- 13 Ocak 2015
- 19.381
- 12.403
- 498
güzelliiiik nasılsın bebeğimFotosunu çekeydin bebeğimm yaaa:)))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
güzelliiiik nasılsın bebeğimFotosunu çekeydin bebeğimm yaaa:)))
sinirinin geçmesini beklicek o zaman :)ay almam canm ne alacam :)))) sınırım gecerse alırım :))
Fotosunu çekeydin bebeğimm yaaa:)))
İyiyim allaha çok şükür balımmmm:) sen nasılsıııııınnnn?güzelliiiik nasılsın bebeğim
tatlı olduğundan şüphem yok bebeğimmmmm:) bnm duygutoşum kötü bîşi mi alır yaaaavvvv:))evde kaldı kuzum ya ama cok tatlııııııııı :))))
iyiyim bende bebeğim çok şükürİyiyim allaha çok şükür balımmmm:) sen nasılsıııııınnnn?
tatlı olduğundan şüphem yok bebeğimmmmm:) bnm duygutoşum kötü bîşi mi alır yaaaavvvv:))
İyiyim allaha çok şükür balımmmm:) sen nasılsıııııınnnn?
tatlı olduğundan şüphem yok bebeğimmmmm:) bnm duygutoşum kötü bîşi mi alır yaaaavvvv:))
Allah iyilil versin bebeğimmm:)) aşkiton tlf sokmuş sanırım dimiiiiii:) aman çok dikkat etsin bebeğim..iyiyim bende bebeğim çok şükür![]()
tripler kraliçem beniiiiiimmm:)) alalaa yaaa:)) başkasına göre mi plan yapıcanTanısımısın benı bebegm :))) ay bende benmkyle kavga ettm az once bazen asırı sınır oluyrm ya .. Bu hafta eve gdımmı dıye kac kez sordum haftayada ıstanbula gelrm dedm tamam gt dedı neyse kuzenı bu hafta ızın alamıoms martın ılk haftası gel dıo .. oldu dedm ya ben baskasına goremı plan kurcam banane gelmyrm dedm kavga ettk
evet canım ya bugün geçirdi içeri fotoğraflarını falan gördüm kilo almııış :) eder zaarAllah iyilil versin bebeğimmm:)) aşkiton tlf sokmuş sanırım dimiiiiii:) aman çok dikkat etsin bebeğim..
tripler kraliçem beniiiiiimmm:)) alalaa yaaa:)) başkasına göre mi plan yapıcanBebeğimmmm vardır ondada bi hikmet martın ilk haftası kavuşursun aşkınaaaa sıkma tatlı canınıııı..
Allah iyilil versin bebeğimmm:)) aşkiton tlf sokmuş sanırım dimiiiiii:) aman çok dikkat etsin bebeğim..
tripler kraliçem beniiiiiimmm:)) alalaa yaaa:)) başkasına göre mi plan yapıcanBebeğimmmm vardır ondada bi hikmet martın ilk haftası kavuşursun aşkınaaaa sıkma tatlı canınıııı..
Allah korusun bebeğim yaa.. Biz acemilikte cesaret edememiştik :)))evet canım ya bugün geçirdi içeri fotoğraflarını falan gördüm kilo almııış :) eder zaaryakalanmayız inşallah
![]()
En hayırlı vakitte gidiceksim bebeğim yaaa sabırlı ollll:) bazen bizim canımızı sıkan, planımızın bozulmasına sebep olan şeyler aslında bizim için daha iyisinin olmasına vesile oluyooooohahaha hayır ama babam benı cagrr o hafta o yuzden snrlendm bebegm bu hafta bana uyacaktı guzel olacaktı .. neyse bu gıdısle gıdemcm heralde :)))
biz geç bile kaldık canım ilk haftadan düşünüyorduAllah korusun bebeğim yaa.. Biz acemilikte cesaret edememiştik :)))
En hayırlı vakitte gidiceksim bebeğim yaaa sabırlı ollll:) bazen bizim canımızı sıkan, planımızın bozulmasına sebep olan şeyler aslında bizim için daha iyisinin olmasına vesile oluyooooo![]()
enişte sabırsızmış çok :)biz geç bile kaldık canım ilk haftadan düşünüyordu![]()
sabırsız ve uyuz ya benim askım biraz yakalanma korkusu da yok ben çocuk muyum diyor deli ediyor benienişte sabırsızmış çok :)
canım yapılacak bişey yok gibi görünüyorKızlar ya bi derdim var sanırım:/
Sevdiceğim giderken hastaydım özel günümdü ağrım vardı çok kötüydüm
E şimdi de geldiğinde bi iki gün sonra yine olucam ağır geçiyor kıvranıyorum resmen oda üzülüyor
Napıcam şimdi aklıma geldi moralm bozuldu![]()
hehe yakalanmaz inşallah canım hiç, ne güzel işte mesajlasırsınız :)sabırsız ve uyuz ya benim askım biraz yakalanma korkusu da yok ben çocuk muyum diyor deli ediyor beni![]()
inşallah bebeğim özlemişim ya mesajlaşmayıhehe yakalanmaz inşallah canım hiç, ne güzel işte mesajlasırsınız :)
canım yapılacak bişey yok gibi görünüyor![]()