• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Yarenleri! :)

bende öyle yapıyorum ama sadece bi kez bende dedi onun dışında bende seni seviyorum diyo ama ben söylemeden söylemiyo benden duymaya ihtiyacı oluyor galiba :KK45: seni gidi seniiiiiiiiii eniştemizi mi sıkıştırıyon seeeeeeeeen :KK49: telefon kullanıyor dimi rahat rahat kimsenin olmadıgı yerlerde konuşabiliyor musunuz bebeğim ne sıklıkta konuşuyorsunuz yada mesajlasma? kafamda deli sorular :KK53:
İşinin olmadığı her an msjlaşabiliyoruz bebeğim:KK53: Sabahtan bi arıyo akşamüzeri arıyo bide gece arıyo.. Günde 3 vakit konuşuyoruz.. Kimsenin olmadığı yerlerde değil balım koğuşta fln bile arıyo:KK53: Arada çağlaaaar diye sesleniyolar bnm aşkitoma bende ay bi rahat versinler sevgilim yaaa diye trip yapıom:KK53: Allaha çok şükür iletişim konusunda sıkıntımız yok:KK51:

İşinin olmadığı her an msjlaşabiliyoruz bebeğim:KK53: Sabahtan bi arıyo akşamüzeri arıyo bide gece arıyo.. Günde 3 vakit konuşuyoruz.. Kimsenin olmadığı yerlerde değil balım koğuşta fln bile arıyo:KK53: Arada çağlaaaar diye sesleniyolar bnm aşkitoma bende ay bi rahat versinler sevgilim yaaa diye trip yapıom:KK53: Allaha çok şükür iletişim konusunda sıkıntımız yok:KK51:
ay bizde rahat oluruz bebeğim inşallah şoför olarak yazmışlar ama bakalım rahat olacak mı :KK51: mesajlaşmayı o kadar özledim kiiiiiiiiiiiiiiiiii :confused::confused: full ilgi hep ilgi o zaman bebeğim ohhh mis valla he :KK60:

şuan normal bebeğim aşkımın deyimiyle hormonların seni ele geçirdi hastalıgının gecmesiyle beraber normale döneceksin :KK19:

:KK46: haklısın bebeğim
Allah bize de nasip eder inşallah kuşum, bizde sıkıntı çekmeyiz inşallah iletişim konusunda

ay bizde rahat oluruz bebeğim inşallah şoför olarak yazmışlar ama bakalım rahat olacak mı :KK51: mesajlaşmayı o kadar özledim kiiiiiiiiiiiiiiiiii :confused::confused: full ilgi hep ilgi o zaman bebeğim ohhh mis valla he :KK60:
:KK46: haklısın bebeğim

Allah bize de nasip eder inşallah kuşum, bizde sıkıntı çekmeyiz inşallah iletişim konusunda
İnşallah kızlaaaaaaar inşallah.. Hiç bi yarenimiz hiç bi konuda sıkıntı çekmesin inşallahhhhhh:)

Eneeeemmmm gitmem kız gitmemmmm:))) minik prensimin yada prensesimin fotosunu koyarım görürsün yeğenini:KK51: Siz ne zmna düşünüyosunuz ki balım?
ayyyy çok heyecanlııııı Allahın izniylr görücez inşallah bebeğimmmm :KK68: canım daha bi sene askerlik gelince hemen iş bulursa nişan olur bulamazsa bulana kadar beklemek zorundayız babam vermiyor yoksa :KK17: 2 seneyi geçer yani

Back
X