2014 yılı mart ayı anneleri burada toplanıyoruz...

E.G.E

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2009
435
14
98
Bursa
Merhabalar 2014 Mart ayı anneleri haydi bakalım güzel ve heyecanlı bir süreç başladı mutluluklarımızı , heyecanlarımızı ,hüzünlerimizi burada paylaşıyoruz 9 ay boyunca...

Merhaba bende 2014 Mart annesi olacağım. Yaşım 36, İstanbul'da yaşıyorum, ilk bebeğim. Sat 10 haziran...
BDT - 18 Mart 2014

Son düzenleme:
Merhabalar,
hayırlı olsun.inşaallah çok rahat bir süreç geçiririz hep beraber..bende 35 yaşındayım 2. bebeğim olucak bir oğlum var 4 yaşında...
Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin..

Merhaba, bende kismetse mart ayi annesi olucam. bdt 9 mart.

Sevgiler..

merhaba,
zaten "2014 mart anneleri" adlı bir başlık var, ve açılalı baya oldu. neden ikinci bir başlık açıldı?

merhaba arkdaşlar bende inş mart annesi olucam bdt:25/03/2014 umarım hepimiz sağlıklı güzel bi hamilelik geçiririz

Merhaba arkadaşlar. Bende bitanemi martda kucagima alacam. 22 yasim var birinci bebeyim. İnsallah hepimuz bebeklerimizi saglikli qucagimiza almayi rabbim nesib eder. ( AMIN)

merhaba,
zaten "2014 mart anneleri" adlı bir başlık var, ve açılalı baya oldu. neden ikinci bir başlık açıldı?

az öncede baska bir başlık daha gördüm.acaba birileri sorun mu yasadı yoksa grupların biririnden haberi mi yok?bizim yazıştığımız yere yazdım bakalım.başlık sahipleri iletişime geçsinler olmazsa

merhaba arkadaslar bende 24 yasındaym 2 aylık hamileyim ve cok heyecanlıyım Allahım inşallah hayırlısıyla kucagımıza almayı nasip eder...

Merhaba arkadaslar. Bende insallah bebeyimi martda kucagima alacam. Shimdi 13+6haftaliq hamileyim. Insallah 6 ayi saglikli basa vururuz. Rabbim her kese saglikli ovlat nesib etsin. (AMIN)

Merhaba arkadaslar. Bende insallah bebeyimi martda kucagima alacam. Shimdi 13+6haftaliq hamileyim. Insallah 6 ayi saglikli basa vururuz. Rabbim her kese saglikli ovlat nesib etsin. (AMIN)
merhaba kızlar bende allah nasip ederse mart annesi olucam inş hepimiz sağlıkla alırız bebeklerimizi kucağımıza

Merhaba, bende 32 yaşındayım ve ilk kez anne olacağım. 22-25 mart arasında anne olacağım inşallah. Erkek bebebiğimiz olacak 20 haftamız bitmek üzere. 22 cm 327 gram şuan.. Umarım hepimiz sağlıklı bebişleri olur.

Son düzenleme:
bende mart annesı olcam ıns..(selam 19hafta 4 gunluk hamıleyım ilk gebelıgım ve bebegıımn hareketlerını hısedıorum sankı bazen pıtırdamalar ınceden olusuor .bıryandanda gece uyurken sankı karnımdan mıde gurulması gbı hareketlenmeler oluyor bu bebgn hareketımıdır anlayamadım ki..bide salep ıcme nar cıger yeme dıyorlar ama ben salebıde hele hele narıda cok tuketıom bı sıkıntı olmaz inş deme..bıde bır arkadasım bana sırt ustu yatma bbek boglr dedı gece ınsanlık halı bu bazen uyuyorum ama şimdiki gunlerde bebegımın harektını hıssetmıorum bu bni cook üzüyor ne olur sorularıma cevap beklıorum.bıde sankı bebek benım karın altımdaymış gıbı orda oldugunu bılıorum ama nerdeyse 5aya grcem yukarda olması gerekmezmıydi..tşkr ederım .bide kac aylık hamlym 4 mu 5mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…