• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Yarenleri! :)

fotograflardan bile anlaşılır canım nasıl fark vardır şimdi :KK53:
Hehehehe:-) Aynen kıııız geçenlerde nerden bulmuş bilmiyom ilk zamanlarımızdan bi foto gönderdiiii:) aşkım dedim ne kdr cool görünüyomuşuz biiizzzz dedim eeee aşkm gençlik zamanlarımızdı dediii:KK53: Eşek sıpası yaa:KK60:

Hehehehe:-) Aynen kıııız geçenlerde nerden bulmuş bilmiyom ilk zamanlarımızdan bi foto gönderdiiii:) aşkım dedim ne kdr cool görünüyomuşuz biiizzzz dedim eeee aşkm gençlik zamanlarımızdı dediii:KK53: Eşek sıpası yaa:KK60:
heheh doğru demiş enişte bey :KK53: bi sene önceki fotograflarda bile fark çook :21::KK57:

banada belki hemen gelemem eğitim olur aşkm dedi ama cuma gelip 6 martta diret şırnağa uçcak kuzum
Bitanemmmmm anın tadını çıkartın tamammı? Bol bol sarıl sevdiğine, öp, kokla.. Gittikten snra hep birlikte dua edicez askerin için, tüüümmm askerlerimiz içiiin:) şimdiden gidicek yine siye düşünme.. Geliceğe güne ve geçiriceğiniz koskoca 1 haftaya odaklan:)

Bitanemmmmm anın tadını çıkartın tamammı? Bol bol sarıl sevdiğine, öp, kokla.. Gittikten snra hep birlikte dua edicez askerin için, tüüümmm askerlerimiz içiiin:) şimdiden gidicek yine siye düşünme.. Geliceğe güne ve geçiriceğiniz koskoca 1 haftaya odaklan:)

kuzum nasıl doycam ona sarılmaya hiç bilmiyorum :( çalıştığım için iş çıkışlarımda gidicem işte cuma geç saatte gelceği için cumartesi erken çıkıp gidicem yanına pazar da pasta yapıp onlara gidicem süpriz yapıcam aşkıma. pazartesi yine iş çıkışı gidicem salı kaçırcam onu çarşamba akşam döneriz perşembe onlarda kalıcam inşallah ve cuma da gidiyor zaten kuzum planım bu şekilde o_O

dişleriniz dökülene kadar kırış kırış olana kadar beraber olun inşallaaaaaaaaaaaaaaaaaah :KK68:
İnşallah sevgi hatununmmm:KK68:
kız bizi de yaşlı yaptın sende hemen :KK70:
Şaka yapıyorum bebeğim beeee:KK70: Biz herkesten daha çıtırızdır zatiiinnn dimi tembel tenekemmmm:KK31:
kuzum nasıl doycam ona sarılmaya hiç bilmiyorum :KK43: çalıştığım için iş çıkışlarımda gidicem işte cuma geç saatte gelceği için cumartesi erken çıkıp gidicem yanına pazar da pasta yapıp onlara gidicem süpriz yapıcam aşkıma. pazartesi yine iş çıkışı gidicem salı kaçırcam onu çarşamba akşam döneriz perşembe onlarda kalıcam inşallah ve cuma da gidiyor zaten kuzum planım bu şekilde o_O
Maşşalah bitanemmm ne güzel her gün görüşüceksiniz hatta 1 gün tamameeeen beraber olucaksınız:KK60: Ya hiç görüşemiycek olsaydınıııız? Çok şükür bunada bebeğimmmm:KK23:

Şaka yapıyorum bebeğim beeee:KK70: Biz herkesten daha çıtırızdır zatiiinnn dimi tembel tenekemmmm:KK31:

Maşşalah bitanemmm ne güzel her gün görüşüceksiniz hatta 1 gün tamameeeen beraber olucaksınız:KK60: Ya hiç görüşemiycek olsaydınıııız? Çok şükür bunada bebeğimmmm:KK23:
:KK59::KK59::KK74::KK23:

Tabi ki bebeğim eheh. İlgi istiyorum ben ilgiii:oops:

işte elimden gelen bu bebeğm yetmicek biliyorum ama :(
giderken yanında telefon götürsün dimi kuzum?

Back
X