- 10 Nisan 2009
- 9.012
- 4.485
- 773
- 36
Evimize geldik sukur dun butun gun temizlik yaptim zeynebin odasini duzenledim oyun alanini genislettim. Pcyi masasini topladim kaldirdim yer kapliyo anca pc actirmiyo zaten zeynep akli ermeden de tanismasin istiyorum pcyle onu yok ettim. Bugunde mutfa temizledim. Zeynebi yikadim
arkadasin ikizlere gittik zeynep bebeklere alissin istiyorum ama nasil olcak bilmiyorum titriyo resmen heycandan hep eline istiyo ustune cikip opmek sarilmak oyuncaklari vermeye calisiyo almayinca atmaya kalkiyo ellerini ayaklarni cekeliyo burnuna agzina gozune ellemeye calisiyo cildiriyo izin vermeyince... emziklerini zorla vermeye calisiyo arkadasin hide 3/4 yaslarinda oglu var sag olsun o biliyo cunku oglu buyuk te olsa daha beterlerini yapiyo korkma diyoda ben birakmiyorum koruyorum allah korusun daha 3 ayliklar minnaklar... arkasain oglu once ogrendigi halde tuvaletini kacirdi simdi onu halletmisler asiri derecede kekeliyo cok guzel konusuyoduboysaki
( kardes cok etkiliyo cocuklari bizim boyle etkilenme olmaz cunku anlicak yasta degil bizdedr zarar verebilir endisesi olucak korumaya calisiyoken sevilmedigi hissederse oyle dusunurse kucuk kalbinde biseyler hissederse cok korkuyorum hem kiskanmamasini hem zarar vermemesini hemde ikisi arasindaki sevgi bagini kurmaliyim. Daha cok sabir ve sevgi dolu olmaliyim... cok zor korkuyorum...
arkadasin ikizlere gittik zeynep bebeklere alissin istiyorum ama nasil olcak bilmiyorum titriyo resmen heycandan hep eline istiyo ustune cikip opmek sarilmak oyuncaklari vermeye calisiyo almayinca atmaya kalkiyo ellerini ayaklarni cekeliyo burnuna agzina gozune ellemeye calisiyo cildiriyo izin vermeyince... emziklerini zorla vermeye calisiyo arkadasin hide 3/4 yaslarinda oglu var sag olsun o biliyo cunku oglu buyuk te olsa daha beterlerini yapiyo korkma diyoda ben birakmiyorum koruyorum allah korusun daha 3 ayliklar minnaklar... arkasain oglu once ogrendigi halde tuvaletini kacirdi simdi onu halletmisler asiri derecede kekeliyo cok guzel konusuyoduboysaki