Mina gece cok uyaniyor sabah uyandigimda heryerim tutulmus vucudumun hali kalmiyor ustelik oructa tutuyorum hepten mahvolmusum..beni gorenler cok zayiflamissin diyorlar..benim arkadasta kizini sütten kestikten sonra kizi yemek yemeye baslamis..evet herkes diyor bu yaz kesme havalar sicaktir ekim kasimda kes diyorlar bakalim artik..allah yardimcimiz olsun...
ben de senin gibi düşünüyorum canım, süt hastalıklardan koruyor diye düşünüyordum ama ishal olunca anladım ki korumuyor. yeterli gelmiyor.
dün akşam k.v. ler geldiler. bizim kız kapıda direkt karşılaşınca çok korktu, ağlamaya başladı susturamadık. dışarı çıkardım yok başka odalara gittik, aynı sofraya oturmadı ağlamaktan. onlar kalktı bizimki öyle oturdu.e haliyle bozuldu onlar da. her ay mutlaka geliyorlar, daha önce hiç böyle bir şey yapmamıştı. ağlamasına da hiç kıyamadım. bi şey de yemedi zaten, pirinç pilavını kaşıkla kendi yiyecekmiş, bi de mercimek çorbası vardı onu da döke saça kaşıkla ağzına götürüyor. bizim müdahale etmemize katiyen izin vermiyor. ben napacam bilmiyorum dün kan ter içinde kaldım, hem misafir hem çocuk zor oluyor.