Esin yokmuydu canim onu salsaydin pesine 10 yildizda olsa oteller cok tehlikeli ya daha cok kucukler ben avmlerde bilemaf oluyorum guya tatil yaptin derler yorulmussun neyseki atlattin ons hastada olmaz aslinda biraz anlayis ama yok kimsede ablam gorumcemde 2 cocuk var birlestik mi ne uyku ne bisi bana pinpirikli muamelesi yapiyolar 2. De rahat anne ololcan uyursa uyucak yerse yicek diyolar hicte bile uykuda yemekte onemli gelisimi icin valla 12 de yatirabilirsem sukrediyorum gece yatmaz sabah kalkmaz bi duzensizlik hrkezde sinir oluyorum uyumuyonuz bali sessiz olun koca koca insanlar sesini kkismiyolar cociklar ne bilsin ay cok iyi anliyorum seni bazi insanlar keyif odakli bazi insanlar cocuk evlat odakli yasiyo benim herseyim zeynep odakli o uyursa yerse benden mutlusu yok :)
canım selam, eşimle gittik zaten ama adamı ara ki bulasın, kah sauna kah havuzda, kah buhar odasında...bi de beni özendirip duruyor. çok güzeldi filan diye...ben arada yorulunca görev verdim eşime ancak öyle biraz çocukla ilgilendi, yoksa oturup duruyor saf saf...
evet benim adım da aynı sen gibi pimpirikli anneye çıktı. ben özellikle hastalık konusunda çok hassasım. avrupalılar ne güzel uzaktan seviyor çocuğu, öyle izin almadan kimsenin çocuğunun başını bile okşayamazsın. ama burada öyle mi, defalarca şapır şupur öpüyorlar...kucaklarına alıyorlar. hiç hoşlanmıyorum ve direkt belli ediyorum. ama benim rahatsız olduğumu bile bile yapıyorlar, saygısızlıktan başka bir şey değil.
bana da ayı senin gibi "rahat ol, mikroplarla tanışması lazım" filan diyorlar ama böyle şapır şupur öperek bulaşmasın bir zahmet. yani o kadar abartılı hareketler ki sinir olunmayacak gibi değil. benim hoşlanmadığımı bile bile yapıyorlar bir de...
hayır yani aynı ortamda başka bir bebek de vardı 9 aylık, tosun gibi bir seydi, onu neden kucaklarına alıp şapır şupur öpmediler acaba? çünkü hiç normal bir davranış değil. annesinin kızacağını bildikleri için tabi ki. ama biz sesimizi çıkaramıyoruz, öyle ezik ezik çocuğumuzu ziyan etmelerine bir sey demiyoruz. neymiş bir sey dersek ayıp olurmuş. her defasında içimde kalıyor bir sey yapamıyorum. sonra eşime patlıyorum psikolojisini bozuyorum onun. ona kötü davranıyorum bu sefer... böyle böyle cezasını çekiyor...