• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Yarenleri! :)

yaşınızda ideal zaten bebeğim beklemeye gerek yok. babanda biliyor mu kız nasıl söyledin :KK17:
babamla araları çok iyi maşallah, başta çekindim nasıl söylerim diye, bi çırpıda söyleyeyim dedim. İzini de kaptım çok şükür:21: asıl babama erkek arkadaşım var dediğim günü hatırladım da soğuk soğuk terlemiştim:KK23:

babamla araları çok iyi maşallah, başta çekindim nasıl söylerim diye, bi çırpıda söyleyeyim dedim. İzini de kaptım çok şükür:21: asıl babama erkek arkadaşım var dediğim günü hatırladım da soğuk soğuk terlemiştim:KK23:
ay canım ne şanslısın kız ben hayatta söyleyemezdim valla :KK51::KK51: maşallah size bebeğim benim :KK68::KK68:

canım benim ondan hiç bi şekilde talebim olmadı olmazda yani ama param yok yani çalışmam gerek ihtiaçlarım var anlamıyo bu sorun büyüyecek gibi ama bilmiyorum ya hayırlısı olsun canım. dediğim gibi emrvaki yapmıyor ama uzaklaşıyor hemen
Yaa tabiki olamaz kuzu ama ben sonuç olarak vazgeçmek zorunda kaldım çalışmaktan benimki baya baskın ilişkide ve nerdeyse hep onun sözü geçiyor diyebilirim ama sen güvene bileceği bir yer bulursan oda makul davranır benim çalışacağım yeri dert etmişti benimki

Yaa tabiki olamaz kuzu ama ben sonuç olarak vazgeçmek zorunda kaldım çalışmaktan benimki baya baskın ilişkide ve nerdeyse hep onun sözü geçiyor diyebilirim ama sen güvene bileceği bir yer bulursan oda makul davranır benim çalışacağım yeri dert etmişti benimki
ah bi bulabilsem canım :( bişeylerin değişmesi gerekiyor artık bakalım nasıl olacak önce bi iş bulmam gerek :D

canım bence 12 saatten fazla sürer 4te aldır biletini 5 gibi orda olsan zaten erken başlıyo şehiriçi seferleri anca yetişrsin riske atmazdım ben olsaydım
askerim de istemedi erken gitmemi kuzum ya bekleyecek cafe falan yok kışlaya yakın 19 30 a al dedi. Bi çaycı var sadece o da kapalı yeri yok donarsın dedi ben de kabul etmek zorunda kaldım. Şansıma artık:KK14: 10 daymış tören

askerim de istemedi erken gitmemi kuzum ya bekleyecek cafe falan yok kışlaya yakın 19 30 a al dedi. Bi çaycı var sadece o da kapalı yeri yok donarsın dedi ben de kabul etmek zorunda kaldım. Şansıma artık:KK14: 10 daymış tören
anladım bebeğim benimkide kabul etmezdi erken gitmemi napalım dua edelim o zaman balım inşallah yer bulursun :KK68:

Back
X