• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Yarenleri! :)

Kuşum acemilikteyken bi defasında gece 12 de aramıştı çağlartoşummmm.. Bot nöbeti varmış ozmn saklı gizlii aramıştı çok şaşırmıştım gecenin 12sinde manisa kodlu numarayı görünceeee:) hemde 1 saat konuşmuştukkk hihihihihi:) belki aeninkide nöbetinde fln aramıştır bebeğimmm yatma saatleri 11e kalmaz çnkü..
Yok bebegim sabah 11de konustuk en son kirgin kapattık ama acaba ondan mi aramadi :( arasin da bebegim kac olduğu farketmez :( cok huzursuz oldum

Canım benim ki dağıtım iznine geldi bi hafta önce yarın teslim olması gerek ama 1 hafta rapor almış. Turizm vs olduğu için biraz daha iyi Ağrı

öyledir canım bencede. benimkinin de bölümü turizm ama şırnak ne alaka anlamadım gerçekten

Yok bebegim sabah 11de konustuk en son kirgin kapattık ama acaba ondan mi aramadi :KK43: arasin da bebegim kac olduğu farketmez :KK43: cok huzursuz oldum

canım aradığında çok güzel konuş ya uzatmayın artık insan dayanamıyor zaten :(
belkide aranız limoni olduğu için aramamıştır destek bekliyor çünkü senden.
ben bile telefonu zor kapattım sonra kendimi bıraktım. onlara belli etmemek gerek :(
yarın sabah arar mutlaka

Yok bebegim sabah 11de konustuk en son kirgin kapattık ama acaba ondan mi aramadi :KK43: arasin da bebegim kac olduğu farketmez :KK43: cok huzursuz oldum
Hiiiiii ben yanlış anlamışımmmm:))) inşallah en kısa sürede arar bebeğimmmmmm.. İçini rahatlatıcak haberler alırsın allahın izniyleee..
pazar günü aksam 7 ye ucagi enemmm cok efkarliyim:KK14:
Gel başakııııımmmmm bende efkarlandım şimdiii bak:KK50::KK14::KK50::KK14:

canım aradığında çok güzel konuş ya uzatmayın artık insan dayanamıyor zaten :KK43:
belkide aranız limoni olduğu için aramamıştır destek bekliyor çünkü senden.
ben bile telefonu zor kapattım sonra kendimi bıraktım. onlara belli etmemek gerek :KK43:
yarın sabah arar mutlaka
Canim yarina kadar nasil dayancam ya :(

Ahahahahahahah:KK70: Çanakkalelilere çok seviyom be yaaaa:p Pek hamaratlarrrr:KK66:
Ay ben sana neler nelet yaparım, bir de çanakkalede peynir helvası diye bir tatlı var üstüne dondurmayla aman aman diyorum :)
Belli olduysa neden aramiyor kirgin sinirli kapattik sabah o aklima takildi of delircem çok zor geliyor :KK43:
Belki daha söylememiştir komutanları kuzum. İlk girdiklerinde kimlik kartları için form doldurmuşlar, kimlikler ellerine daha yeni geçmiş düşün.

Back
X