• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Yarenleri! :)

Bende saç rengimi değiştirmeyi düşünüyorum biraz daha uzasın da:)
Kasımda kestirdim çok zor uzuyor ya tam küt kestirmiştim şimdi göğsümün üstünde sayılır
bende baya kısa kestirdim uzuyo yavaş yavaş boyası geçsinde kendi rengime döneyimdiye uğraşıyom ;)

bende baya kısa kestirdim uzuyo yavaş yavaş boyası geçsinde kendi rengime döneyimdiye uğraşıyom :KK66:

Benimki de siyah seviyor benim saçlarda siyah baya ama sıkıldım daha soft renkler istiyorum kumral gibi:)
Gözlerm yeşil ya açık rengi kaldırır diye düşünüyorum denicem uzasında:)

tam anlamıyla değil bebeğim ya bende çok üztüne gittim soğuk konuştum şimdi aramasını bekliyorum bi sıcak konusayım sevgiye boğayım diye ama aramadı daha :KK43: pişman oldum
Deniz de söylemişti bebeğim görmştm onun da dediği gibi şuan birbirinize çok ihtiyacınız var burda yük sen de. Acemilik cidden çok zor sıkıntılı ama ustaya geçince rahatlıyosunuz,biz acemide hiç kavga etmedik ustada tartışmalarmz olmadı mı illaki oldu ama tatlıya bağlandı. Birazcık tamam paşam,sensin aşkım diye diye gazlıcaksn askerden dönnce ümüğünü sıkarsın :D :)

Deniz de söylemişti bebeğim görmştm onun da dediği gibi şuan birbirinize çok ihtiyacınız var burda yük sen de. Acemilik cidden çok zor sıkıntılı ama ustaya geçince rahatlıyosunuz,biz acemide hiç kavga etmedik ustada tartışmalarmz olmadı mı illaki oldu ama tatlıya bağlandı. Birazcık tamam paşam,sensin aşkım diye diye gazlıcaksn askerden dönnce ümüğünü sıkarsın :KK70: :)
Duhammmmmm naper bebeğimmmm❤️

Deniz de söylemişti bebeğim görmştm onun da dediği gibi şuan birbirinize çok ihtiyacınız var burda yük sen de. Acemilik cidden çok zor sıkıntılı ama ustaya geçince rahatlıyosunuz,biz acemide hiç kavga etmedik ustada tartışmalarmz olmadı mı illaki oldu ama tatlıya bağlandı. Birazcık tamam paşam,sensin aşkım diye diye gazlıcaksn askerden dönnce ümüğünü sıkarsın :KK70: :)
ay ne bilim bebeğim ya çok soğuk konustum mıy mıy mıy :( arasında düzgünce konuşcam bi :( şımarıp tepeme çıkmazsa sıkarım ümmüğünüüüü :D

Back
X