• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Yarenleri! :)

başlayınca bırakamıyorum bende canım ya illaki bitmesi gerekiyor :KK53: ikisini de sen mi içtin kız syleseydin gelir eşlik ederdim sana :KK76:
evet kuşum ya türk kahvesi fincanları küçük geliyor bana :D :D ama gelseydin birini seninle paylaşırdım kesin :D

İyiyiz şekerim iş yerinde pinekliyoruz sen nasılsın napıyorsun bebişim
Bende işten çıktım vergi dairesine geldim bebeğimmm sıranın gelmesini bekliyorum:) önümde bekleyen 295kişi var ayol:)
bebeğimmm nasılsın kuzucumm
iyiyim fıstığımmmmm sen nasılsııııın? Patlıycam sıcaktaaaaaannnn.. Vergi dairesindeyimm çoooook sıcaaaakkkk:)

Bende işten çıktım vergi dairesine geldim bebeğimmm sıranın gelmesini bekliyorum:) önümde bekleyen 295kişi var ayol:)

iyiyim fıstığımmmmm sen nasılsııııın? Patlıycam sıcaktaaaaaannnn.. Vergi dairesindeyimm çoooook sıcaaaakkkk:)
ay açmışlar klimaları sonuna kdr tabi ne zaman vergi dairesine gitsem ayar oluyorum 2.33 kattaki bayanlar otumuş çay içip kek yiyorlar gün yapıyrlar hergün iş basında

ha sizinki kısa döneeeeeeeem :KK53: olsun bebeğim az kaldı bakk gelecek bi ömür yanında olacak Allahın izniyle:KK60:
evet bitanem izin ne kadar kullanırsa askerlikte okadar uzuyor o yüzden gerek yok hiç . 1 gün daha fazlaya tahammülüm yok :KK45: nişanlandı beni bırakıp gitti zaten çok sinirliyim ona :D :D

Back
X