- 22 Ekim 2014
- 5.717
- 2.374
- 198
Tembel tenekmmmmmm bugün hiç konuşamadık bitanemmmm yarın konuşuruz inşallah kocaman öpüyorum seni allah rahatlık versin:)kuzular ben yavaşan yatayım iyi geceler hepiciğinizee![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tembel tenekmmmmmm bugün hiç konuşamadık bitanemmmm yarın konuşuruz inşallah kocaman öpüyorum seni allah rahatlık versin:)kuzular ben yavaşan yatayım iyi geceler hepiciğinizee![]()
Evet kuzum hatta kardesimdende etmiştim çocuk rezil oldu :)
Alistım ya hatta ben diyom gel bi kırkbeş gün daha al rahat rahat anakarada görüşelim diye yok diyor :)ayyy evet söylemiştin unuttum bebeğimağlamak hakkın valla kötü olmuş ama canınız sağolsun bebeğm
Nassı yaniiiiiiHahaha:) Yokk ben sey etmicem beyim utanirmis ilk geceden diyeyerim onu yasa :)
Hic sırma aradı abla karizma kalmadı dedi çocuğum yaa :)ahahahahha :)))))) koptum kuzu :))
kız ömür boyu askerlik m, yaptırcan çocuğaAlistım ya hatta ben diyom gel bi kırkbeş gün daha al rahat rahat anakarada görüşelim diye yok diyor :)
Bilemiyorum artıkkkkaaaaaa oyle bıse demedım kzzz delıye bak sızınkılerıde getrcem ben merak etmeyn ::))))) evlılık topıgı ıcın dedım delüüüüüü:)))
Yaa çocuk manasında millet laf etmesin diye 2 ay çocuk yapmicazzz ayyy çok utandimmmNassı yaniiiiii![]()
Yok da su an izin alıp yanıma geliyor hemen haftasını gidecektir gelme dedikız ömür boyu askerlik m, yaptırcan çocuğa![]()
Bilemiyorum artıkkkkBen anladım anlıycağmı
![]()
Kuşuuuuummmm sende geliceeeeennn.. Biz nereye sen orayayaa biiizbize ne olacak hıı
![]()
canım anlamadım yaYok da su an izin alıp yanıma geliyor hemen haftasını gidecektir gelme dedi![]()
ama ama ama benim evlenmeme daha çoook varKuşuuuuummmm sende geliceeeeennn.. Biz nereye sen oraya![]()
ayyyyyy trıp kralıce unvanımı sana devredyrm askısı :)))))) sen ınstagrama gel bak sana dıoooom yok dıon bakevrem2724 takıpteyms haberm yok havluları beklıo :)))) neler kacrdgnı soylesene evrem su kızaaa :)))
Biz evlenirkene senin nişan olayların olur beybiiii:) hemen hemen hepimiz 2016da şeetces kız:) bizimde daha var yani:)ama ama ama benim evlenmeme daha çoook var![]()
Çok seyyyy :) ben takipteyim yeni açtım zaten ama oncesindr de kardescandan baktım :) duygumm Merve ben bu aradaayyyyyy trıp kralıce unvanımı sana devredyrm askısı :)))))) sen ınstagrama gel bak sana dıoooom yok dıon bakevrem2724 takıpteyms haberm yok havluları beklıo :)))) neler kacrdgnı soylesene evrem su kızaaa :)))
Çok seyyyy :) ben takipteyim yeni açtım zaten ama oncesindr de kardescandan baktım :) duygumm Merve ben bu arada![]()
İste izin olsa gelecekti :) ben gidecektim gelme dediiiicanım anlamadım yayanına mı gelecek