• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Yarenleri! :)

Bende kendi kazağım yetmedi üstüne aşkitomun kazağını giydim altımda polar eşofman öyle oturuyom bebeğim.. Sözde kalorifer var evde:KK43:

allah izin verirse hiç beklemeyi düşünmüyoz bebeğim:))) ayyy hemde nası sevgi yumağı yaparım ben onu yaaaa:)) sevgiyle büyütürüm, sevgi pıtırcığı olur bnm minnoşum❤️

ayyy elektrk sobası var bende elektrklı battanıyeyıde actm donuooom. sabahtan berı agzm bos durmadı yaa smdıde bı cıkolata goturdum :) soguktan yıyrm ya :)

Ayy kızlar size söylemeyi unuttum

sevgililer gününde bana bi video gönderdi ben şarkı flan die bekliyorum bi açtım bütün askerleri toplamış hepsi bir ağızdan seni çok seviyor diye bağırıyordu çok duygulandım gözlerim doldu altınada yanında olamasamda hediyemi en laiğiyle verrim yazmış:KK23::KK23:
ooooooooooo enişteye bak seeennn maşallah kız romantikmiş he

Tez bitsin bol bol spor yaparsın balımmm:))) hatta yaza aşkitonla elele yürüşler yaparsınızzz ohh misss:))

hihihihihi:) eyvah eyvahhhh bu çok tehlikeli balımmm:))))

ay ağzından bal damlıyo kuşumm, inşallahhh

çok değil ki kilon bebeğim ya verirsin 5 kiloyuda rahatlıkla
spora başlıcam baharda fit olcam hehe

çok sağol canım bugüne kadr özel günleri en güzel şekilde yaşattı bana Rabbim eksik etmesin onu :KK22::KK60:

inşallah tatlım, ne güzel bulmuşsunuz birbirinizi, darısı olmayanların başına

ayyy elektrk sobası var bende elektrklı battanıyeyıde actm donuooom. sabahtan berı agzm bos durmadı yaa smdıde bı cıkolata goturdum :) soguktan yıyrm ya :)
Bende 1 kova patlamış mısırı indirdim mideye:KK53: Bu soğuk bizim iştahımızı açmış anlaşılan yavrukuş:KK5:

Back
X