• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 tüp bebek yapmayı düşünenler kulübü buraya kızlar

yeni tüp bebek yöntemini nasıl buldunuz?

• çok iyi bir yöntem!

OY: 7 100,0%
  • iyi değil!

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    7
Önemli degıl canım yenı kk ya anca alışıcaz... Canım normalde bir doktor şundan dolayı bebek tutunmamış Der bence ...neyse canım bundan sonraya bak sen ... Hakkında hayırlısı olsun canım inşşallah en kısa zamanda hamış kalırsın
Canım ben zeynep kamilde yaptım ilk denememi o kadar kalabalık ki sana dönüpte neden acaba demiyor kimse daha doğrusu diyemiyor ikincide de aynı sorun yaşanırsa genetik tahliller falan isteniyor ama duymuştum. Bende oyüzden özel bir hastanede yaptırmak istiyorum .

hanımlar kısmetse tüp bebek yaptıracağız bildiğiniz ssk anlaşmalı bi yer var mı
Canım SSK anlaşmalı devleti hastanesi var onun dışı da özeller tup bebek tedavısı de SSK geçemiyor dıye bıliyorum her yerde ilaçları. Bır kısmını belki karşılıyor olabilir

Canım ben zeynep kamilde yaptım ilk denememi o kadar kalabalık ki sana dönüpte neden acaba demiyor kimse daha doğrusu diyemiyor ikincide de aynı sorun yaşanırsa genetik tahliller falan isteniyor ama duymuştum. Bende oyüzden özel bir hastanede yaptırmak istiyorum .

Bence tup tedavısıne başlamadan önce ...genetık sorunları araştırın canim ona göre ayrı bır tedavı yontemı uygulanır ... Ihmal etme bence cnm bır an önce yaptırın

Canım SSK anlaşmalı devleti hastanesi var onun dışı da özeller tup bebek tedavısı de SSK geçemiyor dıye bıliyorum her yerde ilaçları. Bır kısmını belki karşılıyor olabilir

özelde yaptırma şansım yok maalesef canım ya 4 senedir de olmuyor çocugumuz ben eskişehirdeyim burda tıp fakültesinde yaptıracaktık fakat tutma oranları düşükmüş iyi bi yer varsa şansımı oralarda deneyeym die düşünmüştüm

Bence tup tedavısıne başlamadan önce ...genetık sorunları araştırın canim ona göre ayrı bır tedavı yontemı uygulanır ... Ihmal etme bence cnm bır an önce yaptırın
Evet perşembe günü hastanede görüşmem var bu konuyuda sorucam yapılacaklar ne ise onların uygulanması konusunda bilgi alarak ilerlemem gerekiyor.:)

Merh. Kixlar benim bi kizim var 2. Icin tup bebek yaptiracagiz ama devletten hic bi sekilde yararlanamiyorum, benim durumumda olan var mi.

kızlarr rahim kalınlaşması ile ilgili bilgisi olan var mı

Rahim kalınlaşması gebeliğe engel değil bildiğim kanadıyla ama gebelikte bol istirahat önemli çünkü düşük. Rıskı yüksek oluyor

Galiba bende varım bu yaza doğru bizde düşünüyoruz eşimde de bende de hiçbir sorun yok fakat 1,5 yıldır çocuğumuz olmuyor doktor yaşım küçük doktor isterseniz aşılama yaptırın dedi ama biz tüp bebek istiyoruz bakalım hayırlısı :D

Canım dn son yazdığın da düşünüyoruz yazmışsın ama hamişsin nasıl hamiş kaldım paylaşır mısın lütfen inşaşak hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın o günlerdir gösterir Rabbim

evet canım doğum yapalı 20 gün oldu,kızım kucağımda çok şükür..

Allah amalı babalı buyutmeyı nasip eylesin canım inşallah Büyüyünce hayırlı bur evlat olur rabbım kimsennin kucağını boş bırakmasın

Back
X