2014 Temmuz Annelerinin Bebişlerine Aldıkları Ciciler..

gdogan

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Mart 2010
1.436
5
158
İstanbul
Merhaba 2014 Temmuz Anneleri. artık cinsiyetler yavaş yavaş belli olduğuna göre, alışverişlerde başlamıştır,aldıklarımız burada paylaşıp fikir sahibi olur, indirimlerden birbirimizi haberdar ederiz. Rabbim her birini güzellikle sağlıkla kullanmayı nasip etsinn:nazar::nazar:

Son düzenleme:
Holleyyyy holleyyyy bekledigim topik.... Ins güzel paylasimlar olur.... Saglikla sihatle kullanırız cicilerimizi :16:

Merhaba 2014 Temmuz Anneleri. artık cinsiyetler yavaş yavaş belli olduğuna göre, alışverişlerde başlamıştır,aldıklarımız burada paylaşıp fikir sahibi olur, indirimlerden birbirimizi haberdar ederiz. Rabbim her birini güzellikle sağlıkla kullanmayı nasip etsinn:nazar::nazar:
ilk olarak ben ekleyeyim miniğimin cicilerini..
Bunlar kayınvalidemin aldıkları cinsiyet belli olmadığında beyaz ve krem ağırlıklı, ayrıca miniğimin ilk eşyaları,

.Eki Görüntüle 925796 Eki Görüntüle 925795

ayy çok şekerler yaa. Allah hayrlısıyla kucağımıza aldırır da giydiririz böyle şeker kıyafetleri...Maaşallah :nazar:

almadım işte :19:
Doktorumuz çok gıcık, sölemedi minnoşumun cinsiyetini,
hevesim kursağımda kaldı..
teeeeeee 1 aya gidip öğrencem, en iyisi cebimde paralarla hastaneye gideyim,
randevu çıkışı hopp bebiş mağazasına :emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek:

ayy ama bekle dur şimdi

almadım işte :19:
Doktorumuz çok gıcık, sölemedi minnoşumun cinsiyetini,
hevesim kursağımda kaldı..
teeeeeee 1 aya gidip öğrencem, en iyisi cebimde paralarla hastaneye gideyim,
randevu çıkışı hopp bebiş mağazasına :emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek:

ayy ama bekle dur şimdi

Bunlarda bizim babamiza surpriz yapmak icin aldigimiz ilk ciciler :16: sma biberonu geri verdim

Eklentiler

• $2013-11-16 14.26.41.webp
    $2013-11-16 14.26.41.webp
    28 KB · Görüntüleme: 92
Bu topiğe çok sevindim bende annaennemizin ördüğü yelekleri koycam
daha cinsiyetimiz belli değil ama bizim ya:(((
çokk hevesleniyorum

En cici topiğimiz hayırlı olsun :)) Paylaşılan her bir şey ayrı ayrı çok güzel, inşallah sağlıkla kullanmak nasip olur.. Ben de bebişim için ufak ta olsa bir şeyler almak için deliriyorum ama daha cinsiyeti belli değil, geziyorum mağazaları ama içime sinen unisex bir şey bulamadım :1: Bizim de anneennemiz başladı örmeye beyaz battaniye ve yelekler :6: Belki 1 hafta sonraki kontrolde öğreniriz miniğimin cinsiyetini :16:

Topiğimiz hayırlı uğurlu olsun :) Bizim de cinsiyet belli olmadı henüz :( 2 hafta sonra bakalım dedi doktorum.. Bekliyoruz heyecanla :52: ama yine de ilk cicimizi aldık :nazar:

Wei-B ocuk Gereleri

Hepimiz aldıklarımızı iyi günlerde kullanırız inşallah :emir_bebek:

2013 temmuz annesiyim yenidoğan hastane çıkışı ve tulumları hiç giydiremedim.temmuzda hava çok sıcak oluyor.bebeğimi hep çıtçıtlı atlet ve şortla yatırdım kalın giyinince bebek terliyor isilik oluyor.fazla giysi almayın aldığınız giysiler en çok kış için 6 - 1 yaş olsun.bebeğim 6 aylık 1 yaş ve 1,5 yaş giydiriyorum.3-6 aylık yazlık giysi alın ve giysiyi mevsiminde bebeğin kilosuna ve boyuna göre seçersiniz.ilk alacağınız şuan bebek küveti ve yıkama filesi olabilir.bebek havlusu, çıtçıtlı atletler olabilir

Back
X