- 10 Nisan 2009
- 9.012
- 4.485
- 773
- 36
evet tatlım ya yeni bebişe baktım erkek diyor, ama zeynep e de erkek diyor. mesela ben hiç bakmadan tesadüf hamile kalmıştım ve çin takvimi benimkine kız diyordu kız oldu. hayırlı evlat olsun öncelikle, bunlar işin magazin boyutu:) ama ne yalan söyleyim 2. çocuk erkek olursa diye ben kıyafet ya baska eşyaları hep mavi-sarı-yeşil gibi renklerde alıyorum
Bizimde aksine kiloduna kadar pembe :) bu sefer pembe almicam diyorum en guzeli pembe

6 yaş küçüksün benden özge...yine de maşallah becerikli hatunsun, senin gibi komşularım var benim, benle aynı yaşta ama 3 tane kocaman çocuğu var, erken evlenmiş erken yol almış:)
ben yaş olayını düşünüyorum, 32 oluyorum 1 ay sonra, 35' e gelmeden 2.yi doğurmam lazım, vücut çok düşüyor, ama annemin 2. çocuğa bakacak hali yok. eşim işinde yükselse maddi durumu iyileşse belki yatılı bakıcı olurdu. şimdi bu şartlarda zor.
Bende 17 de nisanlandim 18 de evlendim nasil kandirdi beni esim hic hatirlamiyorum prensesim dedi tavladi :) o 26 yasindaydi tabi :)) senelerce cocuk istedimama daha hazir vile degilmisim :/ 30 umda 2 olsa derken 2 cocuklu oldum unumu eleyip elegimi asicam ben