2014 Şubat Anneleri

canım aslında bende yaptırmak istemiyorumda eşim ısrar ediyor ensar geçen sene sürekli grip oldu arkasından bronşite çevirdi hava verdik antibiyotik kullanmak zorunda kaldık ve tabiki öksürükle birlikte bizim bitmek bilmeyen kusmalarımız arkasından tartışmalar kavgalar:KK43:
babaları anlayamıyorum zaten. bugünkü kayınvalidemle konuşurken ki muhabbet konumuzdu bu. eşimde öyle deli gibi yaaaa.:( sinirimi bozuyor. görmemişin bir çocuğu olmuş misali. ateşlenirse ya da başka birşey kıyamet kopuyor. sanki biz küçükken hasta olmadık, düşmedik bir yerlerimiz acımadı. inanır mısın sınıf öğretmeni normalde aileler çocuklara çok karışıyor onları yarış atına dönüştürüyor diye kızıyor gel gelelim ki aynısını kendi yapıyor. en basitinden parkta ben serbest bırakıyorum merdivenleri çıkmasına kaymasına ama eşim her an dibinde başka çocuklar ona çarpacak onu düşürecek diye kıyameti koparıyor. hani mahalle kadınları vardır ya çocuk için kavga eden nerdeyse onlara dönüşüp oğlum için çocuklarla kavga edecek.nette grip aşısıyla ilgili okuduğum ve kafama yatan bir iki şeyi söyleyeyim bir içinde deterjan firmalarında bile kullanılmasına izin verilmeyen az da olsa zehirli madde varmış ikincisi çocuk hasta olacak mı olmayacak mı sorusu yüzde ellilik bir cevap. yüzde ellisi için çocuğa neden eziyet edilsin ve bağışıklığının güçlenmesi engellensin ki? Allahtan benimkinin haberi yok hemen yaptırır:)

Kız laaa ar gündelikci ruhum kabarik bütütün camları panjurlari sildim perdeleri yikadım utuledim astım belim koptu geçen günde bütün mutfak dolaplarıni iç dış kapak sildim içinin kapitone örtülerini yıkadım serdim offf daha yapasım var ama halim yok kış temizliği olsun dedim bidaha bi süpürür gecerim ceylinim yavrum bana zorluk cikarmiyo yanımda geziyo arada mizirdaniyo o kadar gündelik giden kadınlara Allah güç versin paraları helal valla siz ne yapıyorsunuz bebisler nasil ben aynı eşim 2. İşe gidiyo evde yanlizim kızla. Geçen eski kurucumun yeni açtığı krese gittim ziyarete çok güzel yapmış montessori anaokulu hersey montessori sinifi oyuncakları falan çocuk gelsin sınıf açılsın beni cagircak ceylinle gitcem inşallah kaliteli bi yer
maşallah kuzuna. benimki benim ayaklarıma yatar asla kalkmaz. su kovasını boşaltır, temizlik bezini 'ver ver ver' diye diretir, dibe köşeye girer ve nerde zararlı bişey varsa bulur çıkarır.aman canım dikkat et ve çoğunlukla o uyuyoken falan yap. ne olur ne olmaz. zor bir süreç anlayamadıkları bir dönem:( bende seneye kreşe vermeyi istiyorum. montessori eğitimiyle diğer eğitimler arasında çok farklılık var mı canım?

Kız laaa ar gündelikci ruhum kabarik bütütün camları panjurlari sildim perdeleri yikadım utuledim astım belim koptu geçen günde bütün mutfak dolaplarıni iç dış kapak sildim içinin kapitone örtülerini yıkadım serdim offf daha yapasım var ama halim yok kış temizliği olsun dedim bidaha bi süpürür gecerim ceylinim yavrum bana zorluk cikarmiyo yanımda geziyo arada mizirdaniyo o kadar gündelik giden kadınlara Allah güç versin paraları helal valla siz ne yapıyorsunuz bebisler nasil ben aynı eşim 2. İşe gidiyo evde yanlizim kızla. Geçen eski kurucumun yeni açtığı krese gittim ziyarete çok güzel yapmış montessori anaokulu hersey montessori sinifi oyuncakları falan çocuk gelsin sınıf açılsın beni cagircak ceylinle gitcem inşallah kaliteli bi yer
Ohhh eline emegine saglik..valla bende bugun bir giriştim eve her yeri temizledim. .kanepeleri sildim, pencere, perde, mutfak dolabı dip köşe kisacasi heryeri temizledim. .halilarida yikamaya verdim..benim kis temizliği tamamdır. .Allah ağız tadiyla oturmayi nasip etsin yuvalarimizda

Kızlar anladigim kadariyla herkes kendini unutmuş vaziyette.bu arada birşeyin altını çizmek istiyorum..Bu çok önemli bir konu..Kızlar bebekler hala çok küçük bizlere ihtiyacı var..Fakat ben iki çocuğa yetecegim diye eşimi iyice unuttum..sizlerde durum ne? Aslında çok hata yapıyorum ama inanın ne uyudugumdan ne yedigimden ne gezdigimden hicbirseyden anlamıyorum. .ne olacak bu böyle. .adam söylenmeye başladı. .ne zamandır sarılıpta uyudugumu bilmiyorum dio..akıl verin. .

Biz 3 müz yatıyoruz sarılma bizde de yok maalesef arada yatağına yatırıyorum işte oda uyanana kadar sonra gene Yanımda

Biz 3 müz yatıyoruz sarılma bizde de yok maalesef arada yatağına yatırıyorum işte oda uyanana kadar sonra gene Yanımda

günaydın kızlar..

biz herzamanki gibi saat 5.45 te uyanıyoruz.alıştık artık..

speedycim valla hata ediyoruz..eşlere zaman ayırmalıyız..benim eşim açık sözlü olduğu için herşeyi dile getirir..böyle olmaz diye uyarı çekti bana..haklı ne diyeyim..evden,çocuklardan,yemekten biraz zaman çalıp eşlere vakit ayırmalıyız..daha bu yaşta böyle yaparsak ooo ileriyi düşünemiyorum..

maşallah kuzuna. benimki benim ayaklarıma yatar asla kalkmaz. su kovasını boşaltır, temizlik bezini 'ver ver ver' diye diretir, dibe köşeye girer ve nerde zararlı bişey varsa bulur çıkarır.aman canım dikkat et ve çoğunlukla o uyuyoken falan yap. ne olur ne olmaz. zor bir süreç anlayamadıkları bir dönem:KK43: bende seneye kreşe vermeyi istiyorum. montessori eğitimiyle diğer eğitimler arasında çok farklılık var mı canım?
Canım valla kendimi kaptırdı ise salak gibi cam silcem diye bi ayagimi dış mermere koydum bi ayağım içerde merdivende 7. Kattayim dua ediyorum Allahım beni kızıma bağışla diye o yatağında uyuyo Manyak miyim ya kızdım kendime. Canım montessori çocuğun kendi kendine yaparak öğrenmesi anlayışı buna göre okulu dizayn etmişler montessori sinifi var oyuncak mutfak ketil fincan ne ararsan kapta mercimekler bos kaba gecir sınıfta minik askiliklar montunu kendin as falan kızların tuvaleti ayrı erkeklerin ayrı güzel dusunmusler bakalım calisirsam daha ayrıntı tecrubelerimi paylaşırım

Ohhh eline emegine saglik..valla bende bugun bir giriştim eve her yeri temizledim. .kanepeleri sildim, pencere, perde, mutfak dolabı dip köşe kisacasi heryeri temizledim. .halilarida yikamaya verdim..benim kis temizliği tamamdır. .Allah ağız tadiyla oturmayi nasip etsin yuvalarimizda
Kız nasıl hepsini bi güne sigdirdin? Ben dün sadece perde cam panjur yapabildim perdeler Katlamalı Stor cubuklarini sok çıkar utule tak sen nasil heryeri yaptın yardım eden mi oldu daha bugün isim var offf bitsede rahat otursam artik

günaydın kızlar..

biz herzamanki gibi saat 5.45 te uyanıyoruz.alıştık artık..

speedycim valla hata ediyoruz..eşlere zaman ayırmalıyız..benim eşim açık sözlü olduğu için herşeyi dile getirir..böyle olmaz diye uyarı çekti bana..haklı ne diyeyim..evden,çocuklardan,yemekten biraz zaman çalıp eşlere vakit ayırmalıyız..daha bu yaşta böyle yaparsak ooo ileriyi düşünemiyorum..
Canım valla bizde ayniyiz yanımızda yatiyo zaten adam şimdi 2. İşte yüzünü göremiyorum ki gece 12de çıkıyo ben o saatte araftayim hele kış geliyo o saatte kalk hazirlan çok zor pazardan pazara izin günleri idare etcekler çocuk zor napalım

Kız nasıl hepsini bi güne sigdirdin? Ben dün sadece perde cam panjur yapabildim perdeler Katlamalı Stor cubuklarini sok çıkar utule tak sen nasil heryeri yaptın yardım eden mi oldu daha bugün isim var offf bitsede rahat otursam artik

ohooo ben bir başlasam işe kimse tutamaz..çok hızlıyımdır..öyle gelişi güzel yapmam didik didik ederim..hızdan kazanıyorum ben..çocuklara öğlen 1 e kadar babaları baktı..sonra uyudular..en sona yatmadan öncede tuvalet banyoyu hallettim.banyomu yaptım yattım..bugün sadece yemek derdim var..pilav üstü tavuk yapacağım,kızada tavuklu şehriye çorbası yaparım..yemekleri öğlene doğru yapacağım,hastane yakın olduğu için eşim yemeğe geliyor..şimdi nete takılıyorum,çocuklar oynuyor..yarın halilar gelecek,ev dımdızlak valla,hasta olmasalar iyi..

Canım valla bizde ayniyiz yanımızda yatiyo zaten adam şimdi 2. İşte yüzünü göremiyorum ki gece 12de çıkıyo ben o saatte araftayim hele kış geliyo o saatte kalk hazirlan çok zor pazardan pazara izin günleri idare etcekler çocuk zor napalım

valla benden demesi canım benim..iki elimiz kandada olsa ilgilenmek lazım..genç insanlarız sonuçta..çeki düzen vermek lazım aşk ve cinsillek hayatımıza..çocuk dediğin yarın seni beni beğenmez,kuş olur uçar yuvadan..kalırız kocalarla ediyle büdü gibi..ayy ne bilim biz kadınların işi gücü bitmez anacım..

Canim iyiyiz cok sukur Allah acilarini gostermesin ama cok zor buyuyor bana saniye saniye yapisik bir kizim var ne oyuncakla oynuyor ne tv seyrediyor sadece bana yaposik yasiyor ve bu benim yasam kalitemi cok bozuyor sizin benisler nasil hareketliler mi?
canım 1 gün kendi halinde, 2 gün ban yapışık. mesela 4-5 gündür tepemdeydi ama bugün kendi halinde oyun oynuyor mesela.

Kızlar anladigim kadariyla herkes kendini unutmuş vaziyette.bu arada birşeyin altını çizmek istiyorum..Bu çok önemli bir konu..Kızlar bebekler hala çok küçük bizlere ihtiyacı var..Fakat ben iki çocuğa yetecegim diye eşimi iyice unuttum..sizlerde durum ne? Aslında çok hata yapıyorum ama inanın ne uyudugumdan ne yedigimden ne gezdigimden hicbirseyden anlamıyorum. .ne olacak bu böyle. .adam söylenmeye başladı. .ne zamandır sarılıpta uyudugumu bilmiyorum dio..akıl verin. .
Canim sen yine de cok ilgi gosterme. Bsk esrademir ve hasanpinar in durumu ortada :KK45::KK45::KK45:
3. Yu kaldirmaz o beden :KK53::KK53::KK53::KK53:

Kizlaaar çok yoruldum bittim bütün evin dolap vitrin iç örtüleri yikandi dip köşe silindi wc banyo tavan 4 duvar silindi avizeler kapilar silindi cam panjur perde her yer evi kaldırdım resmen iyi oldu ama kollar tutmuyo siz neler yaptınız benim gibi aklını temizlik le bozan varmı

temizlik yapan arkadaslar imreniyorum sizlere. ben gecen hafta sali sadece sabahtan aksama kadar pencereleri ve etrafini sildim. ondan once bir gun kapilari bir gun mutfak dolabini sildim. koltuklari yikattim. buna ragmen bittim. siz ayni gune sikistirdiniz. helal olsun. ben pert olurdum. degil kollar beden olarak yerde surunurdum.

kizlar simdi ben 30. haftada saylirim. oglum 20 aylik ama ben unuttum almam gereken seyleri. mesela 6 takim elbise, tirnak makasi, tarak, kulak temizleme cubugu, havlu aldim. küvet ve kovasi olarak abisininkileri kullanacagim. abisi artik kullanmayacak. baska neler alayim kafam karisik. okul ev isi derken. kizima ve kendime vakit ayiramiyorum.bir de kiz icin ayri alinmasi gereken bisey var mi ?

sosyoloji yapma canim. bak biz ikinci bebegi bekliyoruz. sende allah nasip ederse gunun birinde bekleyeceksin. o zaman yine birakacaksin. ileride birakacagin seye tekrar baslama canim yaaaaa.

Canim 2. Bebek niyetim yok. Ama zaten ezgi icin icmiyorum sigarayi. Beni o frenliyor. Ezgi brni siga icerken gorsun istemem... Umarim tekrar baslamiycam

kizlar simdi ben 30. haftada saylirim. oglum 20 aylik ama ben unuttum almam gereken seyleri. mesela 6 takim elbise, tirnak makasi, tarak, kulak temizleme cubugu, havlu aldim. küvet ve kovasi olarak abisininkileri kullanacagim. abisi artik kullanmayacak. baska neler alayim kafam karisik. okul ev isi derken. kizima ve kendime vakit ayiramiyorum.bir de kiz icin ayri alinmasi gereken bisey var mi ?

Aaaa vallahi ben de unutmusum. Dur bir dusunryim, yarin da ezosun esyslarini bir kontrol edip yazayim sana..

Back
X