• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Yarenleri! :)

Bende işten çıktım vergi dairesine geldim bebeğimmm sıranın gelmesini bekliyorum:) önümde bekleyen 295kişi var ayol:)

iyiyim fıstığımmmmm sen nasılsııııın? Patlıycam sıcaktaaaaaannnn.. Vergi dairesindeyimm çoooook sıcaaaakkkk:)
patla bakalım :) bende burada sıkıntıdan patlıycam :KK64::KK64:

ayy çok erken çok ani olmuş kuzum ya daha erken yapsaymışsınız keşke nişanı tadını çıkarırdınız :KK76:
Ay evet kuzum maalesef benim hatam oldu aileme söylemekte geç kaldım . 2 hafta içinde herşey oldu bitti :D o yüzden sadece isteme oldu söz yüzüğü takıldıkuzum herkez söze nişan diyor ama anlamadım bende alıştım nişan diyorum artık :D

Ay evet kuzum maalesef benim hatam oldu aileme söylemekte geç kaldım . 2 hafta içinde herşey oldu bitti :KK70: o yüzden sadece isteme oldu söz yüzüğü takıldıkuzum herkez söze nişan diyor ama anlamadım bende alıştım nişan diyorum artık :KK70:
canım bazıları sözü ayrı nişanı ayrı yapıyo ondan öyle diyolar :D baya geç kalmışsın bebeğim sende yani azıcık erken söyleseydin keşke :KK49:

Ay evet kuzum maalesef benim hatam oldu aileme söylemekte geç kaldım . 2 hafta içinde herşey oldu bitti :KK70: o yüzden sadece isteme oldu söz yüzüğü takıldıkuzum herkez söze nişan diyor ama anlamadım bende alıştım nişan diyorum artık :KK70:

biz de daha sadece aileleri tanıştırdık ama ailelerimiz sözlü diyorlar bizim için, bizim de işimize geliyor :KK53::KK53:

Back
X