- 10 Nisan 2009
- 9.012
- 4.485
- 773
- 36
şu ara bizde çok huysuzuz 4.azı çıkmak üzere yemek yemiyo uyumuyo sürekli mızmız herşeye ağlıyor bizimki süt içmiyor uyurken biberonla mama içiriyorum süte nasıl alıştırabilirim sizce ya
Canim benimkide agzina koymuyodu bi ara dislerden felan dedim meyveli sutlerden aldim pipetle icti buyuk tepkiler verdim asiri sevinc gosterileri yaptim yani :)) sonra alisti meyveli meyvesiz iciyo artik balda katiyorum icine seker koymuyorum cok sukur bu istahsizlikta iyi bisey yani :))) pipetli bardaklara koy felan icince cok sevin bizimki pipeti agzinda tutuyodu icmiyodu paketi sıkiyodum bende zorla giriyodu agzina alisti sonra
Kizlar selam size 2 sorum olacak. Basimda tatsiz isler var oglanla ilgili reyyan kardesim biliyor anlatip caninizi sikmak istemiyorum.sizi takipteyim :)
1. Bebilere bir gun oncenin yemegini yediriyor musunuz yoksa hergun yeni mi pisiyor?
2. COcuklarinizla nasil oyunlar oynuyorsunuz evde anlatir misiniz?
herkese sevgiler
Noldu canim basimiz agrimaz paylasmak istrsen dinleriz ben dinlerim yani merakettim umarim saglikla ilgili degildir yoksa herseyin caresi bulunur herneyse uzulme...
Corba yiyo zaten bizimki evet veriyorum 2 gunde bitiyo zaten yogurtta 5/6 gunde bitiyo kucuk kavanozlara yapiyorum
Ooo oyun cok en guzeli sokakta parkta oynamak tabi saklanmbac yakalanbac evcilik muzik dans :) su sira hep beni uyut oyunu pynuyorum ben yatiyorum o beni uyutuyo boylece finleniyorum hic halim yok cunku :))) bide mindrlerle filan ev yapiyoruz. Temizlige bayiliyo bide montesoriyle ilgileniyorum etkinlikler yapiyoruz su sira yapamiyorum ama 18 aydan sonra daha bilincli olucaklar o zaman baya aktivite etkinlk yapabilicez :) umarim bende iyi hissederim