Rica ederim :) iç mimarlık düşünüyorsun sanırım. :)
Ben sayısalım gıda mühendisliği ya da mimarlık düşünüyorum :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rica ederim :) iç mimarlık düşünüyorsun sanırım. :)
Ben sayısalım gıda mühendisliği ya da mimarlık düşünüyorum :)
Hmm güzel meslekler :) Ama mimarlık için uğraş bence o daha güzel :)
Evet mimarlık daha hoş geliyo ama kafam çok karışık. Fazla bi bilgim yok mf mimarlık hakkında ne yapar ne eder fln.Ama şöyle bi düşününce olsada fena olmaz hani![]()
Çok güzel olur inşallah kazanırsın :) onları zamanla araştırıp öğrenirsin neler yaptıklarını. mimarlık çok güzel meslek. bende sayısal olsam düşünürdüm ama sayısalcı değilim.
İnşallah hep birlikte sizinde yardımlarınızla bişeyler yapabilirim teşekkür ederim :)
Mrb arkadaslar Ankaradan Sevda bende..
Bu yıl gittim dershaneye ama acıkcası calısmadım bu yıl yenıden gitcem. Tercih yapmadım seneye daha güzel bölümler iiçn insallah:)
Aslında çok hırslı azimli biriyimdir ama su matematik geometri derslerını hiç bi zaman anlamamışımdır nefret ediyorum ama eşit agırlık ögrencisi olarak mat - geo yapmadan pek fazla güzel bölümlere de gidemiyorum..
Offf yaa nasıl sevicem ben bu matematigi : S
ben seviyorum ama yapamıyorum 1 yıl daha bende hazırlanıcam hangi dersaneye kayıt oldun esracımm
Fizik ve geometriye nasıl çalışılır kendi çalışma yöntemleriniz var mı :44:
kızlaaaar neler yapıyorsunuz bakalım
bende bu ara motivasyon eksikliği var ya :18:
nasıl gelecek çalışma isteği bana :44:
Bu arada 95liyim aslında mezun olmam gerek bu sene ama benim okul 5 yıl o yüzden bu sene 12deyim :26:
evet hazırlık okudum Sosyal Bilimler Liseleri askeri liseler bazı büyük galatasaray lisesi gibi okullar 5 yılneden 5 yıl senin okul anlamadım dil hazırlığı falan mı vardı ?
evet hazırlık okudum Sosyal Bilimler Liseleri askeri liseler bazı büyük galatasaray lisesi gibi okullar 5 yıl
Hmm çok güzelmiş bilmiyordum bunu ben :)) bende sosyal bilimler lisesini çok istemiştim ama tutmamıştı. hangi bölüm düşünüyorsun ünide ?