• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Yarenleri! :)

Ohh oh çok sevindim balım ne güzell :KK68:
çözdük taktiği artık öyle yaparız :cool:
benimkide aradı sabah dedim aşkm erkenden aramadın nedeen?
oda dedi sıraya geçtim aşkm sonra bugün pazar doğru ya dedim uyuyosundur diye çıktım geri dedi :oops:
dedim bi dahaki pazar beraberiz :KK19:
evet aşkm bnm çok özledim sarılmayı aşırı özledim seni gidicez dimi bi günlük kaçıcaz dimi bırbırbır konuştu :KK53:
seni seviyorum ki dedim oda kısık sesle söyledi hıı nee? neyse aşkm kendine dikkat et öpüyorum dedim seni çok seviyorum aşkım bennn dedi hihihih diye güldüm ha şöyle türk askeri kısık sesle konuşmazz dedim :KK53::KK53: :KK59:
Hehe alesimsin kız doğru vall herşeyde bağıra bağıra söylüyolar orda. Hem askerlik gelip geçici benim elimden kim kurtarabilir acaba onu? Akıllı olsun:KK70:

Az kaldı canım zate dağıtım iznini kullanacak miydiniz siz? Benimki gönderdi bile çok yakışmıs kilo almış :)
Kullanmayacak güzelim yol izni var sadece. Kullanma dedim hem ayrılması zor hemde daha sonra kullanırız belki. Gün geçtikçe hasret artacak çünkü.

Hehe alesimsin kız doğru vall herşeyde bağıra bağıra söylüyolar orda. Hem askerlik gelip geçici benim elimden kim kurtarabilir acaba onu? Akıllı olsun:KK70:

Normalde baya söylüyor ama bazen çok kalabalık olduğunda mı ne sesi içinden geliyo :KK53:
zaten benimkinin çaarşı iznide olmycak baya sıkılcak kıyamam napalım bizim imtihanımızda buymuş

Normalde baya söylüyor ama bazen çok kalabalık olduğunda mı ne sesi içinden geliyo :KK53:
zaten benimkinin çaarşı iznide olmycak baya sıkılcak kıyamam napalım bizim imtihanımızda buymuş
Son büyük viraj bu kuşum bunu da atlatıp hep beraber olacaksınız inşallah. Sabrın sonu selametmiş.

Bencede bebegims bizde kullanmicaz. Sen yemin törenine gidince bi gün beraber olma şansınız olacak mine yapacaksınız
Yemin töreninden sonra beraber dönücez kuzum ctesi gecesi yola çıkacak. Pazar 5 e kadar teslim olması lazım

Son büyük viraj bu kuşum bunu da atlatıp hep beraber olacaksınız inşallah. Sabrın sonu selametmiş.

Yemin töreninden sonra beraber dönücez kuzum ctesi gecesi yola çıkacak. Pazar 5 e kadar teslim olması lazım

Haklısın kuzum şu yaz bi gelsin geçsin şafak 100lere düşsün daha ne isterim ki

Canim tam anlamıyla yasak değil ki görüp görmezden geliyolar otorite kurmalari gerek sonuçta yoksa çok rahat olur askerler şimdi yakalanma korkusuyla dikkat ediyorlar

ama benim arkadaşın 10 gün uzamış askerlik kuzum yaa ondan

Back
X