• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Yarenleri! :)

sanki bütün erkekler bizi kesiyor bize aşık :) ben sadece benimki böyle sanıyordum tek değilmişim Allahım

Ama bazen bende onu sıkınca diyorki üfff herkes bana aşık bana asılıyor sanki saçmalama yaa :KK70:
anladım canım hadi bakalım enişte bayram edecek :KK70:

Erken giderse kurabiyeler bayram edecek inşallah bakalım :D

ben bi de sonra kendi aldıklarımı tek tek bavula yerleştirmiştim bide soyisim yazılan şeyleri dikmiştim ağlaya ağlaya ah ah

Offf offf özledim zaten ağlıcam şimcik :(

Ama bazen bende onu sıkınca diyorki üfff herkes bana aşık bana asılıyor sanki saçmalama yaa :KK70:

Erken giderse kurabiyeler bayram edecek inşallah bakalım :KK70:

Offf offf özledim zaten ağlıcam şimcik :KK43:
Ağlama şekerim ağlama zor ama zor olmasa adı imtihan olur mu

Alırım aklını maaaaykkkk :KK53: Dün yazdım hiç tınlamıyorsun hii bir havalar bir havalar anladık sevdiceğinnnnn izneeeeee geldiiiiiiiiiii :eek:

Aldım aldım eşofman da aldım bacuuuu :) Eşofman takım kek 2 çeşit kurabiye el havlusu ahaha

Allah kuru iftiradan korusunnnnnnn aman amannnnn .. tınlamıyormuşummmm aşk olsunnn aç koynunu kuş konsun salvoooo :KK53: :KK11:

bende iyiyim çok şükür tatlım:) aynen yastayız:KK43:
eskiden haberler bu kadar kötü değildi artık haber izlemek ve okumak yürek istiyor hep kötü hep kötü ya adam karısnı doğrar ya insan yakarlar ya şehitlerimiz olur biride çıkıp şöyle güzel bir şey yaptım diye kimse demiyor

Allah kuru iftiradan korusunnnnnnn aman amannnnn .. tınlamıyormuşummmm aşk olsunnn aç koynunu kuş konsun salvoooo :KK53: :KK11:
Eveeeeeeeeet dün seni etiketledim saçını başını yolarımmmm heeeeee kendine yeni bacular buldunnnn sen anladım beeeeeeennn :KK11:

bende 145 gün sonra görmüştüm sevgilimi

Ayyyy ne kadar zor yaaaaaaaa :KK61::KK61::KK61:

Eveeeeeeeeet dün seni etiketledim saçını başını yolarımmmm heeeeee kendine yeni bacular buldunnnn sen anladım beeeeeeennn :KK11:

Ayyyy ne kadar zor yaaaaaaaa :KK61::KK61::KK61:
maalesef öyle mesela aralık ayında gelecek diye planlıyorduk öylede oldu zaten ama o aralık ayı bana milad gibi gelmişti :) sonra 1 ay kalmıştı burda ah ah

Kızçeler hadi söyleyin bu elbise ne renk şimdi o_O:KK51: ben beyaz ve altın sarısı görüyorum mavi siyah görenlerde varmışşş.:KK45:

Eklentiler

• 10404187_959053950785393_1670421006081934497_n.webp
    10404187_959053950785393_1670421006081934497_n.webp
    26 KB · Görüntüleme: 64
Back
X