2014 Şubat Anneleri

Günaydın kızlar ozgemiz rüyasinda melegine görmüş hepimiz dua edelim artık hep gelsin konussun opsun koklasin elimizden bu gelir dün gece Çokk içten dua ettim aglaya aglaya rüyasina gitsin kızı içi ferahlasin diye dualarim kabul olmuş hepimiz dua edelim bi nebze rahatlasin çok şükür inancliyiz hepimiz

Kızlar selam kimseler yokmu ben ceyloşu memeden kestim 3 gün oluyo hem az yediğinden hemde artık oyuna cevirmisti emzik niyetine haa emzigi de kestim vermiyorum daha sorun yaşamadık sakladım memelere siyah bant yapistirdim :cool:halimi görmeyin bu arada zincir eksik töbe töbe :KK20:benden haberler böyle yarın herkes oyunu kullansın çocuklarımızın geleceği için sosyal mesajimida vereyim :KK68:

Kızlar selam kimseler yokmu ben ceyloşu memeden kestim 3 gün oluyo hem az yediğinden hemde artık oyuna cevirmisti emzik niyetine haa emzigi de kestim vermiyorum daha sorun yaşamadık sakladım memelere siyah bant yapistirdim :cool:halimi görmeyin bu arada zincir eksik töbe töbe :KK20:benden haberler böyle yarın herkes oyunu kullansın çocuklarımızın geleceği için sosyal mesajimida vereyim :KK68:
Canm ya nasil kestin bi anda mi geceleride mi vermiyorsun bende 3 hafta sonra ins kesecem ama bizimki cok duskun:(

Canm ya nasil kestin bi anda mi geceleride mi vermiyorsun bende 3 hafta sonra ins kesecem ama bizimki cok duskun:KK43:
Canım ben geceyi keseli çok oldu belki 1 sene oldu geceleri şu veriyorum oda direk sulugunu istiyo zaten gündüz de artık emzik gibi actir dur emdigide oluyudu da iştahı az bide acitmaya başladı isiriyodu yeter artık dedim 20 ay yeter şimdilik ıyiyiz şükür birden kes kararlı ol En ufak tereddutunu anliyolar

Canim merhaba oglumda bu sekilde bi ishal gecirdi 10 gune yakin ardindan 3 tane azi disi geldi . ilk defa böyle ishal oldu pesinden dis cikardi hersey normalse sizde dis bekleyebilirsiniz .

Bu arada kizlar girip girip surekli okuyorum ama yazmaya vakit bulamiyorum.

Bizde de bir burun akıntısı sorunu var. Bir de tıkanınca burnu gece de rahatsız oluyor. Ben de diş doneminde vücudun zayıfkalnasına bağladım. Bir haftadır burnu akıyor ama onun dışında bir sorunu yok şükür. Diş doneminde böyle burun akıntısı yaşayan var mı?

Bizde de bir burun akıntısı sorunu var. Bir de tıkanınca burnu gece de rahatsız oluyor. Ben de diş doneminde vücudun zayıfkalnasına bağladım. Bir haftadır burnu akıyor ama onun dışında bir sorunu yok şükür. Diş doneminde böyle burun akıntısı yaşayan var mı?
geçmiş olsun canım bizim değilde kardeşimin oğlu her diş çıkaracağında grip gibi oluyor her çocuk farklı allahım şifa versin

herkese günaydın nerelerdesiniz bebişler napıyor bizde sebebsiz iştahsızlık başladı 3,4 gündür bişey yemiyor ama enerjisi ful nasıl oluyorsa şaştım yani:KK57:

ay kızlar bu sabah bir rüya gördüm. şimdi bu topikten ya sosyoloji yada speedy ile biz buluşmuşuz. benim oğlan yok ama o ikisinden birinin kızı var. kız hem çok sessiz, hemde utangaç. o 2 kişiden biri bana derdini anlatıyor, kızımı seneye kreşe vericem falan diyordu. aha konuşacaktık o kişiyle ama oğlumun ağlaması ne yazık ki bizi ayırdı. dediğim gibi sosyolojide olabilir, speedy de. ama galiba sosyoloji12 ti.

herkese günaydın nerelerdesiniz bebişler napıyor bizde sebebsiz iştahsızlık başladı 3,4 gündür bişey yemiyor ama enerjisi ful nasıl oluyorsa şaştım yani:KK57:
canım emirde bu aralar hem abur cubur ne bileyim bisküvi, kraker falan istiyor. her zaman vermiyorum tabi. allahtan elma ve mandalinayı seviyor. yemek yemiyor öyle. kahvaltıda işte bir kaç salatalık, çeyrek dilim ekmek bir kaç zeytin. öğlen dün çorba yapmıştım, bir güzel yedi ama akşam 2-3 kaşık yemek yediremedim bile. değişiyor ama genelde yemiyor 1 haftadır.

ay kızlar bu sabah bir rüya gördüm. şimdi bu topikten ya sosyoloji yada speedy ile biz buluşmuşuz. benim oğlan yok ama o ikisinden birinin kızı var. kız hem çok sessiz, hemde utangaç. o 2 kişiden biri bana derdini anlatıyor, kızımı seneye kreşe vericem falan diyordu. aha konuşacaktık o kişiyle ama oğlumun ağlaması ne yazık ki bizi ayırdı. dediğim gibi sosyolojide olabilir, speedy de. ama galiba sosyoloji12 ti.

zaten sesiz utangaç deyince ben olmadığımı anladım :D

Geldim geldim ;)
Hakikaten doğru bilmissin, dur barı rüyanın devamını getirip azıcık Dertleşelim. ;) kızımla artık son aylarımız, ise basluycam,sonra anneanne gelecek, sonra da kış sonunda krese.. Oyyyy hiç ayrılmak istemiyorum kuyusundan.. 2 yıldır işten uzağında ve ezgiyle yapışık ikiz gibi yaşıyoruz :( napalim buna da şükür..

Geldim geldim :KK66:
Hakikaten doğru bilmissin, dur barı rüyanın devamını getirip azıcık Dertleşelim. :KK66: kızımla artık son aylarımız, ise basluycam,sonra anneanne gelecek, sonra da kış sonunda krese.. Oyyyy hiç ayrılmak istemiyorum kuyusundan.. 2 yıldır işten uzağında ve ezgiyle yapışık ikiz gibi yaşıyoruz :KK43: napalim buna da şükür..
Tabi kolay olur canım ama nasip

Canim
Günaydın kızlar ozgemiz rüyasinda melegine görmüş hepimiz dua edelim artık hep gelsin konussun opsun koklasin elimizden bu gelir dün gece Çokk içten dua ettim aglaya aglaya rüyasina gitsin kızı içi ferahlasin diye dualarim kabul olmuş hepimiz dua edelim bi nebze rahatlasin çok şükür inancliyiz hepimiz
Ozgenin bebegine ne oldu canim .

Herkese gunaydiiiin ;)
Kızlar ben ezosa 2_3 aydan beri bal veriyorum. Son gunlerde çok yemeğe başladı, 3-4 tatlı kaşığı yiyor kahvaltıda. Zararı olmaz de mi? Onun dışında tatlıya pek arası yok

Selam kizlar evi tasidik neti anca hallettik nasilsiniz biz iyiyiz şükür memeden ayirmayi planliyorum ama odasini ayirmadim daha odasi hazir hemen yatak odamizin yaninda ama daha ayirmadim bagimli mememye ama sadece uyku araci olarak kullaniyo gün arasinda emmez ama sabaha kadar 7 yada 8 kere kalkiyo otur anne meme diyo :) baya basladi konusmalar herseyi tekrarliyo bahara dogru odasini ayircam soguk havalar diye ama ilk uyumayi ögretmem lazim ama emdigi sürece ögrenmicek asla ayakta sallatmiyo biberon ve emzigi azina sürmedi nasi yapcam bilmiyorum tecrübesizlik iste cok gec bence keske önceden ayirsaydim memeden ödüm kopuyodu mama falan yicek diye ne alaka mamayla büyüyen nekadar cok cocuk var oysaki birdaha asla bu hatayi yapmam gerci bilgileri kullancak alanim olmucak sanirim baska cocuk düsünmüyorum tek basimayim cünki zorlaniyorum neyse büyücek insallah bi sorum olucak emziriyomusunuz daha birakanlar nasi biraktirdi ne kadar sürdü bu işin altindan kalkamicak gibiyim sabaha kadar kackere kalkiyo nasi uyutcam pufff sıkıntı basti beni

Herkese gunaydiiiin :KK66:
Kızlar ben ezosa 2_3 aydan beri bal veriyorum. Son gunlerde çok yemeğe başladı, 3-4 tatlı kaşığı yiyor kahvaltıda. Zararı olmaz de mi? Onun dışında tatlıya pek arası yok

Bende yaklasik 5 aydir veriyorum kücükken karik kahvalti hazirliyodum icine koyuyodum 1 tatlinkasigi simdi beyefendi serpme kahvalti seviyo bali zor vermeye basladim balparmagin emilen kutusunu bi ara sevdi 1 kac yudum kahvalti üstüne yiyodu simdi oda yok gece 1 bardak süt ısıtiyorum icine koyuyorum ama sütü sevmiyo yarim bardak iciyo bi ozaman bali kullanabiliyorum ama ben tatli kasigini gecirmedim cok gelir diye sanki 4 kasik fazla gibi ama bi bilgim yok tabi bilen arkadaslar yardimci olsun masallah ne güzel yiyomus bali dr a sor istersen zarari yoksa yesin cocuk

Herkese gunaydiiiin :KK66:
Sosyolojim bende veriyorum 6 aydır..sana şöyle diyim her kilo başına 1 gr bal verilmeli .araştırdım hep bole deniliyo..4 kaşık fazla..10 kg ise ezos bi tatlı kaşığı yeter..ben bi yemek kaşığı veriyorum..13 buçuk kg oğlum.:KK16:

Back
X