Doğuma Hazırlık 2014 Temmuz Bebeklerimizin Cinsiyet Ve isimleri

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Cezve

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2011
155
9
46
Tekirdağ
Selam Arkadaşlar bu başlıkta karar verdiğimiz ya da fikir alışverişi yapmak istediğimiz isimleri bildirelim istedim.Benim de temmuz'da kısmetse oğlum olacak ve isim konusunda halen kararsızım Sizler ne düşünüyorsunuz? Karar verebildiniz mi merak ediyorum :)

bebeğimin ismi zeynep deniz olacak inşallah.bizde birçok isim arasında gidip geldik,birçok muhalefet edenler oldu.en sonunda kimseyi dinlememeye ve kendi beğendiğimiz ismi koymaya karar verdik.yaklaşık iki aydır kızıma ismiyle hitap ederek konuşuyorum.Allah herkesin bebeğini adıyla yaşatsın inşallah.

Canım bende temmuzda doğum yapıcam inşallah. Oğlum olucak benim de. Adını Eymen koyucaz. begenirsen koyabilirsin :)

ikinizin seçtiği isimler de çok güzelmiş.Adlarıyla yaşasınlar hayırlı evlat olsunlar inşallah :) Bakalım ağabeyimiz de var adı Berktuğ,uygun bir isim bulacağız artık yoksa Ramazanda geleceği için dr.ramazan koyacak :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…