- 7 Şubat 2015
- 1.628
- 235
- 38
1 hafta kaldı tanıdıkta yok diye yeltenmedik kuzum usta da sokacak artık telefonuoyy canım benimm asma kız suratını bi daha arar fırsat bulursa. sizde telefon soksaydınız içeri rahat ederdiniz

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
1 hafta kaldı tanıdıkta yok diye yeltenmedik kuzum usta da sokacak artık telefonuoyy canım benimm asma kız suratını bi daha arar fırsat bulursa. sizde telefon soksaydınız içeri rahat ederdiniz
gitmek istediğini bilmesi lazım aslında canım ya bilemedim ki. bi siz bi biz. bizim kadar kavga etmiyor kimsekuzenın ıznı haftayayms o alacaktı bızı annesyle onlarda kalacaktk bende gıcık oldum saydırdım banane alalal ya dak bası ona gore mı plan yapacam ben ... gelmek ıstemyrm de olsun btsn bahaneler uydurma dıo
iyi yaptınız canım bi hafta kaldı zaten çok bişey kalmadı1 hafta kaldı tanıdıkta yok diye yeltenmedik kuzum usta da sokacak artık telefonu![]()
Kız sen izmirli misiiiiiinnnnnehehehe aynı ben sıcacık banyo gibisi yok bebeğim
aminnn:)
biz de öyle yaptık düzeldi sonra tekrar bozuldu kuşum
ben izmirliyim kız aslında okul için burdayım :)
hayatımın en uzun 1 haftasına başlıyorum yarın kuşumiyi yaptınız canım bi hafta kaldı zaten çok bişey kalmadı
en güzel yaka KARŞIYAKAKız sen izmirli misiiiiiinnnnnCanım benim yaaa belli oluyo zaten egeli havası var sendeeeeeee
Bende aydınlıyım bebeğim yakınmışız biiiiiiizzz
İzmirin neresindeeen?
sonrada en güzel geçecek 1 güne merhabaaaaaahayatımın en uzun 1 haftasına başlıyorum yarın kuşum
en güzel yaka KARŞIYAKA![]()
gitmek istediğini bilmesi lazım aslında canım ya bilemedim ki. bi siz bi biz. bizim kadar kavga etmiyor kimse![]()
İyi geçti bitanemmmmm çalıştım haftasonu nöbetim vardı:)) şansıma azıcık hasta vardı hastanede boy gösterip geldim gibi oldumkuzucummmmmmmmmmm naptn nasl gectı haftasonun :)
İyi geçti bitanemmmmm çalıştım haftasonu nöbetim vardı:)) şansıma azıcık hasta vardı hastanede boy gösterip geldim gibi oldumSen naptın minnoşumm anneciğinle hasret giderdiniz mi:)
yok canım etmedikte geçen haftalarda etmiştik ya onları diyom :) alttan alıver kız sendecanm bz cok kavga etmyrz aslında ama bu aralar nedense kavgaya donusuyor ben dırek olay cıkarıyorum hahahah :))))))) sız kavga mı ettnzzz
Teyzemlerde karşıyakadan yavrukuşummmhayatımın en uzun 1 haftasına başlıyorum yarın kuşum
en güzel yaka KARŞIYAKA![]()
sin kız kaf sin kaf :) egeli havamı nerden anladın kuşumm?Teyzemlerde karşıyakadan yavrukuşummmkaf kaf kaf si si si kaf si kaf si ka
![]()
Ahahahahahahaaa cok sevndm bebegm ay bende cuma eve gderken acck alısvers yaptm annemden gızlık eve soktum sora fıslerı gormus bana kızdı bı guzel :)) tantıtonıden mınnos kaseler almstm bıde baska seyler annem kızımmm bunlara bu para verılırmı obur dunyada nasl hesap verecen sen dıo :))
Hee sin işte yavrumsin kız kaf sin kaf :) egeli havamı nerden anladın kuşumm?
ege iyidir kuşum yemeği insanı herşeyi, herkesin memleketi kendine güzel tabi:)Hee sin işte yavrumİzmirli olmadığımdan anca bu kdr çıkıyo benden
Anlarım ben bebeğimmmmm.. Egemin taşı toprağı insanı başkadır yaaavvv
![]()
AhahahahahahaAnneciğinin ellerinden öpüyorum yaaa ne kdr tatlııııııı
Kadıncağız doğru diyodur kaç para verdin kız tırnak kadar kaselere
![]()
yok canım etmedikte geçen haftalarda etmiştik ya onları diyom :) alttan alıver kız sende![]()
Fotosunu çekeydin bebeğimm yaaa:)))indirimde aldım kız tanesı 7 bucuk ama mınnak :)))))