günaydın kızlar..hergün 5.30 bilemedin en geç 6 da ayaktayız..ne zamana kadar böyle gidecek bilmiyorum..hala deliler gibi meme emiyoruz..gece uykusunu ne ben ne elif alabiliyor..köpek dişleri çıksın ilk işim aktardan sabır taşı alıp memeden kesmek..2 yaşını beklemeyeceğim artık..bu arada elif iyi oldu..fatih hastalandı..3 gündür yüksek ateşi var..ateş düşürücülerle ayakta kuzum..kreşte kaptı sanırım..elif artık iyice kendini ifade ediyor..maşallah her cümleyi kurabiliyor..şimdi ben bunları yazarken abisiyle oyuncaklarla oynuyor..diyorki böyle yaptık böyle taktık..legolarla oynuyor abisiyle..abi olmaz,bak buldum,ben buldum,abi gog (yok) burda..diye vır vır konuşuyor..
bu arada kızlar..4 gündür ikisinede kahvaltı tabağı hazırlıyorum..tabakta zeytin,salam,kaşar,beyaz peynir,ekmek içi ve salatalık var..sadece beyaz peynir yemiyor..abisine ben kazanacam ben bitirecem deyip gaza gelip eliyle hepsini yiyor..çatal vermiyorum çünkü 2 dakika poposu yer görmez..bizden böyle işte..
birde kaka yapınca yüzüstü yatıp anne gel kokla hadi diyor..ya bu iyice sıpalaştı..buraya yazdımmı bilmiyorum ben kendime türk kahvesi yapıyorum,gidip oyuncak fincanını gelip benimle içiyor..yalnız abur cuburların olduğu çekmeceden çikolata getirip kahvenin kenarına koyuyor..valla büyümüşte küçülmüş bu maşallah..