2014 Şubat Anneleri

bugun orucluyum bakalim nasil gecicek aksam tam sahurda hortladi zeynep hazir sofraya zor oturdum pis pis 20 dk yemek yedim. Bida agladi tam bi litre su iccektim :KK43: pis pis uyumadi biraktim kayinvaldem bakti kadininda cayi yarim kaldi 3 dakkada 3 bardak su ictim :)) 8 dede hortladik hayirlisi bakalim bu gun nasil bitcek dun aksamda teravi kildim komsusu bakti kayinvaldemin adetmis kadin :) nabti durdumu dedim durmus siselerle oynamis kapidan aldim kucama kadin gel opeyim dedi bi patlatti kadinin surata :/ sonra optu deli :)) bugunde mukabeleye gitcez bakalim orda ne maceralar yasicaz :))

bizde 3 te kalktık kız uyandı 10 dk yedim ve içtim.. uyandığımdan beri açım.
aynı zamanda dişim ağrıyor akşam olsa da gitsem eve

bizde 3 te kalktık kız uyandı 10 dk yedim ve içtim.. uyandığımdan beri açım.
aynı zamanda dişim ağrıyor akşam olsa da gitsem eve

Bizim kizlar zipir bayiliyorum hor hor uyuyan cocuklara seste gurultude uyuyanlara :( bizimkinin yaninda donsem uyaniyo babasinin sesine zaten sensor var hemen duyuyo mllete dur sus demekten gina geliyo :/ bide davulculardan nefret ediyorummmmmmmmmmmm gereksiz gurultu davuulla uyanan mi var ya cocuklardan baska yandik cok duyuluyo burda davul :(

Benimde disler feci zeynepte butun dislerimi kaybettim :( dolgular bile aciyo simdidn bakalim nolcak

Yarin doktora gideyim diyorum acaba cinsiyeti belli olur mu :))) herkez merakta cok heycanli sitresli :)

Bizim kizlar zipir bayiliyorum hor hor uyuyan cocuklara seste gurultude uyuyanlara :KK43: bizimkinin yaninda donsem uyaniyo babasinin sesine zaten sensor var hemen duyuyo mllete dur sus demekten gina geliyo :/ bide davulculardan nefret ediyorummmmmmmmmmmm gereksiz gurultu davuulla uyanan mi var ya cocuklardan baska yandik cok duyuluyo burda davul :KK43:

Benimde disler feci zeynepte butun dislerimi kaybettim :KK43: dolgular bile aciyo simdidn bakalim nolcak

Yarin doktora gideyim diyorum acaba cinsiyeti belli olur mu :))) herkez merakta cok heycanli sitresli :)

Bizimki de öyle , çıt yapsam uyanıyor ama uyanmasını beklerken asla uyanmaz.. :S
Davulcu bu gece duymadım bile yedim yattım geç kaldım diye sinirliydim ,

Dişlerim çok iyiydi şükür ama bir anda 20 lik dişim patladı yarıp almaları greekli offff...

11. haftada öğrendim ben kızıma belli mi olur günün geldiyse git

Haksever canım oruç tutman güzelde hamilesin bebeği ne yazık değil mi bu sicakta bol sıvı alman gerek dengeli sağlıklı beslenmen lazım gelişimi için ,emzirenler sütü etkilenir diye oruç tutmuyorlar sen hamilesin Allah kabul etsin

Bizimki de öyle , çıt yapsam uyanıyor ama uyanmasını beklerken asla uyanmaz.. :S
Davulcu bu gece duymadım bile yedim yattım geç kaldım diye sinirliydim ,

Dişlerim çok iyiydi şükür ama bir anda 20 lik dişim patladı yarıp almaları greekli offff...

11. haftada öğrendim ben kızıma belli mi olur günün geldiyse git

13 haftadayimmson adete gore 15 aslinda ama gec dollenme diye bole hesapladi doktor gidicemde bu kizdan bi eleman yok :(( benimde inci gbydi dislerim birden gitti hepsi dislerim kucuk buyuk firca bile kullanamam cocuk fircasi alirim dusun doktorda dislerimin yapisi kucuk oldugu icin kucuk bi curuk dise maal oluyo dedi sanssizim bu konuda :(

Haksever canım oruç tutman güzelde hamilesin bebeği ne yazık değil mi bu sicakta bol sıvı alman gerek dengeli sağlıklı beslenmen lazım gelişimi için ,emzirenler sütü etkilenir diye oruç tutmuyorlar sen hamilesin Allah kabul etsin

Zeynepte ne hamileyken nede emzirirken tutmadim canim bundada tutmazsam nasil oducem 120 gunu bi denicem bakalim kotu olursam tutmam zaten. Doktorada gidicem bikac gune gelisiminede bakarim

13 haftadayimmson adete gore 15 aslinda ama gec dollenme diye bole hesapladi doktor gidicemde bu kizdan bi eleman yok :KK43:( benimde inci gbydi dislerim birden gitti hepsi dislerim kucuk buyuk firca bile kullanamam cocuk fircasi alirim dusun doktorda dislerimin yapisi kucuk oldugu icin kucuk bi curuk dise maal oluyo dedi sanssizim bu konuda :KK43:

Zeynepte ne hamileyken nede emzirirken tutmadim canim bundada tutmazsam nasil oducem 120 gunu bi denicem bakalim kotu olursam tutmam zaten. Doktorada gidicem bikac gune gelisiminede bakarim

özge daha yaşın genç, ileride tutarsın borçlanırsın, hem zeynep var hem karnındaki kolay değil. havalar sıcak günler uzun, hem karnındaki bebenin tam da organ gelişimi oluyor. ilk 3 ay çok önemli. suyu çok içmen lazım ki bebeğe kan akışı iyi olsun.
illa ki tutacağım diyorsan da uyku düzeninizi ona göre kurun. zeynep uyuduğunda sen de uyu.

ben de regl devam edince başlayamadım bugün, inşallah haftasonu başlamak istiyorum.

özge daha yaşın genç, ileride tutarsın borçlanırsın, hem zeynep var hem karnındaki kolay değil. havalar sıcak günler uzun, hem karnındaki bebenin tam da organ gelişimi oluyor. ilk 3 ay çok önemli. suyu çok içmen lazım ki bebeğe kan akışı iyi olsun.
illa ki tutacağım diyorsan da uyku düzeninizi ona göre kurun. zeynep uyuduğunda sen de uyu.

ben de regl devam edince başlayamadım bugün, inşallah haftasonu başlamak istiyorum.
Canim evde olsam tutamam zaten kayinvaldeme ondan geldim yemege hzir oturuyorum sahura cocugada bakiyosag olsun bi hatime gittim bide kuran okudum cuzumu yatiyorum hep. Gunluk yicemide suyumuda hesap edip tamamliyorum ins. Zaten ufakta olsa rahatsiz olursam tutmam deniyorum simdi

Selamlar kızlar Nasılsıniz ayda yılda bir bakıyorum vakit yok hiç birşeye oğlum sağolsun hiç bir iş yaptırmiyor haftada 2 gün kadın geliyodu rahatım 2 aydır oda yok adı habersiz bıraktı hakkımı heLal etmediğim ve hiç etmicegim tek insan çok zorda kaldım ailemle de aynı şehirde değilim çok zormuş uzakta olmak yeni anladım. ... oğlum uyudugunda yapıyorum işimi geç yatiyo 12 yi buluyorum o saatten Sonra ne iş yapılır siz düşünün zaten ada uyuyo zorlanıyorum bazen yeterince galiba hakkından gelemicem diyorum biraz canım sıkkın yani umarım siz iyisinizdir bizde durumlar böyle

Selamlar kızlar Nasılsıniz ayda yılda bir bakıyorum vakit yok hiç birşeye oğlum sağolsun hiç bir iş yaptırmiyor haftada 2 gün kadın geliyodu rahatım 2 aydır oda yok adı habersiz bıraktı hakkımı heLal etmediğim ve hiç etmicegim tek insan çok zorda kaldım ailemle de aynı şehirde değilim çok zormuş uzakta olmak yeni anladım. ... oğlum uyudugunda yapıyorum işimi geç yatiyo 12 yi buluyorum o saatten Sonra ne iş yapılır siz düşünün zaten ada uyuyo zorlanıyorum bazen yeterince galiba hakkından gelemicem diyorum biraz canım sıkkın yani umarım siz iyisinizdir bizde durumlar böyle
Canim cocuga kim bakiyodu sen calisiyodun dimi? Allah kolaylik versin zor is biz hep evdeyiz bi isimi toparlayamiyorum :( bide hamilelik canim zaten sadece uyumak istiyo :)) evet aileler keske yakin olsa bak ben kayinvaldeme kactim sagolsun annemden iyidir ama en kotusu bile yskin olsun hele cocuk olunca buyukler cok lazim :)

Kizlar doktordayim bakalim cinsiyetini soylucek mi :))) cok heycanli hic hazir degilim :)

Bu arada dun orucum iyi gecti bi sorun olmadi son 1 saat iyice guruldadim sadece oyle yedim ki bide yemege gittik denize sifir manzara ohh temiz hava bi yedim bi yedim :) aksami zor kikdim gobbekten :D ama sahurda hala acikmamistim :)

Zeynebi bide teraviye goturcektim komsu bakti gunduz mukabeleye goturdum ortaligi birbirine katti hocanin basina gidip gidip o okudukca bizimkide bardi kendince oda eslik ediyo hr sayfa cevirdiklerinde alkis yapip kahkaha atti millet ne guldu :))) bisey duymadim anlamadim bende :))bida goturmucem dun aksamda evde kildim teraviyi mukabelemide kendim okucam :))

Devlete gittim soylemedi tabisi :) zaten ins gormez dedim hazir degilim duymaya poff cok heycanli :)

holgeldin canım. işte böyle insanlarda var. habersiz iş yapıyolar. senin bebişin adı neydi canım?s

Kızlar Merhaba bayadır giremiyorum. Oğlum uyumuyor kızlar ya her saat başı uyanıyor doğduğundan beri aynı. Bide sallayarak falan geriye uyumuyor illa emzirecem. Memeyi bıraktırmak istiyorum ama bu gece uykusu beni tükettiği emzirmeyi birakırsam hiç uyumaz. Çok ısırıyor göğsüm hep yara bu yüzden bıraktırmak istiyordum. Bide çalışıyorum dayanamıyorum artık uykusuzluğa. Çocuk evin neşesi aileyi birbirine bağlar derler bizi birbirimizden uzaklaştırdı artık boşansam mı acaba diye düşünüyorum ama cesaret edemiyorum. Gerçekten hani dillendirmek de istemiyorum ama hep sorunlu ağlayan yemeyen uyumayan bir saniye susmayan bağıran çağıran zor bir çocuk oldu. Allah herkesi birşeyle imtihan edermiş bizi de oğlumuzla etti ve biz bu sınavı kaybettik kızlar

Kızlar Merhaba bayadır giremiyorum. Oğlum uyumuyor kızlar ya her saat başı uyanıyor doğduğundan beri aynı. Bide sallayarak falan geriye uyumuyor illa emzirecem. Memeyi bıraktırmak istiyorum ama bu gece uykusu beni tükettiği emzirmeyi birakırsam hiç uyumaz. Çok ısırıyor göğsüm hep yara bu yüzden bıraktırmak istiyordum. Bide çalışıyorum dayanamıyorum artık uykusuzluğa. Çocuk evin neşesi aileyi birbirine bağlar derler bizi birbirimizden uzaklaştırdı artık boşansam mı acaba diye düşünüyorum ama cesaret edemiyorum. Gerçekten hani dillendirmek de istemiyorum ama hep sorunlu ağlayan yemeyen uyumayan bir saniye susmayan bağıran çağıran zor bir çocuk oldu. Allah herkesi birşeyle imtihan edermiş bizi de oğlumuzla etti ve biz bu sınavı kaybettik kızlar
Canım öyle deme bizler farklimiyiz çocuktan sonra hersey değişiyor eskisi gibi değil artık karı koca gibi değil anne babayiz hep şefkat merhamet birbirimize es gibi bakmayı unuttuk cinsellik desen hakgetire çocuk emiyo Elleme dikisim aciyo:KK48: ses çıkarma çocuk gik dedi ayyy temizlik yoğurt mayala çorbasını yap yani her ev aynı ilişkiler değişti ama bebeğimiz onlar çanları sağolsun eşin içinde zor bir dönem konuşun acilin içinizi dökün hayatımızda 16aydır varlar kolay degil

canim maalesef hicbirimizin digerinden farki yok. Emin ol pekcok kisi sana ayni seyi yazacaktir. Hic kavga olmayan evlerde bile illaki tartismalar cikiyor. Kolay degil hepimiz yiprandik, hayatimiz bastan sona degisti. Eminim sizinki de gecici bir surectir.. Tek tavsiyem hicbirseyi icinize atmayin, hep konusup paylasin ki birikmesin...

Aynen arkadaslar da yazmis cocuk icinse sirf tartismalar asardiniz bence yuva yikilirmi canim dedigin gb hepimizin evi ayni oldu benim kizimida az cok biliyolar cok zor bi cocuk ve ben cok yiprandim sinirli oldum ona sinirli davrandikca esim bsna kizdi ben ona yasindan sonra uyku egiyimi verdim felan emmeyide biraktirdik biraz daha iyiyiz ama asiri hareketli yaramaz disleri cikarirken aylarca cildirtti beni bende esime patliyodum hep esimde ona cocuga kiziyorum diye kiziyodu. Annem ablam bile deli muamelesi yaptilar uykusuzluk delirtiyo insani hic anlamiyolar bizde buyuttuk diyip cikiyolar isin icinden deli oldugumu dusunuyodum hep herkez ayni dusunuyo o zaman ben delirdim diyodum lohusaliktan cikamadim sanki... bi evlilikte ihanet siddet yoksa her turlu yol bulunur tamir olunur evlilik terapistine gidin birbirinize anlatamadiklarinizi o gorsun cocugunda huzursuzluktan etkileniyodur evdeki ondan dahasa hircin oluyodur zeynepte benim yuzimden boyle biliyorum bastirmaya calisiyorum cok fevri ve sinirliyim hep kendimi yontmaya calisiyorum annelik cok zor anne es olmak daha zor. Bence emzirmeyi birak psikologa git krnfini ferahlat. Calisirken cocuga kim bakiyo canim. yardim istemekten cekinme. Biz tas degiliz mukemmel degiliz esimizde degil soylenen dozleri dusunme unut yeniden baslayin gecmisi desmeyin ins huzur mutluluk gelir evinize hemen sutten kesme ve uyku egitimlerine bak ve uygula pes etme kararli ol. Kimseye sutten kes demem omrumde ama bu kadar hayati bi karar vermeden once iyilesmeye calisin

Canim cocuga kim bakiyodu sen calisiyodun dimi? Allah kolaylik versin zor is biz hep evdeyiz bi isimi toparlayamiyorum :KK43: bide hamilelik canim zaten sadece uyumak istiyo :)) evet aileler keske yakin olsa bak ben kayinvaldeme kactim sagolsun annemden iyidir ama en kotusu bile yskin olsun hele cocuk olunca buyukler cok lazim :)

Yok tatlım çalışımiyorum evdeyim bende bakan kimse yok ben bakıyorum kV görümce aynı şehirde gelip gidiyorlar arada alamıyorlar emmeden uyumuyo diye bakalım idare edicem ama zor sanada allah kolaylik versin hamileyken bende çok uyudum ilk çocuğum rahat bi hamilelik geçirdim şükür daha kızın bebek ilgi ister oda ama kV varmış sevindim valla yoksa zor

holgeldin canım. işte böyle insanlarda var. habersiz iş yapıyolar. senin bebişin adı neydi canım?s

Ejder oğlumun ismi. Ben öylesine insan bile demem evi kaldırdı komple iş yapcak mış gibi çocuğum ateşlenmiş desi sabah 11.30 da yarım gün parası verdim bişey yapmadığı halde hadi Dr a gitcek parası yoktur diye söz dedi pzt gelicem işini bitirmeden gitmem dedi sonuç bidaha gelmedi

Back
X