- 23 Şubat 2015
- 616
- 807
- 43
- 44
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın anneler... gece hala mama veren ya da emzireniniz var mı? Zeynep hala gece mama içiyor. (Hipp) ama artık bırakmak istyorum. ilerde reflüye neden olabiliyormuş. artık neredeyse bir buçuk yaşında olacaklar... ne yapmak lazım?
Valla memeyi görmesin diye boynuma kadar pike çekiyorum. Biz bayadir gece emmeyi kestikgünaydın anneler... gece hala mama veren ya da emzireniniz var mı? Zeynep hala gece mama içiyor. (Hipp) ama artık bırakmak istyorum. ilerde reflüye neden olabiliyormuş. artık neredeyse bir buçuk yaşında olacaklar... ne yapmak lazım?
Oksurerek balgam çıkartacak canım yani oksurmesi lazım geçmiş olsun kuzunaSÜT İÇİYOR YADA EMİYOR GENELDE.
Biz hastayız sabah doktora gittik grip ve öksürük bir sürü ilaç verdi doktor gece noyu hiç uyumadı yavrum balgamla boğultu durdu
doktor balgam söktürücü verdi ama oda öksürtecek iyice bende işteyim hiç keyfim yok kızımı bırakıp geldim işe :S
Maşallah biseyden de geri kalmiyon bayramlik falan hiç düşünmedim çünkü kalabalık gelen giden bi ortam yok yanlız gecircezEki Görüntüle 1574328 bunlar zeynebin cicileri kolye bileklikte aldim :) bi sapka canta bulamadim ya onlari almam lazim bide belki ayakkabida alirim kiyabilirsem ne pahali sporlar :/
Benimde çalışma durumum söz konusu yakın bir kreste olursa kızımı yanıma alana kadar 4 5 ay beklemem gerekecek daha küçük olduğu için o süre zarfında eşimin teyzesi bakacak içime sinmiyor kv çalışıyo başka kimse yok çalışmakta istiyorum off çok zorBayramliklar alindi mi kizlar nerden ne aldiniz resim atin :))) bacaklarim koptu bende bugun aldim zeynebe almistimda kucuk geldi degistirdim :) babannesi iyi bakiyo sisti
Esimle bulustuk evimize geldik birlikte iftara gidicez ordan kayinvaldeme gidicez zeynep orda aramizda kilometreler var suan tuhafim ilk defa bu kadar cok ayriyim ise gidenlere allah kolaylik versin yarim yok gb....
canım ben emire yatmadan önce 00:15 gibi falan veriyorum, sabah 5-6 gibi kalkıp süt istiyor. o zaman veriyorum çünkü acıkıyor. gece kalkarsada su veriyorum. canım Zeynep saat kaç gibi mama içiyor?günaydın anneler... gece hala mama veren ya da emzireniniz var mı? Zeynep hala gece mama içiyor. (Hipp) ama artık bırakmak istyorum. ilerde reflüye neden olabiliyormuş. artık neredeyse bir buçuk yaşında olacaklar... ne yapmak lazım?
canım çok güzelmiş. çok beğendim. canım bu resmi nasıl koydun anlatabilir misin?Eki Görüntüle 1574328 bunlar zeynebin cicileri kolye bileklikte aldim :) bi sapka canta bulamadim ya onlari almam lazim bide belki ayakkabida alirim kiyabilirsem ne pahali sporlar :/
canım çok geçmiş olsun. çok zor olur senin içinde. canım ilaçlarını kolay içirebiliyor musun?SÜT İÇİYOR YADA EMİYOR GENELDE.
Biz hastayız sabah doktora gittik grip ve öksürük bir sürü ilaç verdi doktor gece noyu hiç uyumadı yavrum balgamla boğultu durdu
doktor balgam söktürücü verdi ama oda öksürtecek iyice bende işteyim hiç keyfim yok kızımı bırakıp geldim işe :S
biz mamayı 1 yaşında bırakıp süte geçtik canım en azından daha doğal haftalık eve açık süt alıyorum bir amcadan iyi oluyor doktorun süte geç demedi mi bizimki mamaya karşı.canım bizim memleket 1 saat 45 dakika uzaklıkta. mesela hafta sonu iftara gittik, 1 gece kalıp döndük. gece yolculuğu tehlikeli diye. bizde planlı yapamıyoruz. biz eltimlerle gittiğimizkardeşimin işleri uymuyor. . bu senede plansızız. bakalım ne olacak. zaten çok gezemeyiz bu yıl. kasımda çocukların teog sınavları var. ikizlerimin. bir daha ki yaz eşim emekli olmuş olacak zaten. biz olmadı bir dahaki yaz bizim aile için bir plan yaparız diye düşündük. hem çocukların teog dertleri bitecek, rahat rahat gezip dolaşacaklar. bizim plana uyarlarsa eltimlerde gelsin. bu yaz boş yani. erdek diye bir yerde denize gidiyoruz. orasıda 45 dakika uzaklıkta memlekete. arada bir günlüğüne gidiyoruz işte. gerçi önceki yaz gidemedik pek. daha doğrusu ben gidemedim.
günaydın anneler... gece hala mama veren ya da emzireniniz var mı? Zeynep hala gece mama içiyor. (Hipp) ama artık bırakmak istyorum. ilerde reflüye neden olabiliyormuş. artık neredeyse bir buçuk yaşında olacaklar... ne yapmak lazım?
canım teog sınavları daha olmadı. kasımda ve 2016 nisanda var. bizde işte teog stresi için biraz değişiklik olsun istedik. canım sen sütünün içine bir şey katıyor musun?teog allahım kolaylık versin inşallah güzel bir okula yerleşin çocukların puanları güzel geldi mi aslında en iyisi plan yapmamamk sizin köy yakınmış kalacak yer yok mu kalsaydınız keşke teog tercihi 1 hafta oluyor ondan sonra bir yere gidin stres atın hep beraber :)
biz mamayı 1 yaşında bırakıp süte geçtik canım en azından daha doğal haftalık eve açık süt alıyorum bir amcadan iyi oluyor doktorun süte geç demedi mi bizimki mamaya karşı.
nasıl yani seneye mi girecek kuzucuklar bu sene ki başladı eşim de okulda çalışıyor ya ordan biliyorum.yok canım süt sade içiyor çok nadir haftada 1 kez içine 1 cici bebe katıyorum oda bitsin diye başka almak istemiyorum zararlı diye arkadaşım muz katıyor mesela.canım teog sınavları daha olmadı. kasımda ve 2016 nisanda var. bizde işte teog stresi için biraz değişiklik olsun istedik. canım sen sütünün içine bir şey katıyor musun?
evet canım bu sene 7. sınıf bitti. eylülde 8 olacaklar. tercihler başlamış evet. kızımın arkadaşından duydum. Emir sütü ya cicibebeli içecekya da sade. muz, çilek nefret ediyor. zaten bize köyden inek sütü geliyor. onu veriyorum bazen.nasıl yani seneye mi girecek kuzucuklar bu sene ki başladı eşim de okulda çalışıyor ya ordan biliyorum.yok canım süt sade içiyor çok nadir haftada 1 kez içine 1 cici bebe katıyorum oda bitsin diye başka almak istemiyorum zararlı diye arkadaşım muz katıyor mesela.
canım çok güzelmiş. çok beğendim. canım bu resmi nasıl koydun anlatabilir misin?
canım çok geçmiş olsun. çok zor olur senin içinde. canım ilaçlarını kolay içirebiliyor musun?
canım ben emire yatmadan önce 00:15 gibi falan veriyorum, sabah 5-6 gibi kalkıp süt istiyor. o zaman veriyorum çünkü acıkıyor. gece kalkarsada su veriyorum. canım Zeynep saat kaç gibi mama içiyor?
Süt içmiyor Zeynep. Hipp i de zaten gunduz asla içmiyor. Gece veriyorum. Bundan sonra gece normal süt mü versem? Midesi alışkın değil gaz yapar mı ki? Ancak uyurken alıyor çünkü. Aslnda uyurken hiç vermesem daha iyi. Bilemedimteog allahım kolaylık versin inşallah güzel bir okula yerleşin çocukların puanları güzel geldi mi aslında en iyisi plan yapmamamk sizin köy yakınmış kalacak yer yok mu kalsaydınız keşke teog tercihi 1 hafta oluyor ondan sonra bir yere gidin stres atın hep beraber :)
biz mamayı 1 yaşında bırakıp süte geçtik canım en azından daha doğal haftalık eve açık süt alıyorum bir amcadan iyi oluyor doktorun süte geç demedi mi bizimki mamaya karşı.
Oksurerek balgam çıkartacak canım yani oksurmesi lazım geçmiş olsun kuzuna
canım çok geçmiş olsun. çok zor olur senin içinde. canım ilaçlarını kolay içirebiliyor musun?
canım ensarda mama içiyordu doktorumuz süte başla artık dedi sadece uykuda içirebiliyorum zaten ama sütü sevmedi 2 ,3 gün mamayla sütü karıştırdım midesi alıştı bende gece iki kere içiriyomSüt içmiyor Zeynep. Hipp i de zaten gunduz asla içmiyor. Gece veriyorum. Bundan sonra gece normal süt mü versem? Midesi alışkın değil gaz yapar mı ki? Ancak uyurken alıyor çünkü. Aslnda uyurken hiç vermesem daha iyi. Bilemedim![]()
SÜT İÇİYOR YADA EMİYOR GENELDE.
canım çok güzelmiş. çok beğendim. canım bu resmi nasıl koydun anlatabilir misin?
evet öksürmesi lazım ama ben alerjik bronşit hastasıyım.
ve o öksürüğin nasıl bir şey olduğunu ve balgam çıkarken nasıl acı çektiğini biliyorum onun için daha da zor gelior.
benim hastalığım yok ama kronik bir rahatsızlık hatta götürdüğüm doktor benim çocukluk doktorum.
öksürmesine en iyi sen anlarsın dedi anlıyorum ama hiç bir şey yapamıyorum![]()
yok cnm dün nutella kavanozunu önüne koydum eline kaşık verdim. ( tatlı hala vermiyorum ben bazen kahvaltıda babası veriyor bir tek onun tadını biliyor ) hadi ye diye tam soktu ağzına atarken ilacı içirdim.
şırınga ile içiyorduk ama artık kanmıyor.
Bayramlık almadık ve ben kızıma sandalet almak istiyorum marka model öneriniz var mı VİCCO hariç tabi
süt benim oğluma gaz yapmadı ama ben çok erken başladım doktorum 9. ayda süte geç dedi ama ara ara verdim alışmazsa ilerde içmez dedi hatta geçmiş konularda kızlara da yazmıştım süt ve yumurtaya başladık diye istersen akşamları dene 1 gece ver az miktarda önce kaynamış su ile karıştırabilirsin sütü sonra sade süte geçersin inşallah süte alışır mamalar okadar masum değil benim sütüm yetersizdi diye verdim keşke olsaydı hiç vermezdim,süte ilerde de ihtiyaç duyacak hem acıkıyorsa neden içmesin ki ben o kadar katı degilim oğlum bazen sahura kalkıyor ve yemek yiyor daha çok küçük yesin diyoruz...evet canım bu sene 7. sınıf bitti. eylülde 8 olacaklar. tercihler başlamış evet. kızımın arkadaşından duydum. Emir sütü ya cicibebeli içecekya da sade. muz, çilek nefret ediyor. zaten bize köyden inek sütü geliyor. onu veriyorum bazen.
Süt içmiyor Zeynep. Hipp i de zaten gunduz asla içmiyor. Gece veriyorum. Bundan sonra gece normal süt mü versem? Midesi alışkın değil gaz yapar mı ki? Ancak uyurken alıyor çünkü. Aslnda uyurken hiç vermesem daha iyi. Bilemedim![]()
canım önlem al yoksa bebek gelince çok perişan olursun en azından belli kuralların olsun sonuçta maşallah k.v çok tatlı sana yardımcı bir bayan ama yinede evde tek başına olcaksın yeni bebek gelince zeynepte öfke nöbeti ve kıskançlık üst düzeye çıkar allah korusun çikolata çok verme canım ilerde şeker hastalığı ve bir çok hastalığa yol açıyor yanında yatırma olmazsa yer yatağı yapın ama ayrı yatsınKizlar babannesi zeyneple ekmek almaya gidiyo oda gezinsin diye cukolata yada benzeri seyler aliyo yegenlerim kucuk onlarda tatmisligi var ama cok oyle yedirmiyodum ben alma desem sen veriyon ya der diye bisi demiyorum. Esimede gecen hic kizina bisi almiyosun dedim torba torba cukolata getiriyo cogunu sakladim burdada vermiyorum yemeginide yiyo dislerimiz tamam ama abur cubur da yiyo ben disarda felan cok sıkışır sam hep cubuk kraker biskuvi veriyodum torkunun buranin faydalari gb zararlarida var tabiki
Gece beslenmesi
birlikte uyumaya alisma
abur cubur
simarma da cabasi
Birimiz yapmasa digeri yapoyo istedigini eve donunce burnumdan gelcek gb hissediyorum