• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Yarenleri! :)

:KK68:
Allah nasip ederse Eylül de düşünüyoruz bebeğim isteme söz aynı gün, şehirler farklı çünkü,, Aminnnn aminnn Rabbim cümlemizin gönlüne göre versin :KK68::KK68:
amin kuzucummm inşallah hayallerinizdeki gibi olur bizimde eylül ekim gibi düğünümüz olcak inşallah :KK68: şafak kaç kuzum senin.

:KK68:
amin kuzucummm inşallah hayallerinizdeki gibi olur bizimde eylül ekim gibi düğünümüz olcak inşallah :KK68: şafak kaç kuzum senin.

aminnn bebeğimmm,, ben çok detay düşünüyorum daha şimdiden,, burda denizim varrr bi nişanlı bi de sen oldun :KK15: artık size danışa danışa güzel şeyler yapacam inşallah :KK68:
ohh ohh nişanlılar evlensin de sıra bize gelsinn :KK53: şafak atarsa 162 kuzucumm

aminnn bebeğimmm,, ben çok detay düşünüyorum daha şimdiden,, burda denizim varrr bi nişanlı bi de sen oldun :KK15: artık size danışa danışa güzel şeyler yapacam inşallah :KK68:
ohh ohh nişanlılar evlensin de sıra bize gelsinn :KK53: şafak atarsa 162 kuzucumm
ay kuzum evet ya herşey okdr güzel ve telaşlı oluyorki :KK45:umarım herşey istediğin gibi olur kuzum ay vet ya hepimiz burdan evlilik topiklerine şutlanalım ehehee :D

ay kuzum evet ya herşey okdr güzel ve telaşlı oluyorki :KK45:umarım herşey istediğin gibi olur kuzum ay vet ya hepimiz burdan evlilik topiklerine şutlanalım ehehee :KK70:

şu askerlikler bitsin de hayırlısıyla :KK68: canım benim çok teşekkür ederim senin de herşey içine sindiği gibi olur inşallah söz nişan kına düğün tatlı telaşlarrrr :KK23: asıl düşündüren şey ev kurmakk,, Rabbim yardımcımız olsun :KK68::KK68:

şu askerlikler bitsin de hayırlısıyla :KK68: canım benim çok teşekkür ederim senin de herşey içine sindiği gibi olur inşallah söz nişan kına düğün tatlı telaşlarrrr :KK23: asıl düşündüren şey ev kurmakk,, Rabbim yardımcımız olsun :KK68::KK68:
kesinlikle kuzumm :nazar::nazar: Hyaırlısı ile olsun herşey:KK68:
Rabbim yardımcımız olsun huzurlu mutlu yuvalar nasip etsin bizlere:KK19:

aman biri canımı sıktı işte ona moralim bozuldu öyle hala geçmedi :) ne kadar kaldı sırana
Bitti bitanemmm:) çok şükür halletim işimi.. Sıkma canını be kuzummmm allah büyüktür.. Hiç kimse senden kıymetli değilkiiiiii.. Allahın verdiği bu cana iyi bakmalıyız:) değmiycek insanlar için bu tatlı canını sıkmaaaaaaa oyüzdeeennnn:)

Bitti bitanemmm:) çok şükür halletim işimi.. Sıkma canını be kuzummmm allah büyüktür.. Hiç kimse senden kıymetli değilkiiiiii.. Allahın verdiği bu cana iyi bakmalıyız:) değmiycek insanlar için bu tatlı canını sıkmaaaaaaa oyüzdeeennnn:)
temem sözünü dinlicimmm :) sıkmıyorum canımı oh ne güzelmiş ya ne gerek var değersiz insanlar için değerimi yitireyim

Back
X