2014'ün "rezillik" oscar'ı bana gelsin :((

tüm sayfaları okurken gülmekten gözümden yaş geldi allahtan evde kimse yokta gelipte ne oluyor demiyorlar. ben de bi tane anlatıcam. geçen sene dedeme evlenmesi için kadın ararken bi tane komşu ilden bulduk dayıma kadının adını numarasını mesaj attım sonra aracı olan kadının adını numarasını falan mesaj atıyorum üst üste 5 altı mesaj attım en sonunda fark ettim ben dayıma diye tüm mesajları dayımın isminde olan başka birine yollamışım:KK48::KK70:

Beterin beteri var uzulme :D
Bende universitede okurken en yakin arkadasim bana gelecekti işlerim vardi bitince mesaj atarim gelirsin demistim.
Duştan çıktım şimdi hazirim gel yazili mesaji erkek arkadasimin ayni isimli annesine atmistim :D

"Hocacım yazacaktım" deseydiniz:D
Ahahahaaa süperdi bu
Ahahahha çok eğlendim :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Bence farkında değilmiş gibi yapın.:oops:
Artık çok geç. Ayar verdi kör olasica :)
Adam hiç de kaba değil.
Ne veliler gördük yanlışlıkla yazılmış imajı verip gelen yumuşak cevaba göre mod değiştiren. Gayet yerinde ve caydırıcı bir cevap.
Yapmayin daha neler. Adamına göre yapılmalı bu dediginiz. Ben haketmemistim
Daha beteri var benim eşim de bana yollayacağı ' beni öp, beni sev ....' Dahası var tabii daha yazmayım bir erkek arkadaşına atmıştı yanlışlıkla :) adam da öyle çok yakın arkadaşı değildi yani resmiyet var aralarında düşün durumu :)

Birşey olmaz anlamıştır zaten sıkma canını :)
:))) fenaymis. Bi kaç kere eşim bana atacağı mesajları, ona mal getiren adama atmış. Mala bağlamış zaar ahahahaa. Sevgilim gunaydin. Karicim nasılsın filan yazmış
Ah ah ah açma yaramı bende adamın hakkında bir güzel yazıp o adama gönderenlerdenim:)
Offf bu da fenaymis nasıl toparladin ki
Puhahahhahahaha :)Kocanız ne dedi bu duruma :)
Bilmiyor ki. Henüz gencim ölmek icin :))
Ay okurken benim bile havada tutasım geldi mesajı, ben de geçen de Suat diye bir arkadaşımı ararken aynı isimde çok önemli bir şirketin sahibini arayıp" suaaaattt nabeeerrrr? " dedim adamda buyrun x hanım dedi o an telefonumu kapatsam ne yapsam şaşırdım özür kem küm kapattım ayyyy çok kötüydüüüüü
Ahahahaaa iyi ki "Suaaat naber len eşek kafalı" filan dememissiniz
yok o oscar bizim arkadaşta hala ..

misafir dolu evde lig tv yi açacam diye fazla basınca +18 kanalları açmış :KK53:
Oyyyyyy berbattt :))
Beterin beteri var uzulme :D
Bende universitede okurken en yakin arkadasim bana gelecekti işlerim vardi bitince mesaj atarim gelirsin demistim.
Duştan çıktım şimdi hazirim gel yazili mesaji erkek arkadasimin ayni isimli annesine atmistim :D
Koptum buna! Hemen ayrilirdim ben olsam ahahhaahaa

İyiki kocacım naber yazmışsın ya daha utanacağın mesaj yollasaydın :-)
Özür dilemişsin işte birde yüzyüze gelince ufaktan bahsedersin kapanır.

ben de bir kere sevgilimle aynı adı taşıyan hocama facebookta bebeğimmmmmmmmmmmmmm yazmıştım :( ahahahhaha

Yer yarılsın da içine gireyim ben! Az önce oğlumun öğretmenine "kocacım naber?" diye mesaj attım!!! Dün oğlumla öğretmeni arasında bir gerginlik yaşanmış. Akşam gelip bana anlattı. Ben de "arayalım öğretmenini yarın, bi özür dile" dedim. Bugün aradık ulaşamadık. Oğlum mesaj atmak istedi, yazdı yolladı. Mesaj dizisini silmeyi atlamışım. Eşime yazacakken dalgınlıkla öğretmenine yazdım. Mesaj giderken farkettim, havada yakalamak istedim resmen, iptal etmeye çalıştım, olmadı! Offf düşündükçe çok kötü oluyorum. Özür mesajı da attım utana sıkıla, cevap vermedi. Bari "önemli değil" filan yazsaydı. Nasıl bakacağım yüzüne adamın Pazartesi günü? :KK43:(

üzülmeyin anlaşılmıştır zaten yazmayın bekleyin ağır olun dedikleriniz yerini bulsun önceki 11 sayfayı okumadım ama olan oldu bundan sonrasında dikkatli olun

son model telefonların da azizliği oluyor aynen bu sekilde .eskiden tuşlu olduğundan bastığın kadar işlem yapıyordu telefonşlar şimdi ise yanlış birşeyde geri de alınmıyor.

annemin dediği gibi DOKANAK telefonlar:))

Offf bu da fenaymis nasıl toparladin ki

Nasıl mı toparladım :KK53: Allahtan ketum biri degildi. Bana cevap olarak gülen yüz göndermişti. Sonra arayı düzelttik tabi:KK53:

Aklıma geldikçe halen utanırım.

O "yanlışlıkla giden mesaj" vakaları çok korkunç yahu :)))

SENARYO BENDE. MESAJ YANLIŞ GİTTİĞİ SIRADA TELEFON ÖĞRETMENİN EŞİNİN YANINDAYDI SONRA KAVGA ETTİLER VE ÖĞRETMEN ÇOCUKTAN ÇIKARDI ACISINI :P

Son düzenleme:
:KK70::KK70: valla çok güldüm...ama olur öyle şeyler..pazartesi günü telefonu yeni aldım kusura bakmayın gerçekten çok utandım falan deyin..1 haftada unutulur sıkmayın canınızı...

Benim iş yerinde tanıdığım bir arkadaş vardı allahtan samimiydik. Eşimle isimlerinin baş harfi aynı ve iş dolayısı ile bu kişi ile telde görüşme ve mesajlaşmam çok olurdu.

Eşimle çıkarken gece baktım çağrı atmış uyku sersemi aradım Naber aşkım dedim uykulu ve gayet şuh bir sesle. Efendim dedim. Beni aramışsın dedim. Yo ben aramadım diyince. Çat diye kapattım teli. Bide kızdım içimden manyakmı ne hem arıyor hem yo ben aramadım hadi sabah görüşürüz diyor. Sabah indim servisten bizim kızlar bide bı erkek olan arkadaş hep beraber toplanmış ama kahkaha larla bana bakıyorlar. Birden dank etti bana. Naber aşkımmm dedi bide. Hep beraber koptuk.

Bittimi. Hayıııır.

Eşimle evlendik işten geldim markete giricem. Msj attım aşkitom koca cım ne istersin akşama. Mesajı yolladım. Baktım bu arkadaş arıyor dedim işle ilgili bişey herhalde. Açtım teli ya şu kocanın adını yada benim adımı değiştir telefonunda. Dedi :KK70::KK70::KK70:

Bende çok var daha böylr şeyler.
AMANIINNNNN KOPTUM HAHAHAHAHAHHAHAH!!!

bende sevgilime göndereceğim öpücük ifadesini başka bir çocuğa göndermiştim :oops::KK45:üstelik çocuk benden hoşlanıyor :KK53:. yerin dibine girdim , çıktım, girdim, çıktım resmen :)

bende sevgilime göndereceğim öpücük ifadesini başka bir çocuğa göndermiştim :oops::KK45:üstelik çocuk benden hoşlanıyor :KK53:. yerin dibine girdim , çıktım, girdim, çıktım resmen :)
ahahaha ben de bir kere şu ifadelerden kalp yollamıştım benden hoşlanan bir çocuğa
sonra yanlış oldu pardon filan yazdım ama ne anladı bilmiyorum artık :)))

o zaman bir ödülde eşime istiyorum....Eşimde kızımın öğretmenini arayıp açar açmaz aşkım nasılsın demişti.Çok zaman geçti üstünden ama hala aklıma geldikçe gülerim...kızımın öğretmeninin adı aslı idi.ben o zaman tayinim sebebi ile başka şehirde ikamet ettiğimden ve yanlızca hafta sonları evimde olabildiğimden eşimin numarasını vermiştim öğretmene kızımla ilgili acil konularda eşime ulaşın diye ve bu sebeple eşimdede aslı hoca kayıtlıydı.....ve telefonda arka arkaya kayıtlıymışız bende aşkım diye kayıtlıyım. Daha karşıdan ses almadan aşkım nasılsın demiş ve öğretmende eşimi tanıyor sanırım yanlış aradınız demiş o kadar kötü oldum ki diyor çok özür dilemiş hemen peşinden beni aradı anlattı...şimdi ne zaman arama yapsa önce ekrana bakar.....aslı hocamızda sağolsun çokk anlayışlı biri sorun olmadı ama eşim aklına geldikçe kızarır.....

Yer yarılsın da içine gireyim ben! Az önce oğlumun öğretmenine "kocacım naber?" diye mesaj attım!!! Dün oğlumla öğretmeni arasında bir gerginlik yaşanmış. Akşam gelip bana anlattı. Ben de "arayalım öğretmenini yarın, bi özür dile" dedim. Bugün aradık ulaşamadık. Oğlum mesaj atmak istedi, yazdı yolladı. Mesaj dizisini silmeyi atlamışım. Eşime yazacakken dalgınlıkla öğretmenine yazdım. Mesaj giderken farkettim, havada yakalamak istedim resmen, iptal etmeye çalıştım, olmadı! Offf düşündükçe çok kötü oluyorum. Özür mesajı da attım utana sıkıla, cevap vermedi. Bari "önemli değil" filan yazsaydı. Nasıl bakacağım yüzüne adamın Pazartesi günü? :KK43:(
ayy kötü olmuş ama herşeyin bir açıklaması var olur öyle şeyler :) bende birgün işim hakkında ablam ile dertleşiyordum watsaptan sesli mesaj atarken bürodan çok duymasını istemediğim bir kıza gitti o sesli mesaj !!!!'(yandımmm ben ya dedim)neyaptım ne ettim yakalayamadım iptal edemedim ama anında kızı aradım lütfen dinlemeden silermisin diye ablama özel mesaj attım diye işte yanlışlık oluyor seninki de o hesap hiç üzülme sonuçları bizede yaz :) Sevgiler

Ben de patronuma yazmıştım 'aşkımm' diye :oops:
Bizimki bayandı ama yine de çok gülmüştü bana :KK23:

Back
X