2014 Şubat Anneleri

günaydın herkese bebişler nasıl?
biz iyiyiz uyuyor hala şuan. bir şey soracağım sizin bebişler gece süt içiyor mu yada saat kaç gibi veriyorsunuz? emir saat 06: ile 06:30 gibi içiyor, vermiyorum bazen bende, su veriyorum ama gece yatmadan az içmiişse süt veriyorum. sizde durumlar nasıl?

hiç belli olmuyor ki canım ya , 2 kez bile içtiği oluyor

Sağol canım tavsiyen için atesimiz düştü çok şükür ama ishal bazen su gibi bazen biraz katı bi geçiyo gibi bi geliyo ne yapsam ki hali enerjisi yerinde zorla yediriyorum bişeyler reflor toz var ishal kesici çocuklar için icircem hemen anliyo neye karistirdiysam

Bizimkinin de burnu akıyor. Valla endişeliyim çok. Acaba gribe çevirir mi diye... İnşallah çevirmez

gunaydin gecmisi okudum cok üzüldüm. hasta olanlar inşallah cabucak iyilesirde gulup oynar. buyukler hasta olsun da cocuklar olmasin.

Hasanpınar senin de 32 hafta olmuş. Hadi inşallah sağlıkla al bebeğini kucağına... Benim daha 14 hafta. İnşallah sağlıklı ömürlü olurlar

Ceylini bugün doktora götürdük kaka tahlili verdik rota amip ne varsa bakıldı şükür hepsi negatif çıktı usutmus sadece kaç gündür geçmedi ya içim rahatladi ama şükür bişey çıkmadı bebislere dikkat edelim aman o iyiyse ıyiyiz valla

Slm kızlar Nasılsıniz. Hasta olan bebişlere çok geçmiş olsun..ben de sonunda kızımı sütten kestim bugün 4 günümüz. ..bu kadar zor olacağını tahmin edememistim. .hatirlarsaniz Mina memeye çok düşkundu .ilk iki gece aglamakta mahvoldu resmen ağlama krizine girdi ..onun öyle görünce bende ağladım. .ama çok şükür bugün iyiydi..bide inek sütünu de sonunda icti..bide kızlar kızım yemek yemezdi ama bu iki gündür yemek yiyor meyve yiyor.iyi ki sütten kestim..

Slm kızlar Nasılsıniz. Hasta olan bebişlere çok geçmiş olsun..ben de sonunda kızımı sütten kestim bugün 4 günümüz. ..bu kadar zor olacağını tahmin edememistim. .hatirlarsaniz Mina memeye çok düşkundu .ilk iki gece aglamakta mahvoldu resmen ağlama krizine girdi ..onun öyle görünce bende ağladım. .ama çok şükür bugün iyiydi..bide inek sütünu de sonunda icti..bide kızlar kızım yemek yemezdi ama bu iki gündür yemek yiyor meyve yiyor.iyi ki sütten kestim..
canim bende kesince benimkise yemege vurdu. cok sukur artik yiyor dedim ki bir hafta gecmeden eski istahsizlik geri dondu. emzirmek cok guzel bir duygu. iyi ki bu duyguyu yasayabildik.

Ceylini bugün doktora götürdük kaka tahlili verdik rota amip ne varsa bakıldı şükür hepsi negatif çıktı usutmus sadece kaç gündür geçmedi ya içim rahatladi ama şükür bişey çıkmadı bebislere dikkat edelim aman o iyiyse ıyiyiz valla
ÇOK ŞÜKÜR canım önemli bir şeyi yokmuş demek ki ..

Darısı başıma size de hayırlı olsun

Bu çocuk beni delirtecek. Bir niloya tutkusudur almış başını gidiyor. Kızım izletmiş bi kere açmış açış o açış. Alınca ağlıyor. Tabi ben uzak tutnaya çalışıyorum ama bi yere kadar.

Kızlar selam ceylin iyi genel durum ama ishal halen devam ediyo anlamadım bir ishal kaç gün sürer usutmeye bağlı 5 gündür falan ishal devam belki hafta olcak her gece bez aliyoruz yediriyorum herseyi ama güzellikle ama zorla güzel giydiriyorum ev ayakkabılarını sıcak tutuyorum ayaklarını anlamadım yaşayan varmı?

Kızlar selam ceylin iyi genel durum ama ishal halen devam ediyo anlamadım bir ishal kaç gün sürer usutmeye bağlı 5 gündür falan ishal devam belki hafta olcak her gece bez aliyoruz yediriyorum herseyi ama güzellikle ama zorla güzel giydiriyorum ev ayakkabılarını sıcak tutuyorum ayaklarını anlamadım yaşayan varmı?
Canim merhaba oglumda bu sekilde bi ishal gecirdi 10 gune yakin ardindan 3 tane azi disi geldi . ilk defa böyle ishal oldu pesinden dis cikardi hersey normalse sizde dis bekleyebilirsiniz .

Bu arada kizlar girip girip surekli okuyorum ama yazmaya vakit bulamiyorum.

canım günaydın,

ben sana anlatmıştım ishal öyle berbat bir şey ki bağırsakları mahvediyor, uzun sürüyor toparlanması. benim sana tavsiyem, muz, elma, pirinç ve patates gibi besinler yedir. ve az yağlı az şekerli beslemeye gayret et. ancak bu şekilde düzeliyor. çok şükür ki mikrobik değilmiş sizinki, ama mikrobik değilse neden ateşlendi kuzucuk, acaba hakikaten dişi çıkıyor da o mu ishal yaptı esenglvedat arakadaşımızın dediği gibi?
eksik dişi var mı, bizim kızın en arka azılar kaldı sadece, onlar da 2 yaşında çıkıyormuş diye biliyorum, şu an 16 diş var

canım günaydın,

ben sana anlatmıştım ishal öyle berbat bir şey ki bağırsakları mahvediyor, uzun sürüyor toparlanması. benim sana tavsiyem, muz, elma, pirinç ve patates gibi besinler yedir. ve az yağlı az şekerli beslemeye gayret et. ancak bu şekilde düzeliyor. çok şükür ki mikrobik değilmiş sizinki, ama mikrobik değilse neden ateşlendi kuzucuk, acaba hakikaten dişi çıkıyor da o mu ishal yaptı esenglvedat arakadaşımızın dediği gibi?
eksik dişi var mı, bizim kızın en arka azılar kaldı sadece, onlar da 2 yaşında çıkıyormuş diye biliyorum, şu an 16 diş var
Canım aynı 16 dişimiz var en arka azilar eksik bende anlamadım hayatım ateş bitti bitmek bilmez ishal inşallah distendir düzelir artık sizin bebisler nasil

Canım aynı 16 dişimiz var en arka azilar eksik bende anlamadım hayatım ateş bitti bitmek bilmez ishal inşallah distendir düzelir artık sizin bebisler nasil

çok geçmiş olsun, bebişler napsın günü gününü tutmaz, ben de bugün çalışıyor olunca sabah anladı hemen huysuzlandı,
bakalım haftasonumuz iyi geçer inşallah hepimizin,

hayırlı cumalar, dilekleriniz kabul olsun inşallah, melekler yanınızda olsun

geçmiş olsun canım inşallah diştir bazı diş önce ateş sonradan ishale çeviriyor mikrobik değilmiş ya şükürler olsun inşallah en kısa zamanda geçer

iyi akşamlar anneler( gerci gece oldu) bir kitap onerecegim haydi beni bul adinda normalde 3 yas sonrasi icin ama oglum cok sevdi ayrica cok yarar gördük. sayilari sayip daginikligin icinden ayni olanlari seciyoruz. hatta oglum normalde sayilari soyleyemiyordu. biri ucu besi biliyordu. simdi ne desek tekrarliyor. hatta sekiz diyoruz o da ezberlemis dotuz, on diyor. o oyle diyince yiyesim geliyor o dili.renkleri ogretmeye calisiyoruz bu konuda legolar cok yararli oluyor maviyi ver diyorum veriyor. simdilik lego renklerini biliyor ınşallah genellemeyi de en kisa zamanda yapariz.

Back
X