- 25 Ocak 2014
- 1.004
- 1.676
- 408
Canım ben memeyi de emzigi aynı günde kestim birden dediğim gibi bant taktım memelere daha dün çıkardım bantları cok az nemlenmis süt gelmiş yıkadım güzelce söyle sıktım süt geldi içim acidi çocuğun kısmetinı mi kesiyorum diye sonra araştırdım 2 3 ay geldiği olurmuş sütun hazır kesmisim devam et selin dedim ceylin de artık actirmiyo zaten memeyi başardık yani çok kolay oldu geceleri vermeyin ilk gece çok ağlar sonra azalır sonra susar sabırlı olun .bende uyku eğitimi veremedim aramızda yatiyo odası yatağı güzelce duruyo o aramızdaSelam kizlar evi tasidik neti anca hallettik nasilsiniz biz iyiyiz şükür memeden ayirmayi planliyorum ama odasini ayirmadim daha odasi hazir hemen yatak odamizin yaninda ama daha ayirmadim bagimli mememye ama sadece uyku araci olarak kullaniyo gün arasinda emmez ama sabaha kadar 7 yada 8 kere kalkiyo otur anne meme diyo :) baya basladi konusmalar herseyi tekrarliyo bahara dogru odasini ayircam soguk havalar diye ama ilk uyumayi ögretmem lazim ama emdigi sürece ögrenmicek asla ayakta sallatmiyo biberon ve emzigi azina sürmedi nasi yapcam bilmiyorum tecrübesizlik iste cok gec bence keske önceden ayirsaydim memeden ödüm kopuyodu mama falan yicek diye ne alaka mamayla büyüyen nekadar cok cocuk var oysaki birdaha asla bu hatayi yapmam gerci bilgileri kullancak alanim olmucak sanirim baska cocuk düsünmüyorum tek basimayim cünki zorlaniyorum neyse büyücek insallah bi sorum olucak emziriyomusunuz daha birakanlar nasi biraktirdi ne kadar sürdü bu işin altindan kalkamicak gibiyim sabaha kadar kackere kalkiyo nasi uyutcam pufff sıkıntı basti beni