Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba cnm bende kısmetse aralıkta deneme yapıcam kısmetse tüp bebeğe hepimizin yüzü gülsün inşlh...Merhaba kizlar! ! tüp bebek yapanlar ..tanışmak isterim! !Bende 4 denemeye hazırlanyorum(yeni hastaneye yeni doktor! ! Allah pişman etmesin!
bende medicana bahcelievlerde denicem.hepimiz bu sefer sonuc aliriz,Teşekkürler inşallah sende iyi sonuç alırsın!
Hangi hastaneye baş vurdun? Ben mrdikanada Beylikdüzü 3 defa oldum sonuç alamadım ((şimdi memoria gidicem insallah
alah saglikla kucagina aldirsin kizina da uzun omurler versin.darisi.basimiza,Kızlar Rabbım yar ve yardımcınız olsun.umudunuzu kaybetmeyin ben kızıma 3.denememde kavuştum. Şimdide inşallah yine 3.denemede 2. bebegımı kucagıma alacam darısı sizlere olsun.toplamda 6 kez bu tedaviyi oldum yaşadıklarınızı çok iyi anlıyorum
amin hepimiz hayal kirikligi yasamasin.Canım bol şanslar allah pişman etmesin! Bu hastane beni hayal kırıklığına yarattı ((
Senin kaçıncı deneme olucak?
Bence devam et.durumumuz aynı benim eşimde azospermi. Kızım da IVF ama kardes çok istedi ve şimdi şükürler olsun hamileyim hemde 3. Denememde. yine olmasada tıp beni bırakana kadar pes etmeyi düşünmüyordum. Bence kızının elinden kardes hakkını alma.hersey nasip kısmet ama yinede biz elimizden geleni yapalımkızlar selam 1 kıızm var oda ıvf geçen ay 2. için gittik benim eşim azosperm bende bi sıkıntı yok çok şükür. tedaviyebaşladım ankara Anatolia da ilk de oradaydı kesinlikle tavsiye ederim.2. de herşey yolunda gitti.biri 8 diğeri 10 hücre transfer oldu ama tutmadı.buna dr ço şaşrdı kesin gözüyle bakıyolardı çünki.neyse geçen hem beni hem eşim aramışlar hakan bey eşimle konuşmuş gene gel şubat mart davet edecez ödemede de klaylık sağlarız demişler napalım sizce bi dolu bi boş tekrar dolu olurmu sizce allahım herkese yardım etsin.
Merhaba arkadaslar bende kismet olursa bu ayki adetimde 4.denemeye basliycam bende ilk uc denemeyi ayni hastanede yaptirdim ilk ikisi taze ucuncusu donmustu tazeler kimyasal gebelik oldu donmus negatif oldu acibadem maslaga basliycam doktor histeroskopi yapti genetik test istedi histeroskopide temiz cikti genetik testede kan pihtilasmasi cikti hayirlisi insallah bu defa rabbim ol der olur hepimizin yuzunu guldursun rabbim yardimcimiz olsunMerhaba arkadaslar benimde 4 deneme olacak kasim aralik gibi olabilir beklemedeyim.rabbim hamile kalip 9 ay karnimizda tasiyip dogurmayi ve büyütüp yetiştirmeyi nasip etsin hepimize inşallah