• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Yarenleri! :)

Bebeğim ağlattın beni yaaa:KK43: allahın izniyle bu son dönemeç bitanemm.. Bu son virajıda geçtiniz mi bi daha hiç ayrılmamak üzere mutlu sona ericeksiniz:) dua ve sabır ile güzel arkadaşımmmm.. Şimdiye kdr nasıl geçtiyse bundan snrasıda geçip gidicekkk..
bebeğim gözyaşlarına kurban olurumm...ewet balim son ayriligimiz inşallah...bu sefer bitirmeye gonderdim sevdicegimi..

selam kızçeler ugrayamaz oldum buralara ya :( özledim sizi ama yine cok hastayım kurtulamadım şu illetten boğazlarım enfeksiyon kaptı ateş yapıyor :(

selam kızçeler ugrayamaz oldum buralara ya :KK43: özledim sizi ama yine cok hastayım kurtulamadım şu illetten boğazlarım enfeksiyon kaptı ateş yapıyor :KK43:
Nidakuşummmmmm çok geçmiş olsun bebeğim yaaa.. Özlettin kendini vallaaaa:( dikkat et kendine lütfennnn havalar buuuzzz gibi zaten:(

bundan 20 gun once mutlulukktan ucarak gittigim havaalanina bugun ayaklarim gitmek istemedi..o cantasini alip uzaklastikca icimden bisi koptu gitti sanki....koskocaman şehirde bi basima kaldim..gitme demek istedim ama icimdekiler dokulmedi disari dokulmemeliydi cunku...ama bu son ayriligimiz olucak inşallah..o havaalanina askimi tezkeresi elinde almaya gidicem Allahin izniyle..
balimmm :( mahvettin beni :( giden hep ben oldugum icin hep gidenlerin daha cok aci cektigini dusunurdumm, ta ki bi gun erdiyi gonderene kadar.. gonderene daha cok aci verdigini ozaman anlamistim.. hersey guzel olacak canim benim askerini son kez ugurladin allahin izniyle yazin beraber olacaksiniz canimin ici..
selam kızçeler ugrayamaz oldum buralara ya :KK43: özledim sizi ama yine cok hastayım kurtulamadım şu illetten boğazlarım enfeksiyon kaptı ateş yapıyor :KK43:
oy kusum gecmis olsun ya nazar mi degdi sana noldu boyleee
hemen iyiles dön aramiza nidammmm

balimmm :KK43: mahvettin beni :KK43: giden hep ben oldugum icin hep gidenlerin daha cok aci cektigini dusunurdumm, ta ki bi gun erdiyi gonderene kadar.. gonderene daha cok aci verdigini ozaman anlamistim.. hersey guzel olacak canim benim askerini son kez ugurladin allahin izniyle yazin beraber olacaksiniz canimin ici..

oy kusum gecmis olsun ya nazar mi degdi sana noldu boyleee
hemen iyiles dön aramiza nidammmm
Sagol gülümm ya nazardan mı neydenn bi anlasam iki aydır hep hastayım gecen hafta iyileştim daha bir hafta dolmadan yine hastalandım :( of calısmasam sorun degil de calısırken hiç çekilmiyor şu hastalık :(

Back
X