• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Yarenleri! :)

[NasilsinzuraErdim, post: 39530500, member: 603322"]gunaydin ozgemmm hosgeldinnn :) saol kusuuum bende sanaaa musmutlu huzurly bi gunn diliyorumm :)[/QUOTE]

Nasilsinn canimm sana mesaj attim gördün mu :KK68:

aynen benimkide çok fenadır beraberken boğazımız durmaz hiç sürekli bişiler yeriz o yüzden o askere gitmişken diyet yapayım dedim bende :KK53:
1 haftalığına ara veririm sonra yine devam zaten sonrakinde zayıflamış olurum sonra tekrar yeriz hahah :KK45::p
ay inşallah geldiklerinde incecik oluruz bebeğim :KK17:

Sevgilin yaninda kacarsinnn tabiiii neler yapiyorsun bakalmm nasil gidiyor :) bizim 12 gunumu kaldi bebegm yedik valla askerligi darisi tum bekleyen yarenlerin basinaaa

çalışıyorum, haftasonları da sevdicekle geçiyor bebeğimm çok şükür :KK68: ooo süper süperr hayırlısıyla sağ salim bitiriyorsunuz fıstığımm darısı cümlemizin başına diyelimmm :KK68:

biz de 10 gün raporu aldık izne devammmm :KK23:

ooo iyimis tatlim..biz pazartedine kdr pazartesi gönderiyorum sevdicegi :KK43:

çok şükür bebeğimm,, ben de diyodum bari pazartesi gününe kadar alalım da apar topar gitmesin diye

canım benim ya güçlü ol bak birbirimize destek destek atlatıcaz bugünleri,, birlikte başladık şafağa birlikte mehtap saydık bu sefer teskere sayıcaz inşallah :KK68:

çok şükür bebeğimm,, ben de diyodum bari pazartesi gününe kadar alalım da apar topar gitmesin diye

canım benim ya güçlü ol bak birbirimize destek destek atlatıcaz bugünleri,, birlikte başladık şafağa birlikte mehtap saydık bu sefer teskere sayıcaz inşallah :KK68:
ewet balim ya bi göndersem bu icimdeki duyguyu aticamda simdilik hüzünlüyum:oops:

Back
X