- 22 Ekim 2014
- 5.717
- 2.374
- 198
Bende iyiyim kuşummm sni görünce dahada iyi oldumnn:) göksel enitemiz ne zmn dönüyoo fıstığımmiyiyim bebeğim bnm sizi gordum daha iyi oldumm sn nasilsin bal kaymagim:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende iyiyim kuşummm sni görünce dahada iyi oldumnn:) göksel enitemiz ne zmn dönüyoo fıstığımmiyiyim bebeğim bnm sizi gordum daha iyi oldumm sn nasilsin bal kaymagim:)
Canım benim ki dağıtım iznine geldi bi hafta önce yarın teslim olması gerek ama 1 hafta rapor almış. Turizm vs olduğu için biraz daha iyi Ağrıorda şartlar nasıl canım :/
şırnak deyince içim ürperdi resmen![]()
uzun donem bebeğim. .siz kisa donem misiniz
şimdi yeri belli olucak ya heyecan var kuşum ondandır kötü düşünmeDeğişiyor canim o galiba. Bizde 11de konuştuk bi dakika konussam yeter ya yeterki arasin bi neden böyle oldum bilmiyorum huzursuzum![]()
Yok bebegim sabah 11de konustuk en son kirgin kapattık ama acaba ondan mi aramadiKuşum acemilikteyken bi defasında gece 12 de aramıştı çağlartoşummmm.. Bot nöbeti varmış ozmn saklı gizlii aramıştı çok şaşırmıştım gecenin 12sinde manisa kodlu numarayı görünceeee:) hemde 1 saat konuşmuştukkk hihihihihi:) belki aeninkide nöbetinde fln aramıştır bebeğimmm yatma saatleri 11e kalmaz çnkü..
Canım benim ki dağıtım iznine geldi bi hafta önce yarın teslim olması gerek ama 1 hafta rapor almış. Turizm vs olduğu için biraz daha iyi Ağrı
pazar günü aksam 7 ye ucagi enemmm cok efkarliyimBende iyiyim kuşummm sni görünce dahada iyi oldumnn:) göksel enitemiz ne zmn dönüyoo fıstığımm
Belli olduysa neden aramiyor kirgin sinirli kapattik sabah o aklima takildi of delircem çok zor geliyorşimdi yeri belli olucak ya heyecan var kuşum ondandır kötü düşünme
Bebeğim merhaba yeni gördüm SVGTRK kullanıcı adımDüşeriZ haftaya düşücez kuzum 300lerden düştük yaaa 50ler de gelir :))
Eeee isim neyyy:)
Yok bebegim sabah 11de konustuk en son kirgin kapattık ama acaba ondan mi aramadiarasin da bebegim kac olduğu farketmez
cok huzursuz oldum
Hiiiiii ben yanlış anlamışımmmm:))) inşallah en kısa sürede arar bebeğimmmmmm.. İçini rahatlatıcak haberler alırsın allahın izniyleee..Yok bebegim sabah 11de konustuk en son kirgin kapattık ama acaba ondan mi aramadiarasin da bebegim kac olduğu farketmez
cok huzursuz oldum
Gel başakııııımmmmm bende efkarlandım şimdiii bakpazar günü aksam 7 ye ucagi enemmm cok efkarliyim![]()
Canim yarina kadar nasil dayancam yacanım aradığında çok güzel konuş ya uzatmayın artık insan dayanamıyor zaten
belkide aranız limoni olduğu için aramamıştır destek bekliyor çünkü senden.
ben bile telefonu zor kapattım sonra kendimi bıraktım. onlara belli etmemek gerek
yarın sabah arar mutlaka
Hiç belli olmuyo valla canım çok alakasız yerlere gönderiyorlaröyledir canım bencede. benimkinin de bölümü turizm ama şırnak ne alaka anlamadım gerçekten
Inşallah bebegimHiiiiii ben yanlış anlamışımmmm:))) inşallah en kısa sürede arar bebeğimmmmmm.. İçini rahatlatıcak haberler alırsın allahın izniyleee..
Gel başakııııımmmmm bende efkarlandım şimdiii bak![]()
Belli olduysa neden aramiyor kirgin sinirli kapattik sabah o aklima takildi of delircem çok zor geliyor![]()
Hoşgeldin sevgi'limmmmhuhuuuuuuu![]()
kuzummm napisinn çay kattım gel hadiiHoşgeldin sevgi'limmmm![]()
Ay ben sana neler nelet yaparım, bir de çanakkalede peynir helvası diye bir tatlı var üstüne dondurmayla aman aman diyorum :)AhahahahahahahÇanakkalelilere çok seviyom be yaaaa
Pek hamaratlarrrr
![]()
Belki daha söylememiştir komutanları kuzum. İlk girdiklerinde kimlik kartları için form doldurmuşlar, kimlikler ellerine daha yeni geçmiş düşün.Belli olduysa neden aramiyor kirgin sinirli kapattik sabah o aklima takildi of delircem çok zor geliyor![]()
Daha önce tartistigimiz bi konu bebeğim ya nerden geldiysekk o konuyada araasini hiç bu kadar istememistimGene niye kırgın kapattınız balım yaaa
![]()