İyi geceler güzel anneler umarım hepiniz ve tatlı kuzularınız çok iyidir.
Çooook uzun zamandır giremedim. Çok karışık biz de durumlar Eşim işi bıraktı problem yaşadı çalıştığı firmayla ben ücretsiz izindeyim 1aydan fazla memleketlere felan gittik.Sonra yeni.bir firmada ve şehirde ise girdi 1aydir orada biz anneanneye geldik. İş düzenini kurup ev bulana kadar buradayız Sonra taşınıyoruz inşallah gerci haberi olan arkadaşlar vardır belki ben öğretmenim yönetmelik değişti eşi özel sektörde çalışan devlet memurlarınin es durumu tayiniyle esinin yanına gidebilmesi cok zorlasti. Eskiden 2yil içerisinde 360gun sigorta iken simdi aynı ilde 3 yıl kesintisiz sigorta istiyorlar. Esim 1ay önce başladı hem farklı bir il hem 1ay işsiz kaldı sigorta kesildi bakalım ne olacak bu iş degişmezse 3 yıl nasıl ayri kalırız bilmiyorum. Birde eşim inşaat mühendisi zaten bir yerde 3,4 yıl anca kalıyor bir ömür bir araya gelmemiz problem olacak onun sıkıntısı mahvetti beni bakalım ne olacak
Kuzuya gelirsek Muhammed iyi cok şükür babasına çok düşkün her gün onu sayıklıyo

2gun önce kontrole gittik kıyafetle tam 11kilo geldi tamamen giyinikdi 10.700 civarı olur sanırım. Boy 82cm. Artık resmen koşuyor Her hareketi anlam kazandı resmen çok çabuk büyüdüler.Bir sürü yeni kelime öğrendi bu ara bir de sevgisini belli etmeyi :) çok uzun ensesini tamamen kapatıp omzuba gelen kıvırcık saçlarımız vardı onlara veda ettik babamız gitmeden saçlar gidince çok değişti kocaman adam oldu sanki :))
Cok uzun yazdım okuyanlar hakkınızı helal edin.Insallah bundan sonra fırsat bulup yazarim iyi geceler herkese :)