2014 Şubat Anneleri

Haberini okudum şok oldum burda okuyunca zaten. O kelimeler çok yabancı geldi bana. "Zeynep vefat etmiş".
Rüyada gibi oldum. Titredim bi an. haksever haksever
Ne diyeceğimi bilmiyorum. Başın sağolsun. Allah sabırlar versin.

Ya kızlar ne diyorsunuz doğru mu inanamıyorum elim ayağım titredi suan ben uzun zamandır takip edemiyorum forumu bir bakayım kızlar napiyor diye açtım şimdi şok oldum resmen Allahım yardım et çok kötü oldum doğru olmasın

Ben de haberleri izlerken zeynebi gördüm ve beynimden vurulmusa döndüm resmen allahim sabrini ver ne büyük bi aci yarabbim hala etkisini uzerimden atamadim

İnternetteki haberlerde zeynebin resimleri var burdan haksever paylaşıyor du o resimleri öyle kötü oldum ki zeynep yavrum .çok hareketli diye anlatırdi hep Allahım kimin aklına gelir boyle birsey olacagi haksever Allahım sabrini bol versin hala inanamıyorum

Ben cok kotuyum. Zeynebim canim kizim , biricik melegim. Ozge keske yaninda olabilseydik. Kizlar yakin oturan varsa lutfen ziyaret etsin. Allahım dayanma sabri ver lutfen.

Malesef dogruymus bende ilk okudugumda inanamadim .ve halen soktayim ne diyecegimi bilemiyorum suan elim ayagim titriyor..allahim onlara sabir ver...pinarin dedigi gibi keske yaninda olabilseydik..

Allah ım sabır versin ben de şok oldum. Allah yeni doğacak bebeğine ömür versin. Ömrü bu kadarmış Zeynep in. Pencerenin önüne bir sandalye falan çekti kendisi herhalde. Yoksa boyu yetmez. Çoook dikkat etmek lazım. Sıcaktan patlasak da cam açmamak lazım. Ya da camlara demir yaptırmak lazım. Bu tip olaylar çok oluyor maalesef. Bir de insanız. Anlık bir olay. Allah sabrını versin. Yeni bebek ilaç olsun inşallah

Gece berbatti. Ozgenin zeynepsiz bir grce gecirdigi geldi surekli aklıma. Ne aci. Keske zamani geri alsak. Butun demeyimlerimizi burda paylastik. Bu kadar kotu birseyi hic paylasmamistik. Aksam okuyup oyle yatiyordum. Artik hic bisey istemiyorum. Zeynepsiz ozge Allahım ne aci.

Allahım yardım et kelimeler bitti sadece yardım et Özge ye allahım küçük kızımız ya melek olmuş ne olur ya keşke yalan olacak Üzgünüm allahım yeni bebeğin e ömür versin canım benim

biraz once gazeteyi actim ve resmi gorur gormez....
ne soylenir bilmiyorum vucudum uyustu..
nasil dayanacak

Merhaba. Nickim değiştiği için tanımlayabiliriz ben nazliedam.
Çok kötüyüm hala ellerim titriyor. Yarın gidicem özge ye. Bugün cesaretim yok :( allah ım kimseyi evladı ile sınamasın

Merhaba. Nickim değiştiği için tanımlayabiliriz ben nazliedam.
Çok kötüyüm hala ellerim titriyor. Yarın gidicem özge ye. Bugün cesaretim yok :KK43: allah ım kimseyi evladı ile sınamasın
NazliedAm selam soyle. Ne denir ne yapilir inan bilmiyorum. Isin cok zor. Tek istegim ozgeye bizim icin de saril.

NazliedAm selam soyle. Ne denir ne yapilir inan bilmiyorum. Isin cok zor. Tek istegim ozgeye bizim icin de saril.
Bilmiyorum bende bilmiyorum içim acıyor çok kötüyüm hala :( sarılıcam ya nasıl dayanıcam zeynep in doğum haberini buraya ben verdim. Doğar doğmaz bana özge haber verdi beraber büyüttük ya allah ım inanamıyorum

Cok uzgunum...diyecek soz bulamiyorum..bogazima kocaman bir yumruk oturdu sanki..Rabbimmmm bu ne buyuk acıdır..Allah sabir versin..cok cok uzuldum.

Back
X