2014tüp bebek yapmaya hazırlanıyor arkadaşlar

Mamiko

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2014
766
328
123
Merhaba kizlar! ! tüp bebek yapanlar ..tanışmak isterim! !Bende 4 denemeye hazırlanyorum(yeni hastaneye yeni doktor! ! Allah pişman etmesin!

Merhaba kizlar! ! tüp bebek yapanlar ..tanışmak isterim! !Bende 4 denemeye hazırlanyorum(yeni hastaneye yeni doktor! ! Allah pişman etmesin!
merhaba cnm bende kısmetse aralıkta deneme yapıcam kısmetse tüp bebeğe hepimizin yüzü gülsün inşlh...
bu sefer hamile olursun umarım...

Teşekkürler inşallah sende iyi sonuç alırsın!
Hangi hastaneye baş vurdun? Ben mrdikanada Beylikdüzü 3 defa oldum sonuç alamadım ((şimdi memoria gidicem insallah

Teşekkürler inşallah sende iyi sonuç alırsın!
Hangi hastaneye baş vurdun? Ben mrdikanada Beylikdüzü 3 defa oldum sonuç alamadım ((şimdi memoria gidicem insallah
bende medicana bahcelievlerde denicem.hepimiz bu sefer sonuc aliriz,

Kızlar Rabbım yar ve yardımcınız olsun.umudunuzu kaybetmeyin ben kızıma 3.denememde kavuştum. Şimdide inşallah yine 3.denemede 2. bebegımı kucagıma alacam darısı sizlere olsun.toplamda 6 kez bu tedaviyi oldum yaşadıklarınızı çok iyi anlıyorum

Canım bol şanslar allah pişman etmesin! Bu hastane beni hayal kırıklığına yarattı ((
Senin kaçıncı deneme olucak?

Teşekkürler desteğinin için! Evet bu süreç çok zor ama bebek için değer)):KK46:

Kızlar Rabbım yar ve yardımcınız olsun.umudunuzu kaybetmeyin ben kızıma 3.denememde kavuştum. Şimdide inşallah yine 3.denemede 2. bebegımı kucagıma alacam darısı sizlere olsun.toplamda 6 kez bu tedaviyi oldum yaşadıklarınızı çok iyi anlıyorum
alah saglikla kucagina aldirsin kizina da uzun omurler versin.darisi.basimiza,

Canım bol şanslar allah pişman etmesin! Bu hastane beni hayal kırıklığına yarattı ((
Senin kaçıncı deneme olucak?
amin hepimiz hayal kirikligi yasamasin.
Benim ilk sayilir cunki esim micro teseye hazirlanirken bende hazirlandim ameliyatta sperm bulunursa beni opuya alacakalrdi .ama sperm cikmayinca iptal oldu tedavim.anlican bu ilk sayilicak.insl ilk denememde yuzum guler,

Mrb arkadaslar bende inss bu sene icinde 4. tupbebegi yaptiracam inss allah hepimizin hakkinda hayirlisini nasip etsin inss

Merhaba) bol şanslar! ! ! Nerde yapmaya düşünüyorsunuz??

Anladım (inşallah olur! Bizde de sorun yok! !Sadece benim tüpler tıkalı (4 olucak hala inanmıyorum ((

Anladım (bizim de bişey yok , sadece bende tüp tıkalı oldugu için gebelik oluşmıyor (ama gördüğün gibi 4 hazırlanyorum((bu demek oluyor ki doktor çok önemli (bana önce her şey kolay geliyordu (

kızlar selam 1 kıızm var oda ıvf geçen ay 2. için gittik benim eşim azosperm bende bi sıkıntı yok çok şükür. tedaviyebaşladım ankara Anatolia da ilk de oradaydı kesinlikle tavsiye ederim.2. de herşey yolunda gitti.biri 8 diğeri 10 hücre transfer oldu ama tutmadı.buna dr ço şaşrdı kesin gözüyle bakıyolardı çünki.neyse geçen hem beni hem eşim aramışlar hakan bey eşimle konuşmuş gene gel şubat mart davet edecez ödemede de klaylık sağlarız demişler napalım sizce bi dolu bi boş tekrar dolu olurmu sizce allahım herkese yardım etsin.

Allah yardımcınız olsun! ben de şimdi Memorial hastahaneye baş vurdum, önce 3 defa Beylikdüzü Medikana da tedavi gördüm hiç biri olmadı, ve her tedavi farklı bişey uyguladı ve fiyatlar artı! Üçüncü bir fark göremeince artık dedik! Neden olmuyor? ? Aldım cevap bilmiyoruz (ve şoka uğradım (yani onlar bilmiyorsa kim bilecek? ? ? Biz güvenip geliyoruz! Ve böyle yaklaşım? ((

kızlar selam 1 kıızm var oda ıvf geçen ay 2. için gittik benim eşim azosperm bende bi sıkıntı yok çok şükür. tedaviyebaşladım ankara Anatolia da ilk de oradaydı kesinlikle tavsiye ederim.2. de herşey yolunda gitti.biri 8 diğeri 10 hücre transfer oldu ama tutmadı.buna dr ço şaşrdı kesin gözüyle bakıyolardı çünki.neyse geçen hem beni hem eşim aramışlar hakan bey eşimle konuşmuş gene gel şubat mart davet edecez ödemede de klaylık sağlarız demişler napalım sizce bi dolu bi boş tekrar dolu olurmu sizce allahım herkese yardım etsin.
Bence devam et.durumumuz aynı benim eşimde azospermi. Kızım da IVF ama kardes çok istedi ve şimdi şükürler olsun hamileyim hemde 3. Denememde. yine olmasada tıp beni bırakana kadar pes etmeyi düşünmüyordum. Bence kızının elinden kardes hakkını alma.hersey nasip kısmet ama yinede biz elimizden geleni yapalım

Merhaba arkadaslar benimde 4 deneme olacak kasim aralik gibi olabilir beklemedeyim.rabbim hamile kalip 9 ay karnimizda tasiyip dogurmayi ve büyütüp yetiştirmeyi nasip etsin hepimize inşallah

Amin!!! O zaman beraber olacak tedavimiz! Insallah pişman olmayacağız! Siz önce nerde yaptınız? ? Ve şimdi nereye düşünürsünz?

3 defa ayni yere gittim güvendiğim için aynı senin gibi o bundan bu sundan, arastirma yok tabi. Bir senedir endokrin dr gidiyorum bir daha dusuk olmasin diye..bu sayede bişeyler bulundu süt hormonu guatr ilaçları baslandi hasimoto cikti .kan değerlerimi bekliyorum düşükte, igne hap b12 ferrum ford..bunlar benimkiler sen ne yapıyorsun. ?

Merhaba arkadaslar benimde 4 deneme olacak kasim aralik gibi olabilir beklemedeyim.rabbim hamile kalip 9 ay karnimizda tasiyip dogurmayi ve büyütüp yetiştirmeyi nasip etsin hepimize inşallah
Merhaba arkadaslar bende kismet olursa bu ayki adetimde 4.denemeye basliycam bende ilk uc denemeyi ayni hastanede yaptirdim ilk ikisi taze ucuncusu donmustu tazeler kimyasal gebelik oldu donmus negatif oldu acibadem maslaga basliycam doktor histeroskopi yapti genetik test istedi histeroskopide temiz cikti genetik testede kan pihtilasmasi cikti hayirlisi insallah bu defa rabbim ol der olur hepimizin yuzunu guldursun rabbim yardimcimiz olsun

Ben bir yılda 3 defa tedavi oldum , sonra 2nciye sonuç alamayınca testler yapıldı! Orda da bişey çıkmadı! Ve bunun üzerinden 3cü tedaviye girdim! Bu sefer Protokol uzun oldu! Ve ilave değişik inerler! Ama onlar da yaramadı! O zaman anladım ...yanlış doktorlara güveniyorum! ! Kendi dosyamı bile alamadım (iyiki bütün önceki tahliller ve sayry sakladım! Onlarla bir dosya yaptım ! Bir daha hata olmasın diye! Yoruldum denemekten! ! istiyorum bana bir şey desinler! Bir sebep? ? Bide 1 sene ara verince, benim bir sürü sağlık probl çıktı! O zaman çok kansız olduğunu ortaya çıktı ((ve bu sebepten diğer Hastalıklar başladı! Dedimki iyiki ara verdim, ve kendimi zaman ayırdım! Şimdi kan ilaçları kullaniyorum , ,bitiriyorum açıkçası) ve alerjik duyarlığı geçti çok şükür! Sonra öğreniyorum ki bunlar yumurtaliklarini çok etkiliyor! Ve benim olgunlaşma plobl vardi!

Back
X