• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Yarenleri! :)

Geciktirici mi kullansam acaba ya zaten bi hafta görücem ağrı çekmek istemiyorum çok rahatsız oluyorum full yatıyorum sıcak torbalarla takılıyorum resmen :KK43:
bilmiyorum ki bebeğim eczaneye falan sor bi zararı yan etkisi yoksa kullan ben hiç kullanmadım bilmiyorum o yüzden pek

ya kuzum ben senın kadar ıyı nıyetlı olamıcam ne yazık kı :KK43:(( sorun burdan cktı uzadı bıde . benm ıcın gtmek baslı basına bı stres zaten bıde bunlar ustune sallamyrm artk da snrlenyrm yanı
Kuzum benim bu kdr stres olucaksan gitme ozaman yaa:( gitmeden daha plan aşamasında bu kdr stresli ve sinirliysen uygulamaya geçtiğinde eyvah eyvahhhh:( yakın bi mesafe değil sonuçta.. İçin nasıl rahat edicekse onu yap bebeğim..

Kuzum benim bu kdr stres olucaksan gitme ozaman yaa:KK43: gitmeden daha plan aşamasında bu kdr stresli ve sinirliysen uygulamaya geçtiğinde eyvah eyvahhhh:KK43: yakın bi mesafe değil sonuçta.. İçin nasıl rahat edicekse onu yap bebeğim..

yanı gtmek su yuzden stres hanı bı sıkıntı ckarmı acaba dıe aılem acısından.. yoksa gtmeyı ısterm tabı.. vala ne blm bebegm ya bazen dedklerı bana batıo snrlenyrm herseye :( aslnda ortada bse yok ama buyuo anlamyrm

Geciktirici mi kullansam acaba ya zaten bi hafta görücem ağrı çekmek istemiyorum çok rahatsız oluyorum full yatıyorum sıcak torbalarla takılıyorum resmen :KK43:
güçlü bir ağrı kesici alırsın başlamasına yakın geciktiricinin yan etkileri çok diye biliyorum kuşum. bünyeyi alt üst etme sonra aman.

Anlıyorum bebegim seni bende öyleydim. Az kaldi bol bol aşk mesajli gunleereeee :KK37::KK37:
inşallahhh. bugün çok aşk dolu konuştu valla taktik işe yaradı. çok soğuk mu aşkım dedim seni görünce ısıncam onun hayali bile ısıtıyo beni merak etme miniğim dedi:KK22::KK68:

yanı gtmek su yuzden stres hanı bı sıkıntı ckarmı acaba dıe aılem acısından.. yoksa gtmeyı ısterm tabı.. vala ne blm bebegm ya bazen dedklerı bana batıo snrlenyrm herseye :KK43: aslnda ortada bse yok ama buyuo anlamyrm
Bazen olabiliyo balım yaa:( insan çok hassas oluyo duyduğu çok basit bi cümle bile sinir ediyooo.. Hele biz bayanların malum günlerindeee ve öncesindeeeee..

güçlü bir ağrı kesici alırsın başlamasına yakın geciktiricinin yan etkileri çok diye biliyorum kuşum. bünyeyi alt üst etme sonra aman.

inşallahhh. bugün çok aşk dolu konuştu valla taktik işe yaradı. çok soğuk mu aşkım dedim seni görünce ısıncam onun hayali bile ısıtıyo beni merak etme miniğim dedi:KK22::KK68:
Ooo enisteye bak yapmissin nazini almissin karşılığını bebğimmmm :KK76: bizde romantiklesmeye dair bişey yok henüz :KK53:

bende öyle duydum kuzum ağrı kesici kesio muymuş ki denedin mi hiç o_O

Ooo enisteye bak yapmissin nazini almissin karşılığını bebğimmmm :KK76: bizde romantiklesmeye dair bişey yok henüz :KK53:
valla bam teline bastım kuzucum. arada ayar vermek lazım erkeklere :KK45:

bende öyle duydum kuzum ağrı kesici kesio muymuş ki denedin mi hiç o_O
önemli sunum ve sınavlar öncesinde hasta olmaya yakın alıyorum majezik tarzı ağrı kesici. Daha rahat atlatıyorum o zaman ilk günü bebeğim. hastalanmadan 1 gün önce ve ilk günü iç rahatlatır biraz kuzum. ayakları beli de sıcak tuttun mu tamamdır:)

önemli sunum ve sınavlar öncesinde hasta olmaya yakın alıyorum majezik tarzı ağrı kesici. Daha rahat atlatıyorum o zaman ilk günü bebeğim. hastalanmadan 1 gün önce ve ilk günü iç rahatlatır biraz kuzum. ayakları beli de sıcak tuttun mu tamamdır:)
Ayar mayar sokmuyo bizimkine bebegim hep benden bekliyor :(

kuzum ben gelmesin istiyorum çünkü çok fazla geliyor. yani sadece ağrımıyor acayip çok geliyor kansız kalıyorum her ay :KK43:
saatte bir değişim yapıyorum işimi bile yapamıyorum rezil durumda oluyorum yani o yüzden moralim çok bozuk :(

Ayar mayar sokmuyo bizimkine bebegim hep benden bekliyor :KK43:
Allah kolaylık versin sana kuzum:KK14:

kuzum ben gelmesin istiyorum çünkü çok fazla geliyor. yani sadece ağrımıyor acayip çok geliyor kansız kalıyorum her ay :KK43:
saatte bir değişim yapıyorum işimi bile yapamıyorum rezil durumda oluyorum yani o yüzden moralim çok bozuk :KK43:

stres yaptıkça daha çok ağrın olur kuzum, ağrı kesici azaltır ama bilgin olsun

Ayar mayar sokmuyo bizimkine bebegim hep benden bekliyor :KK43:

canım bizim yaptığımız gibi uygula işte eminim işe yarar benimki de ilgilenmediğim zaman ters davranır ve ilgi istediğimi söylediğim zaman asabileşir ama o bile böyle olduysa seninkide olur :)

canım bizim yaptığımız gibi uygula işte eminim işe yarar benimki de ilgilenmediğim zaman ters davranır ve ilgi istediğimi söylediğim zaman asabileşir ama o bile böyle olduysa seninkide olur :)
Bişey diyo musun bişey diyo musun diyip duruyo etkilemiyor yani kuzum ;)

Bişey diyo musun bişey diyo musun diyip duruyo etkilemiyor yani kuzum :KK66:

kendine dikkat et aşkm öptm dicen kapatcan canım bikaç kez böyle yapcan sonucu alcan:)
ama tripli konuşmucan gayet sıcak konuşcan laf söyleyemicek:)

Back
X