- 13 Ocak 2015
- 19.381
- 12.403
- 498
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
eveeettt hadi gel en köpüklüsünden yapayım bitane balımOyyyy biri türk kahvesi mi didiiiiii![]()
herşey sizin için bebeğimevet bitanem izin ne kadar kullanırsa askerlikte okadar uzuyor o yüzden gerek yok hiç . 1 gün daha fazlaya tahammülüm yoknişanlandı beni bırakıp gitti zaten çok sinirliyim ona
![]()
![]()
yaparım hiç ses vermiyon![]()
hahahha seni gidi seniiiisenin beni bulmanı bekledimnapıyosun cicimmm
patla bakalım :) bende burada sıkıntıdan patlıycamBende işten çıktım vergi dairesine geldim bebeğimmm sıranın gelmesini bekliyorum:) önümde bekleyen 295kişi var ayol:)
iyiyim fıstığımmmmm sen nasılsııııın? Patlıycam sıcaktaaaaaannnn.. Vergi dairesindeyimm çoooook sıcaaaakkkk:)
Bebeğim 3 kasımda nişanlandık 2 gün sonra gitti laherşey sizin için bebeğimne zaman nişanlanmıştınız yavrum
ayy çok erken çok ani olmuş kuzum ya daha erken yapsaymışsınız keşke nişanı tadını çıkarırdınızBebeğim 3 kasımda nişanlandık 2 gün sonra gitti laDonla ortada kalmış gibi hissettim kendimi
![]()
Ayyyy gelirim baaaaakkkk türk kahvesine hiç dayanamammmmmmm:)eveeettt hadi gel en köpüklüsünden yapayım bitane balım![]()
Ay evet kuzum maalesef benim hatam oldu aileme söylemekte geç kaldım . 2 hafta içinde herşey oldu bittiayy çok erken çok ani olmuş kuzum ya daha erken yapsaymışsınız keşke nişanı tadını çıkarırdınız![]()
gel bitanem ayıp ettin yaaAyyyy gelirim baaaaakkkk türk kahvesine hiç dayanamammmmmmm:)
canım bazıları sözü ayrı nişanı ayrı yapıyo ondan öyle diyolarAy evet kuzum maalesef benim hatam oldu aileme söylemekte geç kaldım . 2 hafta içinde herşey oldu bittio yüzden sadece isteme oldu söz yüzüğü takıldıkuzum herkez söze nişan diyor ama anlamadım bende alıştım nişan diyorum artık
![]()
kuzum hayırlısı bymuş demekki çok şükür herşey hayellerimizdeki gibi olducanım bazıları sözü ayrı nişanı ayrı yapıyo ondan öyle diyolarbaya geç kalmışsın bebeğim sende yani azıcık erken söyleseydin keşke
![]()
hahahha seni gidi seniiiibakınıyorum öyle bebeğim sen napıyosun
maşallah bebeğim ya oyy darısı bize inşallahkuzum hayırlısı bymuş demekki çok şükür herşey hayellerimizdeki gibi oldu![]()
dertli misin kız yoksaben de işleri bitirdim kahve sigara yapıyorum![]()
Ay evet kuzum maalesef benim hatam oldu aileme söylemekte geç kaldım . 2 hafta içinde herşey oldu bittio yüzden sadece isteme oldu söz yüzüğü takıldıkuzum herkez söze nişan diyor ama anlamadım bende alıştım nişan diyorum artık
![]()
amin kuzucummm en güzelleri sizin olsun hayallerinizdeki gibimaşallah bebeğim ya oyy darısı bize inşallah![]()
inşallah bebeğim ya beklemedeyiz bakalımmamin kuzucummm en güzelleri sizin olsun hayallerinizdeki gibi![]()
bizimkilerde tanıştı onun ailesi neredeyse karı koca diyecek bizimkiler hiç bişey demiyorbiz de daha sadece aileleri tanıştırdık ama ailelerimiz sözlü diyorlar bizim için, bizim de işimize geliyor![]()