• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Yarenleri! :)

İyiyim allaha çok şükür balımmmm:) sen nasılsıııııınnnn?

tatlı olduğundan şüphem yok bebeğimmmmm:) bnm duygutoşum kötü bîşi mi alır yaaaavvvv:))

Tanısımısın benı bebegm :))) ay bende benmkyle kavga ettm az once bazen asırı sınır oluyrm ya .. Bu hafta eve gdımmı dıye kac kez sordum haftayada ıstanbula gelrm dedm tamam gt dedı neyse kuzenı bu hafta ızın alamıoms martın ılk haftası gel dıo .. oldu dedm ya ben baskasına goremı plan kurcam banane gelmyrm dedm kavga ettk

iyiyim bende bebeğim çok şükür :KK37::KK37:
Allah iyilil versin bebeğimmm:)) aşkiton tlf sokmuş sanırım dimiiiiii:) aman çok dikkat etsin bebeğim..
Tanısımısın benı bebegm :))) ay bende benmkyle kavga ettm az once bazen asırı sınır oluyrm ya .. Bu hafta eve gdımmı dıye kac kez sordum haftayada ıstanbula gelrm dedm tamam gt dedı neyse kuzenı bu hafta ızın alamıoms martın ılk haftası gel dıo .. oldu dedm ya ben baskasına goremı plan kurcam banane gelmyrm dedm kavga ettk
tripler kraliçem beniiiiiimmm:)) alalaa yaaa:)) başkasına göre mi plan yapıcan:63: Bebeğimmmm vardır ondada bi hikmet martın ilk haftası kavuşursun aşkınaaaa sıkma tatlı canınıııı..

Allah iyilil versin bebeğimmm:)) aşkiton tlf sokmuş sanırım dimiiiiii:) aman çok dikkat etsin bebeğim..

tripler kraliçem beniiiiiimmm:)) alalaa yaaa:)) başkasına göre mi plan yapıcan:63: Bebeğimmmm vardır ondada bi hikmet martın ilk haftası kavuşursun aşkınaaaa sıkma tatlı canınıııı..
evet canım ya bugün geçirdi içeri fotoğraflarını falan gördüm kilo almııış :) eder zaar :D yakalanmayız inşallah :KK68:

hahaha hayır ama babam benı cagrr o hafta o yuzden snrlendm bebegm bu hafta bana uyacaktı guzel olacaktı .. neyse bu gıdısle gıdemcm heralde :)))

hahaha hayır ama babam benı cagrr o hafta o yuzden snrlendm bebegm bu hafta bana uyacaktı guzel olacaktı .. neyse bu gıdısle gıdemcm heralde :)))
En hayırlı vakitte gidiceksim bebeğim yaaa sabırlı ollll:) bazen bizim canımızı sıkan, planımızın bozulmasına sebep olan şeyler aslında bizim için daha iyisinin olmasına vesile oluyooooo;)

En hayırlı vakitte gidiceksim bebeğim yaaa sabırlı ollll:) bazen bizim canımızı sıkan, planımızın bozulmasına sebep olan şeyler aslında bizim için daha iyisinin olmasına vesile oluyooooo:KK66:

ya kuzum ben senın kadar ıyı nıyetlı olamıcam ne yazık kı :((( sorun burdan cktı uzadı bıde . benm ıcın gtmek baslı basına bı stres zaten bıde bunlar ustune sallamyrm artk da snrlenyrm yanı

Kızlar ya bi derdim var sanırım:/
Sevdiceğim giderken hastaydım özel günümdü ağrım vardı çok kötüydüm:(
E şimdi de geldiğinde bi iki gün sonra yine olucam ağır geçiyor kıvranıyorum resmen oda üzülüyor :(
Napıcam şimdi aklıma geldi moralm bozuldu :(

Kızlar ya bi derdim var sanırım:/
Sevdiceğim giderken hastaydım özel günümdü ağrım vardı çok kötüydüm:KK43:
E şimdi de geldiğinde bi iki gün sonra yine olucam ağır geçiyor kıvranıyorum resmen oda üzülüyor :KK43:
Napıcam şimdi aklıma geldi moralm bozuldu :KK43:
canım yapılacak bişey yok gibi görünüyor :(

canım yapılacak bişey yok gibi görünüyor :KK43:

Geciktirici mi kullansam acaba ya zaten bi hafta görücem ağrı çekmek istemiyorum çok rahatsız oluyorum full yatıyorum sıcak torbalarla takılıyorum resmen :(

Back
X