Selam Canlar
Biliyorum bir cok Konu acilmis bu Kilo derdinden fakat birde benim gibi bu sene Gelin olacak hanimlar icin özel Olsun istedim..
Varmi peki nasip olursa bu sene gelin olacak ve fazla kilolari Olanlar ?
Ben 21 yasindayim 163 boyunda ve bu sabah itibariyla tam 63 kiloyum.. Hedefim yine 55 kiloya düsmek.. 63 kilo belki kulaga cok gelmiyor ama ben eski kilomla daha iyi hissediyordum kendimi..
Bu kiloma nasil ne zaman mi ulastim :) Agustos 2013 de sözlendim ve oralar isten de cikmistim sonra aldim 5,5 kilo
22 haziranda düğünüm var..yeni aklım başıma geldi 25 gündür diyet spor kür aklınıza ne gelirse yapıyorum.89 kiloyla başladığım bu macerada bugün 82 yi gördüm elhamdülillah:) şimdi çıkmam lazım pilatesim var ama bu başlık altında birbirimizi cesaretlendirelim istiyorum :)
22 haziranda düğünüm var..yeni aklım başıma geldi 25 gündür diyet spor kür aklınıza ne gelirse yapıyorum.89 kiloyla başladığım bu macerada bugün 82 yi gördüm elhamdülillah:) şimdi çıkmam lazım pilatesim var ama bu başlık altında birbirimizi cesaretlendirelim istiyorum :)
waaowww süper mükemmel kilo vermişsin ne kürleri uyguladın? bende 9 şubattan beri diyetteyim 4.600 kg verdim suan 79,800 kg geliyorum. ağustosun sonunda düğünüm var benimde kendime bir aralık verdim 59-63 kilo arası olmam gerek.
waaowww süper mükemmel kilo vermişsin ne kürleri uyguladın? bende 9 şubattan beri diyetteyim 4.600 kg verdim suan 79,800 kg geliyorum. ağustosun sonunda düğünüm var benimde kendime bir aralık verdim 59-63 kilo arası olmam gerek.
Bi kere çok az yiyorum..biliyorum yanlış ama sanki yiyince ipin ucu kaçacak diye..günde bir saat yürümeye çalıştım. Haftada üç gün pilatese gittim..su içmem çok azdı açıkçası..bugünden itibaren içmeye başladım :) bu haftabaşı elmalı tarçınlı metobolizma çayını yaptım onu içiyorum sık sık.. Dünde yogurtlu tarçınlı zerdaçallı zencefilli karışıma başladım..haftaya tartılıp farkı yazarım inş. :)
merhabalar bende yaz geliniyim 7 eylülde düğünüm var 1.78 boyunda ve 81 kiloyum.1 ay önceye kadar 87 kiloydum spora ve diyete baslayınca 6 kilo verdim inş dahada çok veririz.65 70 arası ideal kilommuş inş başarırım
selamlar
ben de bu yaz sonunda gelin olabilirim,topiğimde var ancak sizleri de takip etmek isterim,umarım hepimiz istediğimiz kilolara ulaşırız ,zayıf zarif gelinler oluruz