Kızlar Merhaba bayadır giremiyorum. Oğlum uyumuyor kızlar ya her saat başı uyanıyor doğduğundan beri aynı. Bide sallayarak falan geriye uyumuyor illa emzirecem. Memeyi bıraktırmak istiyorum ama bu gece uykusu beni tükettiği emzirmeyi birakırsam hiç uyumaz. Çok ısırıyor göğsüm hep yara bu yüzden bıraktırmak istiyordum. Bide çalışıyorum dayanamıyorum artık uykusuzluğa. Çocuk evin neşesi aileyi birbirine bağlar derler bizi birbirimizden uzaklaştırdı artık boşansam mı acaba diye düşünüyorum ama cesaret edemiyorum. Gerçekten hani dillendirmek de istemiyorum ama hep sorunlu ağlayan yemeyen uyumayan bir saniye susmayan bağıran çağıran zor bir çocuk oldu. Allah herkesi birşeyle imtihan edermiş bizi de oğlumuzla etti ve biz bu sınavı kaybettik kızlar
Sanirim erkek çocukları daha zor oluyo aynen doğduğunda beri saat başı uyanır uyku hiç yok Her evi etkiliyor emin ol ilk o hayatta ona odaklanıyor ister istemez ilk o yesin ilk onun keyfi olsun hadi uyutayim ay uyandı hadi emzireyim günler böyle geçiyo ne eşime ne evime ayırcak vaktim yok Anlayışlı bi insansa seni anlamalı eşin çocuğun değerini konuşmuyorum burda yanlış anlaşılmasın canımız kanımiz onlar herşeyimiz ama gerçeklerde var gitmesi gereken bir evlilik var umarım düzelir ayrılık düşüncesini en son ver ne yapabilirsiniz düşünün Sanırım uyku bozukluğu emdikten için ama emzirmesem dediğin gibi nası uyuycak uyku eğitimi zor geç kaldık daha küçükken yapmamız gerekiyor du yani kisacasi emin ol kendi adıma konuşayım eminim çoğumuzun hayatı aynı bir sınavmı hayatın getirdiklerimi bilmiyorum sanırım biraz daha sabır gerek