- 7 Aralık 2019
- 2.613
- 2.515
- 133
- Konu Sahibi ArbutusUnedo
Direk aklıma adamın hayatında başka biri var düşüncesi geldi umarım çocuklar çok küçük değildir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cocuklarim 3 ve 1,5 yasindaydi bosandigimda. Buyuk olan babasina tapiyorduTüm boşanan kadınların çocukları babalarına bu kadar düşkün değil yine ezberden konuşuyorsunuz. Babalar çocuklarını dövüyor aşağılıyor ilgilenmiyor görmüyor bile. Bizimkinin derdi benimle, çocuklarına karşı muhteşem ilgili bir baba görünürde. İleride çocukları ikna edecek bir problem yok görünürde; bu işin ergenlik ve gençliği var. Hayatları boyunca düşman olacakları bir anne olmak istemiyorum ki örnekleri var. Kadıncağız(eğitimli bir kozmetik patronu bu arada öyle ezik biri değil) görünmez zorbalığa maruz kaldığı için boşandı. yıllardır ergenlik çağındaki çocuğunu toparlamaya çalışıyor, psikolog psikolog geziyor kız annesini istemiyor suçluyor babasına da gidemiyor babasının hatalı olduğunu asla kabul etmiyor ve bu ikilem yüzünden lisede evden kaçtı kötü şeyler oldu.
İlgi bekleyen kadinBen de öyleydim. Ve mecburen zamanla köreldim ilgisizliğe alıştırıldım. Bence de korkunç bir hayat o yüzden sabahlara kdar gözüme uyku girmiyor. Ama çevremin ailemin “ne ilgisi sen çocuk musun şımarık mısın sen 2 çocuk annesisin sadece onlarla ilgilenmelisin, kocan evine baksın çalışsın yeter sen de sus otur” düşüncesinde olduğu için destek bulamıyorum.
Tartaklanmak normal sana göre. Kızın da tartaklanırsa tekrar kocasına göndereceğin çok belli.Benim kızım kocasından dayak yiyemez; Hoş ben de ciddi dayak yemedim ama tartaklandım.
Benim kızım kocasından dayak yiyemez; ben arkasında dağ gibi dururum bana yapıldığı gibi “idare et kocanı çileden çıkartma sen de” diye evine geri göndermem. Hoş ben de ciddi dayak yemedim ama tartaklandım. Eşim de oğluma aslansın kaplansın diyemez; demeyecek yapıda bir insan kendi öfke komtrolü yok ama oğluna asla bu konuda bir telkini yok. Bu yüzden iyi babalık yapabiliyor çoğunlukla. Onun derdi benimle. Bana olan sevgisizliğiyle.
Demek eşiniz oğlunuza aslansın kaplansın diyemez. Hımm şeyin haberi var mı bundan, eşinizin?Benim kızım kocasından dayak yiyemez; ben arkasında dağ gibi dururum bana yapıldığı gibi “idare et kocanı çileden çıkartma sen de” diye evine geri göndermem. Hoş ben de ciddi dayak yemedim ama tartaklandım. Eşim de oğluma aslansın kaplansın diyemez; demeyecek yapıda bir insan kendi öfke komtrolü yok ama oğluna asla bu konuda bir telkini yok. Bu yüzden iyi babalık yapabiliyor çoğunlukla. Onun derdi benimle. Bana olan sevgisizliğiyle.
Eşime kızdığım zaman bile soyunmam yanında aslaYani birçok kişi soyunma durumuna takmış; hani clickbait başlıklar gibi soyunma yazıyosun hiç okumadan tıklanıyor yorum yazılıyor falan. Yahu g.t kadar otel odasındayız büyük çocuk tuvaletten çıkmıyor küçük ciyaklıyor kçımda ayı bağırıyor; nerde soyunayım giyineyim lobide mi?
Size "idare et kocanı çileden çıkartma sen de" dediklerini hiç sanmıyorum. Çünkü geçen sene kendiniz aynen şunu yazmışsınızBenim kızım kocasından dayak yiyemez; ben arkasında dağ gibi dururum bana yapıldığı gibi “idare et kocanı çileden çıkartma sen de” diye evine geri göndermem. Hoş ben de ciddi dayak yemedim ama tartaklandım. Eşim de oğluma aslansın kaplansın diyemez; demeyecek yapıda bir insan kendi öfke komtrolü yok ama oğluna asla bu konuda bir telkini yok. Bu yüzden iyi babalık yapabiliyor çoğunlukla. Onun derdi benimle. Bana olan sevgisizliğiyle.
Evet annem de bunu yapıyor. Çekmeseydin bizi bahane olarak kullandın diyoruz. Seviyordu boşanmak istemedi çünkü. Üniversiteye giderken boşan ayrı eve çıkalım diye hayatımı tamamen annemle kurmaya kararlıydım. Kabul etmedi. Ben de bastım başka şehre gittim. O negatif evde bile isteye duramazdım.Çocuklar için aileler rol modeldir. Baba, çocuklarına her ne kadar iyi davranıyor olsa bile o çocuklar sizin mutsuz evliliğinizde psikolojileri normal mi olacak sanıyorsunuz? Büyüdükleri zaman neyin ne olduğunu anladıkları zaman ne yapacaksınız? ''sizin için babanızı bu yaşa kadar çektim hayatımı mahvettim'' diyerek çocukları suçlarsınız artık. Dürüstçe boşanmak istemiyorum diyin çocukları bahane ettiğiniz zaman çok gülünç oluyor gerçekten.
Siz kararınızın arkasında durup en azından terk etmişsiniz güçlü kalmışsınız ne güzel. Bu forumda ''çocuklarım var boşanamam'' diyenler kadar beni sinir eden başka bir grup yok. Gerçekten çocuğu düşünseler zaten boşanırlar. Benim annemde biz daha küçücükken babamdan boşandı. Anneannem hep ''çocukların küçük yapma'' dermiş anneannem öldükten hemen sonra annem hepimizi aldı davayı açtı mesela. 3 kardeş arasından babama en düşkün olan bendim birdeEvet annem de bunu yapıyor. Çekmeseydin bizi bahane olarak kullandın diyoruz. Seviyordu boşanmak istemedi çünkü. Üniversiteye giderken boşan ayrı eve çıkalım diye hayatımı tamamen annemle kurmaya kararlıydım. Kabul etmedi. Ben de bastım başka şehre gittim. O negatif evde bile isteye duramazdım.