• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Yarenleri! :)

napayım bilmiyorum ki bende hoşnut değilim bu durumda :KK70: tabiri caizse maymun gözünü açtı ama uygulama yok halaa :KK70:
askerde yavaştan çalışmalara başlıyoruz kuzum o zaman, en uygun zaman şimdi hasret duygusallık tavan :KK70: bi askerlikte bide hamilelikte çok kıymetli oluyor kadın bunu iyi değerlendirmek lazım:KK76:

evet canım o bi şekilde anlayışla karşılanırda merhaba deyip odaya geçmek büyyyyüüüüüüüüük dedikodu sebebi vallahı :KK70:

umrumda mı ki canım? yoooo :KK59:
hatta annesi çay kahve getirdi bize :)
yardım edeyim diye sordum ben yaparım canım saol dedi okii dedim :KK53:
hatta aşkm traş olcaktı yüzüne köpüğü ben sürdüm anneside bizi gördü güldük komikti baya :KK53:
sevdiceğimden başka şahıs ve şahıslar umrumdışı bebeğm öyle de olmalı zaten :KK39:

Allah iyilik versin canım beniiimmmm

Aminn tatlım cümlemizi :)

saol kuzum ahahah ay napm kz evde oturmayı sevmyrm ben mutlaka cıkarm her gun :)

sende kardeşim gibisin balım yağmur çamur hiiiç fark etmez :-)

İyiym bebeğimm sen nasılsın :)

Füsun hanımmmmmm nasılsınız bakalım bugüüünnn? Ayyy bu ne resmiyet ayolllll:)

Füsunummmmmm, canım arkadaşummmmmm nasılsınnnnnn bitanemmmmmm?

kuzummmm iyilik balım sen nasılsın görüşmeyeli :)

bebeğimmmm nasılsın

iyiyim kösteballım sen nasılsun :)

şekerler nasılsınız . . netim yokkk :( bi selam verip çıkayım dedim kendinize çokk iyi bakın yarın görüşmek üzere :KK36:

umrumda mı ki canım? yoooo :KK59:
hatta annesi çay kahve getirdi bize :)
yardım edeyim diye sordum ben yaparım canım saol dedi okii dedim :KK53:
hatta aşkm traş olcaktı yüzüne köpüğü ben sürdüm anneside bizi gördü güldük komikti baya :KK53:
sevdiceğimden başka şahıs ve şahıslar umrumdışı bebeğm öyle de olmalı zaten :KK39:
ay ne güzel ya :( canım ben yapamıyorum işte bu yüzdende korkuyorum tepeme çıkarlar mı acaba diye

Yok fıstığım hemen geri göndermezler onun belli bi süresi var 7gün yada 15 gün gibi bişi tam bilmiyorum o süre zarfında almazsan geri gönderiyolar.. Yarın yada yarundan snra gider alırsın:)

Ayyy bnmde bi uykum geldi bi uykum geldi esneyip duruyorum yaa..

tamam kuzum yarın alırım o zaman.. ayy ben dun oyleydm bılıomsn sarhos gbydm hahaha :))) ben cok uyuyrm ya babam dıo sana kan testı yaptrcam :) sen yoruldunmu uykun var

Back
X