2014 Yarenleri! :)

evet canım o yönden şanslıyım ama 5 yaşında kızım babasına çok düşkün ALLAH verir sabrını
yaa kızın için zor olcak canım ama gerçekten Allah sabrını veriyo ve ilk 6 ay zaten alıştım alışcam derken hemen geçiveriyo inşallah yakın biryer çıkarda yanınada gidebilirsiniz kızınla:)

Selammmmm güzel yarenler :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

yaa kızın için zor olcak canım ama gerçekten Allah sabrını veriyo ve ilk 6 ay zaten alıştım alışcam derken hemen geçiveriyo inşallah yakın biryer çıkarda yanınada gidebilirsiniz kızınla:)

inşallah canım sağol senide sevdiğine kavştursun RABBİM

ne sıkıcı bunalım günler yaa ramazanın bitmesine 2 hafta var askerliğin bitmesine 22 hafta

öff evet ya bugün konuştuğumdan bişey anlamdm şuan özlemiş vaziyetteyim yani

bakalım canım ya 82 puanla bir yere atanamadm ya bu sınvla hiç ümidim yok

Belli olmaz kuzum bu puanı 2 sene kullanabiliyorsun demi sende? Atanırsın umutsuz olupta olumsuzlukları çekme

ben bu isi yaptikca yaslanmam gibi duruyor zaten eglenceli is zor sorumluluk istiyor ama guzel is

Zordur tabiii anlayabiliyorum seni bir gelecek sizden geçiyor çünkü

Selam kuzummm

Hangi cezaevinde olduğuna da bağlı galiba ama nöbet tutuyolarmis surekli mahkumlari hastaneye fln goturup getiriyolar

nabeer kuzucumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…