• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Yarenleri! :)

ne diyeti kız fazlan mı var kii. dikkat et hasta olma sakın :)

evet bebeğm pofuduğum biraz :KK53:
benimkine demiştim sen gidince ben zayıflarım kesin diye oda tam tersi olmasın aşkm dedi yook yoook kesin zayıflarım dedim ama ilk hafta çikolata tatlı ne varsa saldırdım sonra stoop dedim kendime ve diyete başladım 3 kilo gitti bile ama direncim düştü sanırım vücudum hop noluo falan dedi galiba :KK48:

evet bebeğm pofuduğum biraz :KK53:
benimkine demiştim sen gidince ben zayıflarım kesin diye oda tam tersi olmasın aşkm dedi yook yoook kesin zayıflarım dedim ama ilk hafta çikolata tatlı ne varsa saldırdım sonra stoop dedim kendime ve diyete başladım 3 kilo gitti bile ama direncim düştü sanırım vücudum hop noluo falan dedi galiba :KK48:
burda olaydın göreydim seni :) bende diyetteyim bebeğim ya berabercek veririz inşallah çok zorlanıyom ben :(

burda olaydın göreydim seni :) bende diyetteyim bebeğim ya berabercek veririz inşallah çok zorlanıyom ben :KK43:

bugün pasta yedim bi dilim yaa işyerinde krizimiz tuttu :/ akşamda iki kaşık makarna yedim salatayla.
normalde akşam sadece salata yoğurt yiyordum bugün baya kaçırdım yarın vitaminle devam edeyim bari portakal havuç vs tüketirim bide kahve hasta olmamam lazım :KK43:

bugün pasta yedim bi dilim yaa işyerinde krizimiz tuttu :/ akşamda iki kaşık makarna yedim salatayla.
normalde akşam sadece salata yoğurt yiyordum bugün baya kaçırdım yarın vitaminle devam edeyim bari portakal havuç vs tüketirim bide kahve hasta olmamam lazım :KK43:
canım benim ye de ekmek yeme direncin düşmesin zayıflicam derken hasta olma :(

canım benim ye de ekmek yeme direncin düşmesin zayıflicam derken hasta olma :KK43:

ekmek sadece kahvaltıda bi dilim bebeğm. yumurta sevmem ama bi tane yiyorum tok tutuyor. öğlen çorba veya bakliyat akşam daha hafif. arada birbirimizi motive edelim kuzum ya ben ilk defa 5. günümdeyim :KK53:

ekmek sadece kahvaltıda bi dilim bebeğm. yumurta sevmem ama bi tane yiyorum tok tutuyor. öğlen çorba veya bakliyat akşam daha hafif. arada birbirimizi motive edelim kuzum ya ben ilk defa 5. günümdeyim :KK53:
benim karnım gurulduyor canım şuan :D olur valla bebeğim ya motive edelim birbirimiziiiiiiiiii :kk77:

benim karnım gurulduyor canım şuan :KK70: olur valla bebeğim ya motive edelim birbirimiziiiiiiiiii :kk77:

benimde kaç gündür öyle canım ya :)
sabah çabuk acıkıyorum kahvaltı için :)
bugün işte acıkmadım makarna yüzünden zaafım var çünkü :(
yarın yine devam ama aşkm gelince bozarım birazck :KK53:

hahahha yerim kız seni :kk77: bozmasanda bozdurur zorla benimki öyle :KK70:

aynen benimkide çok fenadır beraberken boğazımız durmaz hiç sürekli bişiler yeriz o yüzden o askere gitmişken diyet yapayım dedim bende :KK53:
1 haftalığına ara veririm sonra yine devam zaten sonrakinde zayıflamış olurum sonra tekrar yeriz hahah :KK45::p

Back
X