yine ben geldim kızlarr
yine ben de geldim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Otogardaym canm gokhani bklyrum
yine ben de geldim
hoşgeldin canımmmmm
kısa dönem yapıcağı için bizden şanslısın canım dahada gitmesine çok var bol bol tadını çıkar günlerinin
yaa kızın için zor olcak canım ama gerçekten Allah sabrını veriyo ve ilk 6 ay zaten alıştım alışcam derken hemen geçiveriyo inşallah yakın biryer çıkarda yanınada gidebilirsiniz kızınla:)evet canım o yönden şanslıyım ama 5 yaşında kızım babasına çok düşkün ALLAH verir sabrını
uyudum uyudum şimdi uyandım :) bugün öğleden sonra durulmuş kız burasıgelen gelene nasılsınız kızlar
Saol canim da cok sukur keyfimiz rahatimiz yerinde simdi asil gorevine baslaynca da sabahlar olmasinsevgilim oldu çok şükür canım rahatladık yaa darısı size
yaa kızın için zor olcak canım ama gerçekten Allah sabrını veriyo ve ilk 6 ay zaten alıştım alışcam derken hemen geçiveriyo inşallah yakın biryer çıkarda yanınada gidebilirsiniz kızınla:)
uyudum uyudum şimdi uyandım :) bugün öğleden sonra durulmuş kız burasısen nasılsın
Selam kuzummmkızlar selaaamm
Cezaevinde askerlik nasıl oluyo??
öff evet ya bugün konuştuğumdan bişey anlamdm şuan özlemiş vaziyetteyim yani
bakalım canım ya 82 puanla bir yere atanamadm ya bu sınvla hiç ümidim yok
ben bu isi yaptikca yaslanmam gibi duruyor zaten eglenceli is zor sorumluluk istiyor ama guzel is
Selam kuzummm
Hangi cezaevinde olduğuna da bağlı galiba ama nöbet tutuyolarmis surekli mahkumlari hastaneye fln goturup getiriyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?