- 27 Kasım 2011
- 3.238
- 2.354
- 398
merhaba benim ablam 2.yi doğurduğunda yegenim 3 yaşındaydı pek sorun olmadı eve ilk geldiği gün biraz ağladı baba benim anne benim diye ama ablam çok iyi idare etti beraber büyütelim dedi zamanla alıştı şimdi çok rahat hatta 3. doğurdu ama bu sefer yaş farkı var her ikisinde de rahat etti süreçi annenin iyi ayarlması lazım büyük olanı idare etmeli hadi gel beraber bezleyelim beraber doyuralım diyordu bol şans şimdiden bana kalsa ben 2. istiyorum oğlum doğduktan 2 ay sonra isteme başladım ama tık yok olmuyor :)İkinci ya da ucuncu bebeği olan annler... Ben dusunmuyorum ikinciyi ama ablam istiyor. Ama ne zaman yapmalı? İlk çocuk ezilir mi? Aralarındaki yaş farkı ne kadar olsa iyi olur? Bunlar hakkında kafası karışık.. Tavsiyesi olan var mı? Ablamın oğlu şimdi 2 yaşında...
muhammed artık herşeyi anlıyor hadi çorabını getir diyorum getiriyor bezini al getir diyorum yatak odasından alıp geliyor birlikte mutfaga gidiyoruz çekiştire çekiştire mam mam diye bağırıyor bide yakkabıları alıp kapıya gidiyor bana byby yapıyor herşeye alkış istiyor kule yaptı alkış yemek yedi alkış otrdu alkış sürekli takdir bekliyor bu ara...