• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Yarenleri! :)

maddi sorunlardan dolayı alamadım canım iş bulursam alıcam :KK43: canım oda polislik gibi maaşıda 1700le 2000 arasında başlıyor alım yapılacak diyolar ama işte hala bekliyoruz ondan bişey çıkarsa onuda haber ederim bebeğim enişte de denesin şansını
he anladim balim dogru diyosun orda ehliyet bile parayla :( burda sinavlari zor ama para odemiyosun bi 50 euro falan cikiyo :/
ay sevgim ne sevaba girersin oyle bisey olursa varya canim insallah ucunuzde cok guzel yerlere girersiniz memur olursunuz :KK51:

he anladim balim dogru diyosun orda ehliyet bile parayla :KK43: burda sinavlari zor ama para odemiyosun bi 50 euro falan cikiyo :/
ay sevgim ne sevaba girersin oyle bisey olursa varya canim insallah ucunuzde cok guzel yerlere girersiniz memur olursunuz :KK51:
ne güzel valla canım burda herşey para :( mutlaka haber veririm bebeğim üçümüzünkide olur inşllah geleceginiz bu işe baglı bizimki gibi kız anlıyorum o yüzden seni baslar başlamaz haber vericem bebeğim

İyi geceler kızlar biraz önce annesi mesaj attı canım napysun pazar işin yoksa gel her zaman beklerim diye bizde yengeme gidicektik dedim gelicek olursam haber veririm zaten bizimki gelince bol bol görüşürüz dedim oda tmm cnm inşallah flan dedi ben yine gülerek bişiler yazdım sanki alındı gibi hissettim cumartesi de gelebilirsin beklerim dedi ama o gün çalışıyorum geç saate kalmak istemiyorum bilmiyorum bi tuhaftı sanki :KK57:

İyi geceler kızlar biraz önce annesi mesaj attı canım napysun pazar işin yoksa gel her zaman beklerim diye bizde yengeme gidicektik dedim gelicek olursam haber veririm zaten bizimki gelince bol bol görüşürüz dedim oda tmm cnm inşallah flan dedi ben yine gülerek bişiler yazdım sanki alındı gibi hissettim cumartesi de gelebilirsin beklerim dedi ama o gün çalışıyorum geç saate kalmak istemiyorum bilmiyorum bi tuhaftı sanki :KK57:
alınmamış olsa bile sana öyle gelir canım. vaktin olursa bi yarım saat ugra istersen hem sende rahat etmiş olursun

alınmamış olsa bile sana öyle gelir canım. vaktin olursa bi yarım saat ugra istersen hem sende rahat etmiş olursun

Çok ters yerde kuzum ya bide geçenki olaydan sonra tek gitmek de istemiyorum açıkçası. Olmadı yarın mesaj atarım bişi lazım mı vs. Aşkm gelince hergün ordayım zaten diye incd mesaj verdim ama inşallah bkalm inş hmm gibi tepki verince tuhaf buldum durumu işte

Çok ters yerde kuzum ya bide geçenki olaydan sonra tek gitmek de istemiyorum açıkçası. Olmadı yarın mesaj atarım bişi lazım mı vs. Aşkm gelince hergün ordayım zaten diye incd mesaj verdim ama inşallah bkalm inş hmm gibi tepki verince tuhaf buldum durumu işte
ay sende benim gibi piimpiriklisin ;) soğuk değildir canım bizim mesaj anlayışımızla onlarınki bir değil yani sert gibi gelmiştir gülücük falan koymayınca

ay sende benim gibi piimpiriklisin :KK66: soğuk değildir canım bizim mesaj anlayışımızla onlarınki bir değil yani sert gibi gelmiştir gülücük falan koymayınca

Olabilir kuzum bilmiyorum işte sorun olmasın da. Aşkm gelsin bıktırcam malesef:)
Mesai yapcam sizde dedim benimkine:)
Uyuyamıyormuş çok havasızmış koğuş:/ gelince uyursun bol bol dedim ben seninle uyumak istiyorum aşkm ya dedi:)
Çok özledm aşkımı ama nasıl rahatça sarılcam hiç bilmiyorum kasılmaktan et keserim artık:)

Olabilir kuzum bilmiyorum işte sorun olmasın da. Aşkm gelsin bıktırcam malesef:)
Mesai yapcam sizde dedim benimkine:)
Uyuyamıyormuş çok havasızmış koğuş:/ gelince uyursun bol bol dedim ben seninle uyumak istiyorum aşkm ya dedi:)
Çok özledm aşkımı ama nasıl rahatça sarılcam hiç bilmiyorum kasılmaktan et keserim artık:)
yarın bi yazar yoklarsın alınmış mı alınmamış mı :) ay canım ya ilk günler ailelerle olacaksanız zor sarılmayı falan unut kaçamak yaparsınız ama belki çaktırmadan gelşr sarılır ;) bende nasıl özledim yaaa saatlerce fotografına bakıyorum dedi benimkide :(

yarın bi yazar yoklarsın alınmış mı alınmamış mı :) ay canım ya ilk günler ailelerle olacaksanız zor sarılmayı falan unut kaçamak yaparsınız ama belki çaktırmadan gelşr sarılır :KK66: bende nasıl özledim yaaa saatlerce fotografına bakıyorum dedi benimkide :KK43:

Malesef öyle olcak canım herkes görmeye gelcek falan of bi sürü stres bana :/
Ben hiç fotomu vermedim kuzum ya onu düşünemedim yanımda da yoktu :/
Burnumda tütüyo resmen

Malesef öyle olcak canım herkes görmeye gelcek falan of bi sürü stres bana :/
Ben hiç fotomu vermedim kuzum ya onu düşünemedim yanımda da yoktu :/
Burnumda tütüyo resmen
ben ikimiz fotosunu vesikalık boyutunda çıkardımm :) ay evet canım ya bi ton akraba komsu gelecek falan :(

Kızlarrrr bugün erkek arkadaşımı Ağrı'ya yolladım. Ama giderken bişey dikkatimi çekti yakınlarının telefon numarasını yazdığı bi kağıt vardı. Oraya derya diye bi kızı da yazmıştı bu kim dediğim de arkadaşım dedi neden numarasını yazdın dedim öylesine bilmiyorum dedi. Bana çok mantıksız geldi bi akıllll verinnnn

Kızlarrrr bugün erkek arkadaşımı Ağrı'ya yolladım. Ama giderken bişey dikkatimi çekti yakınlarının telefon numarasını yazdığı bi kağıt vardı. Oraya derya diye bi kızı da yazmıştı bu kim dediğim de arkadaşım dedi neden numarasını yazdın dedim öylesine bilmiyorum dedi. Bana çok mantıksız geldi bi akıllll verinnnn
aaa :KK57: sen tanıyor musun canım öyle bi arkadaşını

Back
X