eet cnm benımde 9 hafta bıttı senınde merak ettıgın şeyler varsa bana sorabılırsın ? ilk kese görünüyo ama 1 hafta sonra çağırıyolar önemli olan kalp atışı en önemlisi ve o kadar guzel bir anki anlatamam keseden önemlisi o kalp atışlarını duyuyosun bu seferde 5- 6 haftalar çok dikkat et kanama /90 oluyo telaş etme lekelenme oluyo artı çokta gelebılıyo hıç korkma ve telaş yapma çünkü dr dediği tüp bebeklerin çoğunda oluyo 3 kere hastaneye taşındık dr dediği düşük olması durumunda en son gelın yapabılcek bırşey yok deyıp gönderıyolar ve çözüm buldum hemen lekelenme oldugunda ayağın altına yastık koy yat 3 tane falan hemen geçiyo öyle öyle o haftalaarı atlattık bız ıstırat et çok önemli uzanma ve agır kaldırma 5-6 haftalar en zor haftalar ah bırısi bana söleseydı bu kadar stres yapmazdım tecrube ede ede öğrenılıyo ve herşeyden önce allaha emanet benımde ikizlerim olucak hala yatıyorum dınlenıyorum 3 ay bıtesıye kadar dr ıstırat verdı ......
merhabalar... tüp bebekle hamile kaldım keseyi görmeye haftaya gidecez inşallah.. umarım yolunda gider herşey.. sormak istediğiniz her konuda yardımcı olurum kızlar.. biliyorum ki insan bu konuda çok şey okuyor ve hep bir desteğe ihtiyac duyuyor.. ALLAHIM İSTEYEN HEREKESE VERİR İNŞALLAH..