2014 temmuz ayinda hamile kalanlar

melisssa8734

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2014
71
4
1
İstanbul
Arkadaslar ilk ay beslenme nasil olmali ne yiyip ne iciyorsunuz hepimizin hamileligi hayirli olsun insallah ♡

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben taze gidalar kesinlikle paket urun kullanmiyorum, cay kahve kolali icekler kullanmiyorum. Zaten saglikli beslenen biriyim extra bi degisiklik yok yanlizca dikkat ediyorum

Saglik ve afiyette kal 🌹

doktorumun bana söylediği her şeyi yiyip dengeli beslenmek canım. sebzeni, meyveni ve proteini alman gerekiyor günlük. ilk 3 ay günde 2-3 ceviz ve 5-5-6 adet badem yiyebilirsin. ben öyle yaptım hala arada badem yiyorum günde 6-7 adet kadar hem iştahı da kontrol ediyor. en önemlisi hazır gıdalardan, asitli içeceklerden uzak durmak gerekiyor. hamur işini ve tatlıyı abartmamak gerekiyor tabi ki :50: :)

doktorumun bana söylediği her şeyi yiyip dengeli beslenmek canım. sebzeni, meyveni ve proteini alman gerekiyor günlük. ilk 3 ay günde 2-3 ceviz ve 5-5-6 adet badem yiyebilirsin. ben öyle yaptım hala arada badem yiyorum günde 6-7 adet kadar hem iştahı da kontrol ediyor. en önemlisi hazır gıdalardan, asitli içeceklerden uzak durmak gerekiyor. hamur işini ve tatlıyı abartmamak gerekiyor tabi ki :50: :)

Tebrik ederim :)

tüm hamilelere ve kendime hayırlı sağlıklı gebelik ve evlat diliyorum
ben daha yarın öğrenebileceğim ne kadarlığız pazar günü testte 134 tü Allah ın izniyle artarak ilerleriz inşallah
ama ellerim titriyor ya hormon değişiminden mi bilmiyorum

Arkadaslar ilk ay beslenme nasil olmali ne yiyip ne iciyorsunuz hepimizin hamileligi hayirli olsun insallah ♡

Hepimiz insallah saglikla kavusuruz yavrularimiza, ben 6 haftalik hamileyim. Rabbim bekleyen herkese nasip etsin 😍😉😀

Bende 6+3 üm kızlar betahcg baktırdım 1 hafta önce 919 çıktı doktor içinde acele etmiyorum ptesi ye randevum var bakalım kalp atışını duyabilecekmiyiz bizim ikincimiz olacak beklenmedik bir anda geldi :) inşallah hepimiz sağlıcakla alırız bebişkolarımız kucağımıza

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

3 haftalıkken mi yaptım kuzum bunları eğer benimde tutarsa şuan 3 haftalık o yüzden soruyorum adetime 1 hafta var daha.

Ben adetime 1 gun kala idrar testi yaptim adetimin gelmesi gereken gun gelmeyince aksam kan verdim 1 saate aldim sonucu ztn 530du 4 gun sonrada doktora gittim kese var :)

Back
X