• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Yarenleri! :)

sinirlenme bebeğim ya erkekleri biliyorsun çok dalga geçiyolar cidden bi tuhaflar
dalga geçen arkadaşları onu kurtaracak bakalım benim elimden onu
İyiyim bitanemmmm çok şükür rabbime:) sıkıcı bi gün geçirdim aşkitoma sardım:):) sen nasılsııın? Geçmiş olsun kuşum hasta mı oldun seeeen;(
evet kuzucum :KK61: sabahtan beri yatıyorum

sinirlenme bebeğim ya erkekleri biliyorsun çok dalga geçiyolar cidden bi tuhaflar
Hihihihi ben napıom biliyon mu kuzu.. Yanında arkadaşları olupta bnmle konuşuyosa özellikle seni çok seviyorum bitanem diyorum:KK53: O da bende bebeğim öpüyorum diyo:KK53: Bende aşkım sende neeeeeee diyip üstüne gidiyom:KK59: En sonunda bende seviyom aşkım diyooo:KK53: O gıcıkda bende gıcık olurum işte hıhh:63:

Hihihihi ben napıom biliyon mu kuzu.. Yanında arkadaşları olupta bnmle konuşuyosa özellikle seni çok seviyorum bitanem diyorum:KK53: O da bende bebeğim öpüyorum diyo:KK53: Bende aşkım sende neeeeeee diyip üstüne gidiyom:KK59: En sonunda bende seviyom aşkım diyooo:KK53: O gıcıkda bende gıcık olurum işte hıhh:63:
bende öyle yapıyorum ama sadece bi kez bende dedi onun dışında bende seni seviyorum diyo ama ben söylemeden söylemiyo benden duymaya ihtiyacı oluyor galiba :KK45: seni gidi seniiiiiiiiii eniştemizi mi sıkıştırıyon seeeeeeeeen :KK49: telefon kullanıyor dimi rahat rahat kimsenin olmadıgı yerlerde konuşabiliyor musunuz bebeğim ne sıklıkta konuşuyorsunuz yada mesajlasma? kafamda deli sorular :KK53:

abbbaaavvv tembel tenekemizi çok sinirlendirmiş enişte :KK43:
hastayım ya heyheylerim tepemde kuşum eheheh:KK62:

güzel taktikmiş kızz ben de yapıcam bundan sonra görsün gününü:KK62:

hoff hiç aramadı bu saatte kuzum aramaz artık :KK43: imalı imalı hassasım bugün dedim insan bidaha arar merak eder :KK20:
kız ben seni yerim :kk77: paçalarından naz akıyor ilgi bekliyorsun :KK15: odunlar işte askım bende ayagımı yaktıgımı söyledim geçmiş olsun dedi :D gerçi sonra tekrar aradı sağolsun :KK68:

kız ben seni yerim :kk77: paçalarından naz akıyor ilgi bekliyorsun :KK15: odunlar işte askım bende ayagımı yaktıgımı söyledim geçmiş olsun dedi :KK70: gerçi sonra tekrar aradı sağolsun :KK68:
hep o mu ilgi görcek asker diye kuzum ya :KK61: özledim zaten onun da etkisi var yarın soğuk yapcam ama arasın hele bi

Back
X